- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzeperx
tag
sziasztok, beszámolnék a ROG STRIX SCAR G731GU-ev005 notebookomról, de két napja szívok vele és már kezdek ideges lenni.... A magyar supporttal hiába leveleztem, automata üzenettel egy szintű javaslatokat kaptam, valószínű copy-paste módszerrel,,,,, szóval az érdekelne, hogy akinek g731 vagy g531 sorozatú gépe van, az megnézné e, hogy a hivatalos letöltési oldalról indulva, ami az ms store t nyitja a MyAsus program telepíthető-e vagy valami olyasmit ír, hogy nem elérhető, valamint a billentyűzet részletesebb beállításához használt Aura Creator letöltésénél, ami szintén az MS store ra dob át, a települő app szintén egy cseh nyelvű !!! nem átállítható an cseh és plusz régebbi verziószámú modell (mint ami asus oldalan szerepel verzioszám)
Hiába küldtem el a képernyőfotókat, azt írták vissza, hogy nekik mennek ezek a letöltések, és jók is, az én szoftverkörnyezetemmel van a problem… wtf?
ami egy hivatalos win 10 pro frissen telepítve és updatelve, magyar IP-ről magyar OPrendszerrel stb. Kezd kilenni a micsodám, már kétszer ujraraktam, igaz gyorsan megvolt.
egyelőre globális benyomásom, hogy a hardver eléggé oké, de a support szoftver oldalról siralomház, ez látszik is az ms storéban az értékeléseken... ez miért jó az Asusnak?
Addig előzetesben: a support szerint a GU-ev005 nek négyzénás kéne legyen az RGB billentyűzet világítása , már ha menne az app ami cseh és nem is működik, az a másik appból mennek az alapfunkciók, milyen szin, villog nem villog fényerő
a billentyűzete állati jó és a touchpad is, bár olyat ami az insert gombot működésre bírná nem sikerült találnom, csak töröl shifttel és a nélkül is. Nekem mondjuk a kiemelt WASD nagyon nem tetszik, és a mi piacunkra ilyen érkezett, más piacokra meg homogén bill, ami szerintem sokkal elegánsabb, ami még béna, hogy a billentyűk körvonala világosabban fénylik, mint maga a karakter, ahogy átvilágít...főleg ez akkor nagyon zavaró ha nem merőlegesen nézed felülről, hanem kissé hátrább vagy. ….. ez vajon miért jó és kinek?
A legjobban annak örülök, hogy az Armoury Crate appban a teljesítményt a legalsó "Windows" szintre állítva a gép vagy leállítja a ventit, vagy tökéletesen hangtalan és tökhideg is, ez valószínüleg a cpu fesz elvétellel és MHZ csökkentéssel érik el, hogy egy mobilba való chip hütetlenségének szintjén és teljesítményével képes dolgozni, a gép amíg nem indul a gpu meg a játék, addig igen csendes, mérni még nem méregettem, de úgy tűnik terhelésen is elég alacsonyak a hőmérsékletek 74 fok a legmagasabb amit láttam, ilyenkor hangja az van de hallottam én már ennél sokkal sokkal hajszárítóbb gamer gépeket is e körül a kategória körül
tehát aki tudja nézze már meg nekem
a MyAsus-t (ez nekem az akku kímélés miatt kéne, mert be lehet lőni a maxot amire töltse és ez 66% esetén min kétszeres élettartam növekedést jelent, miközben ha szükség van rá előtte fel lehet tolni 100% ra. Ez annak aki ismeri a li-ion technológiát evidens, nekem meg már többszöri tapasztalat is, meg hát a Tesláknak is ezért nem cserélik 2 évente az akku pakkját, mert tervezetten alacsaonyabb töltési kihasználtsága a maxnál…. 66-88% villanyautóknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest