- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
ASUS TUF FA506 tud Wake On Lan-t? Mert nem találtam BIOS-ban opciót rá (X370-P alaplappal simán működik). Van bármi egyéb módja, hogy be tudjam kapcsolni csukott liddel?
Előre is köszönöm! -
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Van egy ASUS X555UJ laptopom, melynek elégett a HDD és I/O panel közti kábelének egy ere. (Alapból nem volt hang egyik pillanatról a másikra és az azon oldali USB + kártyaolvasó is megállt működni, ekkor kinyitottam és láttam a szenesen kiálló szálat).
A kérdésem az lenne, hogy valaki tud-e hozzá esetleg alkatrészt, honnan tudnék rendelni, milyen árban van? I/O panel ÉS kábel is kellene. AliExpress, Ebay és társain már találtam, ami elvileg ilyen, de nem igen bíztam benne. Azok is lehetnek megbízhatóak?Írtam már hazai notebook szervizeknek, de eddig csak sablonválaszt kaptam (nem tudom, egyáltalán elolvasták-e a levelet), s nem feltétlen költenék több 10k-t szervízre, amennyiben én is be tudom szerelni.
Előre is köszönöm!
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Van egy ASUS X555UJ Típusú notebookom, amire reggel raktam fel Windows 7 rendszert (windows 10 mellé dual boot), de driver problémái vannak. Ott kezdődött, hogy semmilyen drivert nem ismert fel de azt már megoldottam többé kevésbé minden fent van kettő, talán a legfontosabbat kivéve. Touchpad, valamint USB driver az ami nem ment fel rá. Kerestem hivatalos oldalon, nem hivataloson semmi nem használt. Így nem tudok se egeret hozzádugni se touchpadot használni ami kb ellehetetleníti a hosszabb távú használatát.
Bárki találkozott már ilyen problémával? Ha igen akkor hogy oldotta meg/mit lehet tenni?
Előre is köszönöm.
(UI: Win 7 azért került rá mert a 10 alapból megeszi a ram 50%-át míg a win 7 jelenleg 20-25%-ot használ, kellett ez a ram (összes 4gb van benne).)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest