Új hozzászólás Aktív témák
-
DeSanto
őstag
válasz
Rover623 #160 üzenetére
Hát már nem sláger...egyik lap sem...
Pff én nem is a slágerre hajtok hanem arra ha van valamim akkor az normálisan működjön.
D930-as procihoz nem kell jobb alaplap.
Nah de mindegy a DVD író Masteren van a intel vezérlőn és mégse hajlandó működni.
Feltelepítettem mindent a cd-ről. -
FehérHolló
veterán
válasz
Rover623 #151 üzenetére
Bocs, kicsit félreolvastam egyik hozzászólásodat.
Előfordul sajna.
D930-ból melyik stepping? C1 vagy a B1? (Szerintem C1, de azért megkérdezem) Én is azt tervezek a gépembe. Húzni nem nagyon fogom, csak érdekelne.
Különben meg kezd véglegessé válni, hogy P5WD2-E Premium lapocskám lesz. Kb. 1000 forinttal kerül többe, mint x955ös chipsetű barátja, és a néhány extra, ami benne van, nekem ezt az 1000 pénzt bőven megéri. Új procim meg úgysem lesz olyan 2-3 éven belül. Jelenleg D930ra telik, Conroe-ra meg még nem. Tehát ráérek 2-3 év múlva gondolkodni azon, hogy melyik lapocskába fog belemenni az akkori procim. D930 mellé meg jó vételnek tartom P5WD2 vagy P5WD2-E Premiumot.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
Rover623 #149 üzenetére
Nem gondoltam, hogy újdonság, csak kb 3 napja (bocs, nem nézek utána
) azt mondtam, hogy térjünk vissza a témára akkor, amikor kijött a tárgy, amiről beszélgetünk.
Te sem vagy ám semmi ember.. Veszel egy p5wdg2-ws-t, azt kb 1 hónap muúlva lecseréled. Sőt, még veszel hozzá Conroe-t is.
Nem vált véletlen eladóvá a p5wdg2-ws? Mert ha mondasz egy jó árat és még garanciás (miért ne lenne az), akkor esetleg beszélgethetünk.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
Rover623 #142 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a te lapod sem támogatja Conroe-t. ASUS honlapján már minden erre hivatott alaplap leírásába beleírták, hogy bele lehet dugni Core 2 Duo procikat is. x975 szériából úgy néz ki, hogy csak P5W DH Deluxe támogatja ezt. Különben eléggé előrelátóak voltak ASUS-os marketingfelelősök, hogy csak azután adják ki (vagyis forgalamzzák) azokat a lapokat, amik Conroe befogadására hivatottak, miután már a proci is megjelent. DFI-nél ha jól tudom, nem így volt.
Tudom, hogy így utólag könnyű okosnak lenni, de a PH! tesztből merítve az infót nem elég a 8fázisú tápellátás. A deszkának támogatni kell az alacsonyabb feszültségeket is.
Miért nem találok konkrét adatokat arról, hogy egy P5WDG2-WSnél miylen feszhatárok vannak..?
Azért én még bízok abban, hogy ASUS elkövet valamit, hogy a topicban szereplő két alaplap is tudja kezelni a Conroe procikat.
Szerk: helyesírás
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
Rover623 #142 üzenetére
Így már merőben más.
Különben lehet, hogy bennem van a hiba, de P5WD2-E P és P5WD2 P között csak az a különbséget látom, hogy előbbibe beletuszkoltak egy PCI-e 1X-et, a PCI-e 16X-ot lehet használni két 8X-osként is és támogatja az ASUS Hyper Path3-at. Van esetleg valami más lényeges különbség is (a hangvezérlő számomra nem lényeg jelen körülmények között)?
Viszont azt tanácsolom, hogy várjunk még 3 napot, amíg kijön Conroe, utána kezdjünk el arról az eszmecserét, hogy mi támogatja és mi nem.Eleve nem szabadott volna feltennem a kérdést.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
Rover623 #138 üzenetére
Szerintem meg még nincs itt az ideje, hogy eltemessük ezt a témát. Mindkét topicban szereplő alaplap elég drága ahoz, hogy a vásárló megkapja mindazt, amit szeretne. Azt tanácsolom, hogy térjünk vissza a kérdésre júli 20 körül.
Aszittem, hogy valami értelmes indoklást kapok, hogy mondjuk technikailag miért nem lehet megoldani, mivel PH! forumon vagyok, de mind1. Ha meg technikailag megoldható, akkor miért ne támogatná, hisz a konkurencia nagyon sok lapja támogatja. Tehát nem az a helyzet áll fenn, hogy csak ASUS kínál ilyen lapokat, jó magas áron, ami papíron is támogatja a Conroe procikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest