- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyibá
tag
A ws-ből nem találtam semmi pro-ra vonatkozó dolgot, csak egy képet. Beszéltem a hazai importőrrel és ő sem tudott semmit róla, sőt még tőlem hallotta először.
Szóval, hogy mikor lesz ilyen alalplap? ... Az tuti, hogy szeptember közepe-vége előtt semmiképp, még az Asuson sincs, lehet a kép fake. -
S.Feri
őstag
Hm.
A 955x asus lapomhoz képest kicsit gyengébb tuningban léghűtéssel eddig ez a 975x lap. A 930-as procinak 3980mhz és ez a vége. Jobban nem megy.(Vagyis megy jobban, mert mindent le tudok futtatni kivéve a 3dmark2006-ot) A vízhűtést még mindig lusta voltam összerakni
, remélem azzal sokkal jobban megy majd.
Mondjuk ami miatt megvettem a +4 sata. Emellett azonban abban is reménykedtem, hogy a tuning is jobban fog menni benne.
Pár oldalon láttam vmodot ehhez a laphoz is, de nem igazán nekem találták ki az ilyen durva beavatkozásokat. Azért 3 év gari csak 3 év gari.
Az asus update program pedig összeakad vmivel, egyszerűen nem tudom felrakni. Végül is nem számít mert úgyis kislemezről teszem fel a biost. Már pár napja leszedtem, csak a lustaság és az üzlet lekötött. -
szasza_1
senior tag
p5wd2 -es lapod csinálta azt, hogy bootnál sokat várt?
Majd akkor írd le, hogy milyen az új lap. Főleg, hogy ez is csinálja -e ezt a hibát.
Meg a Pata-s vinyók hogy szuperálnak a RAID vezérlőn.
Én is jövő héten tervezem megvenni, de azt még megvárom, hogy neked mi a véleményed róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest