- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
FehérHolló #179 üzenetére
Nem, nem így működik már ez a deszka. Külön nem lehet állítani az arányokat, az FSB-hez lehet rendelni különböző leosztásokat (amiket nem így jelöl, hanem már konkrét frekiként). Pl. a 266-os FSB-hez felajánl 1066-ot és 890-et (meg még valami kisebbet is, de arra most nem emléxem).
Gyanús, hogy nem bírja ezt a memóriafrekit. Ezért kérdeztem, hátha valakinek van ezzel tapasztalata. -
AirBooms
addikt
válasz
FehérHolló #177 üzenetére
Értem, amit mondasz, de a kérdésem nem ez volt. (Már bocs, ez nem kekeckedés akart lenni
)
Amit írsz, attól még szerintem bírnia kéne az Asusnak ezt a memóriafrekit (bár ugye hivatalosan nem támogatja, csak a DDR800-at). Amúgy pedig igen, tudom hajtani a procit 1066-tal, ami ugye 266-os FSB. Most is így ketyeg a D930, csak éppen a DDR1066-os Corsairek asszinkronban 890-en mennek. -
DeSanto
őstag
válasz
FehérHolló #162 üzenetére
Hát ez hüleség mert eddig tökéletesen működött.
Itt az IDE vezérlő nincs jól telepítve vagy tököm tudja.
Amúgy LG -
DeSanto
őstag
válasz
FehérHolló #157 üzenetére
Az írás mind2x ugyan ott állt le DMA és CRC hibával..
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #152 üzenetére
B1
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #150 üzenetére
P5WD2-Premium...és tavaly augusztus 29. óta van a gépben.
Kerülöm az extrém beruházásokat, próbálok jó ár/teljesítmény arányú eszközöket begyűjteni.
Azóta volt benne: P4 530, P4 630, P4 D805 és most P4 D930.
Egyik sem arról híres hogy kiugróan drága lenne...ellenben jól húzhatóak...530@4.3GHz, 630@4GHz, 805@3.9Ghz, 930@4GHz (mert csak 5 percet tököltem vele...).
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #148 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a te lapod sem támogatja Conroe-t.
Miből gondoltad hogy ez nekem újdonság...
[link]... -
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #140 üzenetére
Aszittem, hogy valami értelmes indoklást kapok, hogy mondjuk technikailag miért nem lehet megoldani, mivel PH! forumon vagyok, de mind1.
Húha...
Tessék: a P5WDG2-WS-en megvan, ellenben a P5WD2-E lapról hiányzik a 8 fázisú proci tápellátás, ami általában szükséges feltétele szokott lenni a Conroe procik támogatásának...
Persze ennél ''gyengébb'' kialakítással is lehet Conroe kompatiblis lapot csinálni (vannak 7, sőt 5 fázisú tápkialakítású lapok is), de azokat eleve így kell tervezni.
A P5WD2-E viszont egy elavult terven alapul (P5WD2), csak a 955-ös lapkát lecserélték 975-re...persze finomítottak rajta itt-ott, de a tápellátáshoz nem nyúltak...
Elégt technikai...? -
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #136 üzenetére
Szvsz nem fogja....
Nem hülye az Asus...
Conroe-ra ott a P5W DH meg a P5B-k...
Majd az Asrock vonalon fognak kijönni jópofa olcsó lapok amik támogatják a Core procikat...955, sőt 945 lapkákkal. -
S.Feri
őstag
válasz
FehérHolló #136 üzenetére
A lapon van egy 24-es és egy 8 pines csati. De a 8-ast lehet 4-essel is használni.
A conroe még mindig rejtély előttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged