- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Elbúcsúzom a laptól.
-
S.Feri
őstag
válasz
FehérHolló #136 üzenetére
A lapon van egy 24-es és egy 8 pines csati. De a 8-ast lehet 4-essel is használni.
A conroe még mindig rejtély előttem. -
S.Feri
őstag
Ezekbe a lapokba sajna a l@äđ fog menni nem a conroe proci sajna. Ez mostmár fix. A ws-ből is a külön pro lapot kell megvenni. A 975x meg @.
-
S.Feri
őstag
válasz
Martin2004 #99 üzenetére
Mostmár tudjuk.
-
S.Feri
őstag
Nos, van egy friss bios az p5wd2-e premiumhoz, igaz hogy béta de az asus oldalán van:[link]
-
S.Feri
őstag
Hm.
A 955x asus lapomhoz képest kicsit gyengébb tuningban léghűtéssel eddig ez a 975x lap. A 930-as procinak 3980mhz és ez a vége. Jobban nem megy.(Vagyis megy jobban, mert mindent le tudok futtatni kivéve a 3dmark2006-ot) A vízhűtést még mindig lusta voltam összerakni
, remélem azzal sokkal jobban megy majd.
Mondjuk ami miatt megvettem a +4 sata. Emellett azonban abban is reménykedtem, hogy a tuning is jobban fog menni benne.
Pár oldalon láttam vmodot ehhez a laphoz is, de nem igazán nekem találták ki az ilyen durva beavatkozásokat. Azért 3 év gari csak 3 év gari.
Az asus update program pedig összeakad vmivel, egyszerűen nem tudom felrakni. Végül is nem számít mert úgyis kislemezről teszem fel a biost. Már pár napja leszedtem, csak a lustaság és az üzlet lekötött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest