- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Én asszem kb pont ott is hagytam rá hogy meglegyen a 3. Branda Hatchen az Audi meg a második talán 3 csillag de az elektromos Alpina vagy utána már csak 2. Ez van.
Épp nemrég fedeztem be most majd neki ülök a 3-nak pár helyen ahol közel volt amúgy. Néha 5 század kellett azt hittem idegbajt kapok -
JulesTS
addikt
FOR, SPR DPR a három csatorna amin a directx-en keresztül jönnek az FFB adatok. A szimulátorok szinte csak a FOR-t használják (ezt 100-ra érdemes állítani), a másik kettőn elvileg a régebbi arcade játékok csillapítás effektjei jönnek, ezért az SPR DPR elvileg nem szól bele a szimulátorok FFB-jébe. Van olyan nézet ami szerint ezt a kettőt érdemes 0-ra venni, van olyan ami szerint 100 a jó. Mostanában 100-ra állítom én is, hátrányát még nem éreztem...
-
KaraDani
addikt
Fana DD1-em van igen, én meghagytam ezeket, sose próbáltam őket kikapcsolva. Azt írja a base, hogy ezeket a játék kontrollálja, úgyhogy én azokban szoktam kikapcsolni az extra marhaságnak tűnő dolgokat és úgy általában jónak tűnik a végeredmény. Majd megnézem van-e bármi különbség kikapcsolva őket.
#78 Bandit21
Én nem látok nagy különbséget, de kezdek rájönni szépen lassan, hogy néz ki jól és hogy fut elfogadhatóan szólóban 100 fps körül nekem. A texture alatti két dolgot highra kell raknom, különben sokminden artifcatel villog stb. A quality FSR nekem tök jól néz ki és így kb minden elfér mellette highon, csak a felesleges dolgokat húztam low-ra mint fű, felhők, tükrök (egy screenen úgyse látom őket). VR-ból számomra képtelenség kicsavarni stabil 80 fps-t legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest