- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Az üzemanyag fogyasztást ki lehet kapcsolni valahol? Elektromos verdákkal nem tudok egy tisztességes versenyt menni, mert tizenpár perc körözés után egyszercsak megállnak a pálya közepén. Gondolom a dzsúz fogy el, de se kijelző nem jelzi a HUD-on a töltöttséget, se az autó setupban nem lehet beállítani mennyit "tankoljon" a szerelőcsapat a kocsiba. A gépi ellenfelek persze meg nem merülnek le.
Van erre valami megoldás vagy engedjem ezt el egyelőre? -
Win-T
őstag
Úbaszki, ezek az akadémia feladatok... oké, hogy nem vagyok egy Verstappen, de vért pisáltam mire az első kettőt sikerült három csillagra hozni.
Megvan a szimulátorok Dark Soulsa azt hiszem. -
Win-T
őstag
Én is valami ilyesminél maradok azt hiszem. És Fanalabban (már ha Fanatecet használsz, bár gondolom más márkánál is vannak ilyenek) az effecteket meghagytad vagy off?
Bandit21: Bár nekem Nvidia 4070 van, de én inkább egy 15-20 fps mínuszt tapasztalok DLSS Ultra Quality mellett 1440-ben.
-
Win-T
őstag
Fanalabban az FDR, SPR, DPR értékeket érdemes nullára húzni? Emlékszem annak idején valamikor Jules írt ACC-hez egy nagy hozzászólást a kormány beállításokhoz (szerintem ott azóta is azt a beállítást használom), amiben azt írta ezek igazából csak arcade játékok esetében szükségesek. Ez nem tudom egyelőre minek számít (Lac-coo a te véleményed tudjuk.
).
Olyan ajánlást is találtam már a Fanatec fórumon, hogy ingame a Dynamic Dampingon kívül vegyünk nullára mindent. Ezt kipróbáltam... nem is rossz, de nem tudom eldönteni melyik lehet közelebb az igazsághoz.
-
Win-T
őstag
Ha ez első, alapszínes Hyundait választod nem lép ki, de ha másik skinnel akarsz menni akkor kivág. Golfnál is találtam ilyent, annál sem működik bármelyik, valami bug van ott.
Sosem vezettem még elektromos verdát szimulátorban (igazit meg pláne nem), nagyon fura menni úgy, hogy nem kell sebességet váltani. Érdekes élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- OLCSÓ MONITOROK
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged