- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
Sziasztok! Egy béna és amatőr kérdésem van: hogyan lehet vezetés közben a HUD-ot kikapcsolni? Folyton ott van a fordulatszám-sebesség-egyéb kör a képernyőn és nem tudom eltüntetni, csak egérrel ide-oda tologatni. Ezen kívül a jobb oldali tükör sem mutat semmit egyik autóban sem. A bal és a középső működik. Más bajom nincsen
-
MasTer
tag
Szerintem jó úton járnak a fejlesztők. Ne felejtsétek, mi most fizetős teszterek vagyunk, bepillanthatunk a játék készülésébe, nem várható el , hogy minden működjön. Nem értem azokat, akik pl. belevágtak a karrierbe. Szerintem minden verzióváltáskor törlődni fog az eddigi eredmény, a fejlesztők is most tesztelik, hogy melyik megoldás lehet a legjobb. A GT Legends óta az egyik kedvenc kocsim, az Alfa Romeo GTA bekerült a játékba, de bizony az eredeti AC-val összehasonlítva nem adja vissza azt az élményt, amit vártam. De még sok van hátra a megjelenésig, és még utána is fognak rajta reszelni. Tudomásul kell venni, hogy minden beállítás meg fog változni, az összes érték törlődhet. Én pl. örülök, hogy a visszajátszás kezd egyre pofásabb lenni.
-
MasTer
tag
Ezzel teljesen egyetértek. Még ha sikerült is "optimalizálni", vegyétek figyelembe, hogy a jelenlegi látvány remélhetőleg nem a végleges. Hiányzik a gumifüst, a lángok a kipufogóból és még egy csomó, az atmoszférára kedvező hatással bíró látványelem. Ezek mind zabálni fogják az erőforrást
-
MasTer
tag
válasz
Bandit21 #269 üzenetére
Köszönöm a részletes választ. Mivel a jelenlegi monitorommal elégedett vagyok (full HD 240 Hz Samsung Odyssey G4 25"), a processzor cserélése lehet a következő fejlesztendő komponens. Erre viszont csak később kerül majd sor, egyszerűen nem látom értelmét az én felhasználói szokásaimat figyelembe véve. Persze az AC EVO végleges megjelenése ezen változtathat
-
MasTer
tag
válasz
Bandit21 #266 üzenetére
Köszönöm a választ. Egyelőre az eddigi játékok nem használták ki a processzor lehetőségeit, leszámítva a Doom Eternalt, a többi csak néhány szálat használ belőle. Megnézem, hogy az alaplap (B450 Aorus M) mit támogat. Biost-t frissítettem. A 3D procik szerintem nem adnak akkora teljesítménytöbbletet, amennyivel többe kerülnek.
-
MasTer
tag
Én is megvettem. Egyelőre fel sem telepítem, megelőlegezem a bizalmat a fejlesztőknek. Meg a konfigomon lehet, hogy jelenleg meg se mozdulna (Ryzen2700, 32 GB RAM, RX6800XT, full HD). A sima AC évekig szórakoztatott (még most is), ha ezzel is játszok annyi éven keresztül, akkor megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest