- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
subaruwrc #10548 üzenetére
3000+ km-em van a pályában, tehát az első 100 már megvan
Asszon azzal nyaggat mindig, hogy miért nem megyek más pályán
A baj az, hogy szeretem próbálgatni az autókat, van pár kedvenc, de mostanában online megyek és nagyon sok autóból lehet választani.
Köszi, kipróbálom a beállítást. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van valami alap útmutató az autó beállításokhoz ha egy jó kört akarok futni a nordschleifén? Pl melyik gumit használjuk? Hőmérékletfüggő? Áttételek mennyire jók alapból beadva. Érdemes több mindenhez hozzányúlni? Vagy semmi általános, minent ki kell tapasztalni?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Hol találhatom a content manager kulcsomat? Emailen kaphattam, vagy valamelyik online fiókban. Tuti volt, de most nem találom.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! ACCben autómatikusan adja a Nordschleifét vagy valami dlcben? Csak most láttam épp, hogy már kijött...
Bár kipróbálni úgyse tudom még, mert jöv hét keddig nincs videókártyám.
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Ideális körülmények között melyik gumival lehet a legjobb időt futni? Soft slick? Medium slick?
-
JoolsNOS
veterán
Közben rájöttem mi volt az alap probléma nálam. Néha simán, néha vr-ban játszottam. Simán minden effekt oké, vrban viszont nincs autótükröződés. Se az aszfalton se az én autómon. Nem találok rá opciót. Csak én nem látom, vagy egyszerűen a vr kicsit butított?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Melorin #10359 üzenetére
Az árnyékot sikerült belőnöm, nem is kellett hozzá a pure. Viszont egy valamit szeretnék még kipróbálni. Youtubon, már a sol install után ahogy mutogatják hogy lehet állítani a sol plannert, és esőnél feltolja a "wetnesst", az út teljesen tükröződik, szépen az autó is látszik. Namost nálam az autók nem tükröződnek, minden más igen. Ezt ha valaki meg tudná mondani hogy miért akkor már mást nem akarnék változtatni. Egyelőre
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Próbálom moddolgatni a játékot. De elég nyögvenyelősen megy. Miért nem működhet az eső? Hallom hogy esik, de effekt nincs. Volt valakinél hasonló?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #10303 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Gyors kérdés! Nem jelent meg új sor a steamen, akkor csak kiegészítette a simát?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! MI a különbség a sima, az ultimate és a competizione között? Youtube videókon látom, hogy utcai pályákon, egyéb külvárosi utakon mennek. Ezek csak moddolva lehetségesek, vagy valamelyik verzióban benne vannak?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Köszi! Hú ha nagyon lesz időm belevágok. Az autópack nem érdekel, de at esti pályát nagy forgalomban VR-ban kipróbálnám.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Mostanában látni face-n pár videót a Tokyoi forgalomban szlalomozva. Az valami mod? Elég hozzá az alapjáték?
KÖszi -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ennek mennie kéne hivatalosan vr-ban? Az ikont nem látom steamen. De mintha régebben tudtam volna vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest