- Légies iPhone halvány színei
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
JulesTS #10495 üzenetére
Ezt nehéz megmondani előre, a modoknak állítólag egy elég kontrollált környezetet szánnak az alkotók (esélyes lehet egy manuálisan ellenőrzött Steam Workshop pl.), amely egyik mod típusnak sem kedvez.
Ha megoldható is lesz a költözés, akkor egyértelműen a drift indul jobb esélyekkel.
-
Kiskokó
veterán
válasz
JulesTS #10386 üzenetére
"A gumi hőmérséklet egy dolog, hiába "zöld", ha kevés, vagy sok a nyomás, akkor csúszni fog. "
Ebben az esetben, akkor az is azért van, hogy még csak 50-60fokos a gumi, sötétkék és sokkal jobban tapad, mint miután zöld lett és 80fokos ?? Mert nem megfelelő a nyomás a kerékben? (sose nyúlunk hozzá amúgy)
Nem tudom de teljesen érthetetlen nekem az egész, kicsit úgy érzem minden komolyabb autón a rendes Slick gumik az első 2-3 körben a legjobbak aztán ennyi volt... mindegyik gumiban van 3 kör...azt csá ?
Szerk : Kérdezem én, ha ez így "nem" működik akkor mi a f@sznak van benne a játékban ?)Köszi a választ, az appra majd ránézek, nem tudtam hogy ilyet is lehet betenni.
-
aktív tag
-
biker
nagyúr
válasz
JulesTS #10332 üzenetére
persze, de nekem elég volt nézni, milyen "műsor" ment a hvml AC futamok előtt, nekem fehér a fű, nekem nem esik az eső, nekem 200fokos a gumi, et a motor ini filet cseréld le, stb
Fent van az AC, de nem visz rá a lélek, legutóbbi kormány csere (fél éve) fel se mappeltem a controllert -
bnorci71
addikt
válasz
JulesTS #10262 üzenetére
köszi
HVML oldalra rátaláltam, de én még inkább magamba megyek bár a kár csak virtuális lenne, de nem tenném tönkre más küzdelmét, játékátAz autót innen töltöttem le, de a skint nem találtam. Elég vakon vagyok még a dologba, amin az angol nyelv hiánya sem segít.
De a Chrome böngésző barátom
Látom már a Managert is ajánlott felrakni akkor majd ezzel kezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Láncfűrész topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Légies iPhone halvány színei
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest