- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
válasz
JoolsNOS #10500 üzenetére
Azt hittem, csak én érzem így. A BeamNG-ben érzem leginkább a kocsik különbözőségét, vagy a motorblokk tömegét az orrban, úgy általában a fizikát. Egyébként én is örülnék olyan játéknak, ahol jó fizikával lehet szép tájakon forgalomban céltalanul autókázni. Mint egy Flight Simulator, csak autókkal
-
MasTer
tag
Ha már szóba került, lenne nekem is kérdésem. Szinte kizárólag egy pályán (Nordschleife) autózgatok, egy-egy autóval, nagyon ritkán verseny, botok ellen. Használok mod autókat, nincs velük probléma. Nappal szeretek menni, az eső nem érdekel. Érdemes-e feltennem a CM-t, ha nem akarok online versenyezni, elégedett vagyok a játékkal így is? Jelent-e többletet a CM a fenti körülményeket, használási szokásokat figyelembe véve?
-
MasTer
tag
válasz
PR0JECTNR56 #10321 üzenetére
Köszönöm szépen! Vártam, hátha karácsonyra leakciózzák, de eddig nem lett olcsóbb
-
MasTer
tag
Sziasztok! Tud-e vki vmit erről a modról? Nagyon hiányoltam a turbós autókat az AC-ból, ezek meg nagyon jól néznek ki és a manual alapján igényes modról van szó.
-
MasTer
tag
válasz
akerbis #10104 üzenetére
Én G25öt használok. Vannak autók, amikben nincsen kuplung, értelemszerűen ezekben nem működik, és csak a kormányon levő fülekkel lehet váltani, a H-váltó nem működik. Emlékeim szerint egyébként mielőtt elindulnál a pályára, van egy Realism panel is az összegző képernyőn, itt lehet a különböző segítségeket kikapcsolni
-
MasTer
tag
Az én kedvencem a GT Legends, számomra ez a legjobban vezethető játék. Az AC-ban biztos be lehet állítani, hogy a pályán kívül milyen erővel reagáljon az FFB. Nem mostanában állítottam, de rémlik, hogy nekem is voltak vele gondok. Talán hétvégén rá tudok nézni, hogy mit kell állítani.
-
MasTer
tag
Nekem G25 van, azzal szoktam néha menni pár kört. Én nagyon alacsonyra állítom a teljes FFB erőt a Logitech profilerben, és a játékokban is, mert semmi kedvem birkózni játék közben. Ha gyenge a hatás, akkor is lehet érezni a tapadás elvesztését vagy a leszorítóerő növekedését, de nem kattog-zörög a szerkezet, nem ugrál az egész asztal, és úgy általában véve komfortosabb, kényelmesebb. Persze ezt csak én gondolom így, de talán tehetnél egy próbát, hátha bejön
-
MasTer
tag
Akkor ezexerint nem az én készülékemben van a hiba. A karriert fel is adtam, Nürburgringet alig sikerült abszorválni, az összes kocsi vezethetetlen a karrierben. Na jó a KTM remek, de a többi mintha direkt béna lenne. Persze, én is béna lehetek, olyan sokat nem gyakoroltam.
-
MasTer
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Hogyan lehet kikapcsolni a virtuális tükröt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E6540 akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest