Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkar
aktív tag
válasz
JoolsNOS #10592 üzenetére
Hát igazából a Mito-nak nem.kéme kipörögni, a 80 évek 160 Le első kerekes autóinak nyilván volt hajtási befolyás , de hogy csak kipörögjön ahhoz azért csúszós aszfalt is kellet főleg ,hogy 5-6 ban is csak kipörög tempó mellett az azért meredek .Persze hátsó kerekes Corvette nyilván kitör, még tempó mellett is az oké.
Nem tudod esetleg hol van ez a kalibráció? -
subaruwrc
félisten
válasz
JoolsNOS #10547 üzenetére
hát
ott a gyakorlás mindennél többet számít, több tíz - száz kör lesz mire ki tudod hegyezni
nord mindig büntet
de alapvetően az áttételezést csináld úgy mint bárhol máshol, végsebesség a leghosszabb egyenes végére legyen méretezve
gumi főleg medium, soft nem nagyon bírja végig egy kört se
beállítások hát, autója válogatja, de nagy általánosságba egy első -0,1 széttartás, hátul 0,15 összetartással stabil alap lehet. -
KaraDani
addikt
válasz
JoolsNOS #10500 üzenetére
Ez mondjuk abszolút jogos, fizikát tekintve csak úgy autózni zseniális. Csak ahogy írod is, utóljára amikor próbáltam VR-ral nem igazán tudtam működésre bírni értelmesen egy 3070ti-vel. Mondjuk azóta upgradeltem, lehet érdemes lenne megnéznem. De nem bánom, ha még lenne ilyesmire alternatíva.
-
MasTer
tag
válasz
JoolsNOS #10500 üzenetére
Azt hittem, csak én érzem így. A BeamNG-ben érzem leginkább a kocsik különbözőségét, vagy a motorblokk tömegét az orrban, úgy általában a fizikát. Egyébként én is örülnék olyan játéknak, ahol jó fizikával lehet szép tájakon forgalomban céltalanul autókázni. Mint egy Flight Simulator, csak autókkal
-
JulesTS
addikt
válasz
JoolsNOS #10370 üzenetére
Nekem a VDC spec jött be:
https://youtu.be/azGHZpygXsY -
adrian360
őstag
válasz
JoolsNOS #10300 üzenetére
sokkal jobban megéri az ultimate, vannak olyan autók, amikre esteleg egy egy modnak szüksége van hogy fusson, illetve ha felmennél valamilyen szerverre amin van olyan autó, ami neked nincs, hiába nem azzal akarsz menni, attól még nem tudsz csatlakozni, csak ha minden szükséges tartalom megvan
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
JoolsNOS #10070 üzenetére
Shutoko Revival Project (SRP) néven fut. A dedikált Discord szerevén a legaktívabb a csapat, ez egy jelenleg is aktív fejlesztés alatt álló, publikusan elérhető pálya mod.
Magához a pályához elég az alapjáték, de ha az SRP car pack is érdekel, ott szükség lesz a DLC-kre néhány fájl miatt, amelyet a modok is használnak (hivatalos boltokból a jelenlegi akcióban is 5 EUR az AC Ultimate Edition, különösen ajánlott).
Ezen felül a játékban alapból nincs éjszaka, eső és közúti forgalom, ehhez a Custom Shader Patch (CSP) szükséges, amely a gyári AC launchert leváltó Content Manager (CM) szállít.
-
barcalaci84
őstag
válasz
JoolsNOS #9512 üzenetére
menüben a videóbeállításokban kell kiválsztani h a rendering mode-nál
:
hogy single screen , triple screen , oculusvr vagy openvrés rohadt jó vr-ban ..
content manager azért nem árt (monitorosoknak is amúgy) és akkor mindent kormánygombra tudsz rakni (reset view, back to pit stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest