Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
barcalaci84 #3242 üzenetére
nem.. megnézed a szerótam? steady74, pw nincs
-
Steady74
addikt
válasz
barcalaci84 #3230 üzenetére
semmi változás nincs... megeszem a hajam
use flow-t nem tudom nullára venni, vagy bepipálom vagy nem
a játékban látom a szerót, de nincs autó ami választható lenne, szal ua mint eddig volt. -
Steady74
addikt
válasz
Köszi Laci, este megnézem. átállítom a router akkor a két eddig megnyitott port esetében UDP+TCP-re illetve a másik két portot is megnyitom, meglátjuk mi lesz.
Kommy, neked is köszönöm, ha elfelejtettem volna korábban ezt megírni
-
törölt tag
válasz
A srác becsukta a blogját
-
Kommy
veterán
válasz
A Flow control mit csinál pontosan?
-
macy
addikt
válasz
barcalaci84 #3056 üzenetére
Ez kemény lesz
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
barcalaci84 #3056 üzenetére
Ez egy igen jo kombooooooo
Ott a helyem
-
alonsofan
tag
válasz
barcalaci84 #3051 üzenetére
Tudnátok időket mondani? mi számít itt jó időnek?
-
törölt tag
válasz
barcalaci84 #3049 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #3040 üzenetére
Ez a tegnapi, nem?
-
Jack@l
veterán
válasz
barcalaci84 #3037 üzenetére
Jó, de ott rendesen meg van írva a fizika, meg a multiplayer
-
akela91
addikt
válasz
barcalaci84 #3035 üzenetére
Gondolom nem véletlen, hogy mára raktad ezt a kombót.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #3020 üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy gyári pályákkal semmi baja.
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
barcalaci84 #3023 üzenetére
Én nem látom , hogy tele lenne . 3-5 szabad helyet mindig látok.
-
barcalaci84
őstag
válasz
barcalaci84 #3020 üzenetére
mondjuk most épp tele van a server
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #3018 üzenetére
Oda lett kicsomagolva, ahogy az összes többi.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #3015 üzenetére
Pálya nem tölt be, acs.exe leáll...
-
alonsofan
tag
válasz
barcalaci84 #3010 üzenetére
A link rosszul van megadva
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #3007 üzenetére
Megvan, köszönöm a segítséget.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #3003 üzenetére
Felraktam de a gumi info mintha nem lenne benne.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #3001 üzenetére
Merre találom?
Csak felül kell írni vele a másikat? -
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2998 üzenetére
MiniStatsBarPlus hogyan működik nálad?Nekem az update óta sehogy sem akar összejönni.
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
barcalaci84 #2902 üzenetére
Ez a futam kinek a szervezése volt? Jól néz ki a rozsdás verdád
-
izitom
tag
válasz
barcalaci84 #2884 üzenetére
Akkor holnap már délután join-olni kell, hogy legyen szabad autó !
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2876 üzenetére
Akkor legalább megcsinálhatja holnap este is.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2874 üzenetére
Nem láttam ki volt, mert épp versenyben voltam valakivel, ezért is találtam el...az elsőn hátulról ütöttek ki, a másodikon meg ez...ki is léptem inkább elment a kedvem az egésztől mára.
Gondolom visszajátszásból látni fogod.
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
barcalaci84 #2869 üzenetére
Kipróbáltam, de nem engedi
Mindegy akkor. Felraktam a formula kormányt. A pillangó a le , hüvelykujj meg a fel. Szoknom kell még, de alakul
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2866 üzenetére
Jó ez a páros épp az előbb teszteltem.
-
grunge
addikt
válasz
barcalaci84 #2738 üzenetére
Szim az bizony, nagyon nem arcade. 2012 ota követem a feljezstest, akkor ugynais megvettem
This is da sh!t!
Novemberben megjelenik, es folyamatosan fog bövülni.AC-ra is benevezek, lehet varok vele mig olcsobb lesz.
@Akinek mindkettö megvan: Melyik fut "simabban"?
-
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84 #2819 üzenetére
Remlem jól írom a nevét mert már nem emlékszem hogy volt.
"Alexes" azt mondta, hogy nem lehet 1:42-es időt menni ezzel a moddal és várt egy bizonyítékot.
Tessék:
-
Jack@l
veterán
válasz
barcalaci84 #2743 üzenetére
Megzavar a sok pont a postodban.
-
tome0001
senior tag
válasz
barcalaci84 #2717 üzenetére
Alap settel (30l naftával) mennyi a versenyképes idő kb ezzel a pálya-autó kombinációval? Köszi
-
Jack@l
veterán
válasz
barcalaci84 #2717 üzenetére
Sima E30 nem valami gra?
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2704 üzenetére
Nem rossz ez a páros, kipróbáltam, bár azért érezni rajta, hogy nem gyári tartalom.
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #2695 üzenetére
Laci, ha kérhetném akkor a versenykiíráshoz írd oda azt is ha a szerveren aktív az 5s-es pályaelhagyási bünti. köszi.
-
Jack@l
veterán
válasz
barcalaci84 #2697 üzenetére
Maga az M1 egy hulladék a játékban. Pedig adtam neki esélyt, de nem...
-
Jack@l
veterán
válasz
barcalaci84 #2695 üzenetére
Mingyá más...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2689 üzenetére
király, külön örülök, hogy imola, nehéz de jó pálya.
-
titi1990
tag
válasz
Elírtad a dátumot, 18-a van.
-
Chrys_
addikt
válasz
Ez az az autó, ami rohadtul nem akar rendesen kanyarodni?
A gázadással is vigyázni kell kanyarból kifelé, mert nagyon könnyen drift lesz belőle
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2683 üzenetére
igen, a két GT3-as kocsi jó lehet, de pl van az a két GT Lotus is, GTC, GTX azt hiszem, emlékezetből mondom
azokat sem szabad elfelejteni
vagy Lotus 2-11 vagy a KTM se lenne rossz ide szerintem. -
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #2684 üzenetére
Valós versenyen még nem vezettem így nem tudom hogy mi áll a legközelebb a valósághoz de szerintem ez egy kicsit túlzás volt.
A verseny 8 körös volt és az elején nagyon csúszott úgy 2-3 körig aztán jó lett de az 5-6. körnél újra csúszott gondolom leradíroztam a gumijaimat. Egyébként ez a pálya tetszett jó választás volt nagyon feküdt a Fiat-nak.
Igen megoldottam a gázt, mivel nekem Tilus-féle PTR modom van Leo Bodnar kábellal így letöltöttem Leo oldaláról a Calibration-DFP-G25 progit és kicsit visszább vettem a felső határon.
-
akela91
addikt
válasz
barcalaci84 #2675 üzenetére
Hmm, Formula Abarthra gondoltam, így viccesebb Jack@l hsz-e is, ha ő is félreértett. Nembaj, ez is jó lesz.
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #2675 üzenetére
Rákerestem MASZIM néven a szerverek között és nincs találat.
Ja és még valami. Ha padlógázt nyomok akkor a pedál visszajelző csúszkán a gáz (zöld) nem megy ki teljesen. Valószínű hogy a potméter sz@rakodik de a progiban nem lehet állítani ezen?
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #2668 üzenetére
Mikortól lesz elérhető a szerver?
-
akela91
addikt
válasz
barcalaci84 #2671 üzenetére
Szerintem jó ötlet, egy jelszavas szerveren nem kellene, hogy szükség legyen lassítós penaltyra szvsz.
(#2670) Jack@l:
-
akela91
addikt
válasz
barcalaci84 #2666 üzenetére
Szuper.
Legutóbb ha jól emlékszem, csak itt lett hirdetve, és napközben, aznap. Én sem tudtam menni, mert dolgoztam épp. FB-n lehetne nyomni ezeket, vagy egy külön FB csoportot is célszerű lenne létrehozni a szervernek, és lehetne szavazást indítani. Biztos nagyobb lenne az érdekeltség. (akinek nincs FB-je, természetesen itt maradna a megszokott hirdetési forma). -
akela91
addikt
válasz
barcalaci84 #2642 üzenetére
Üdv. Javasolnék egy GenTrack - et(egy Abarth-al?) vagy egy ovált mára.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
barcalaci84 #2632 üzenetére
Köszönöm, így már meglett. Akkor jövök én is egy picit vezetgetni, bár még elég esetlen vagyok.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
barcalaci84 #2630 üzenetére
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nem látom a szervert! Hiába írom be a keresőbe, hogy gocompete, nem találja. De a maszim szervert se sikerült megtalálni az utolsó frissítés óta. Integrity check már megvolt, de úgy se lett jó. Van valakinek ötlete? Vagy 19 előtt a szerver sem látszik?
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2628 üzenetére
De jó lenne munka helyett.
-
plejik
addikt
válasz
barcalaci84 #2620 üzenetére
Működik, délután kipróbáltam, csak nem voltam itthon, pedig mentem volna.
-
plejik
addikt
válasz
barcalaci84 #2618 üzenetére
Tegnap már megtaláltam, csak valamiért nem tudtam join-olni, de lehet olyan map volt bent, ami nekem nincs letöltve..
Lehet ma én is felnézek. Bár nem a BMW vezetése az erősségem..
-
TheStigKrisz
tag
válasz
barcalaci84 #2613 üzenetére
itt a link ha valaki nem találná: castlehill (remélem ez az)
-
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2595 üzenetére
Megyek
-
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2585 üzenetére
Valami ami kellőképpen gyors egy ilyen nagy pályához.
-
akela91
addikt
válasz
Én egy Pagani Zonda-t javaslok, szerintem kellően izgalmas lenne.
-
Met
nagyúr
válasz
Mindegy, ovál az a lényeg, az említett két pálya még jobb is
-
TheStigKrisz
tag
válasz
barcalaci84 #2576 üzenetére
egy laguna seca lehetne a shelbyvel akár
-
Jack@l
veterán
válasz
barcalaci84 #2576 üzenetére
Régi monza, ha elkészült volna a második nyomvonal is...
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #2565 üzenetére
A javaslat az általában pozitív míg a kritizálás negatív észrevételt jelent. Most akkor milyen irányból közelítsük meg a témát?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2563 üzenetére
holnap 7-től 9-ig lesz wtcc ha jól emlékszem, te döntesz
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2561 üzenetére
Azt "javasoltam", hogy a wtcc időmérő egy időben lesz az általad meghirdetett versennyel, ezért sanszos, hogy nem lesztek annyian. Csak jót akarok
, úgy csinálod ahogy jónak látod.
"az h hány órát írok a felhívásban eddig se jelentett semmit ..."
ezt én eddig nem így tapasztaltam, de az tény, én csak eddig kétszer csatlakoztam hozzátok így nem tudhatom. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2558 üzenetére
csak nem mindegy, hány ember körözget egy akkora pályán, de ok
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2553 üzenetére
nem akarok okoskodni, de szerintem nem jó ötlet a nyolc órai kezdés. Meg is mondom miért.
8-kor kezdődök a WTCC időmérő, 9-ig tart. Terveztem hogy jönnék versenyezni, így meg kizárt.
Azért írom ezt, mert szerintem sokak így gondolkoznak -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2536 üzenetére
sajnos pontos adatokat nem tudok adni most :/ de úgy kb 8-10 egységnyit csökkentettem hátul a guminyomáson, elől meg 2 egységnyit
-
válasz
barcalaci84 #2499 üzenetére
Már vagy két éve valós nevet használok mindenhol, ahol megjelenek online versenyezni. Ezt minden neves itthoni és külföldi ligában megkövetelik - más kérdés, hogy általában a hozzátartozó fórumban is ugyanazt látják a többiek, amivel az azonosítás megoldott. Ez viszont itt nem megoldható, így aztán marad mindenkinek az, amit jobbnak lát. Nehezen hiszem, hogy egyik tábor meggyőzhető a másik oldalról, mert én pl. biztosan nem fogok nicknéven versenyezni.
-
válasz
barcalaci84 #2494 üzenetére
Engem meg a nickek zavarnak jobban, mert abból lehet valakinek 135, míg neve csak egy van. Nekem pl. az SG nickem eleve más, mint az itteni, akkor melyiket kellene használnom?
Többek között azért nézegetem a GTR Masterst, mert ott kötelező a teljes név használata a ligában. Én nem ilyen-olyan nickekkel akarok versenyezni, hanem normális emberekkel - ha már szimulátorozunk vagy mi...attól, hogy esetleg nem a nevemen szólít valaki, attól még úgy hívnak (amúgy nem titok, adatlapomon is kint van).
-
Z0C!
őstag
válasz
Viszont én úgy gondolom, ha az a célszerű ha teljes névvel játszik az ember.
Legalábbis sok ligában eddig úgy kellett...De nekem Zoli vagy Zoci oly mind1
-
Met
nagyúr
válasz
Engem is zavar, íRacingben is zavar, van hogy észre sem veszem ha nekem írnak, meg azt várom hogy írják hogy "Met fuck you"
Értem hogy mint a valós életben blablabla, de mindenki, akiket online játékból ismerek Met néven szólit, azok is akik ismerősök FB-on, rámírnak hogy Figyi Met, nem Figyi Laci.
Az meg a másik hogy összekapcsolni hogy itt melyik nick-hez melyik név tartozik.... -
válasz
barcalaci84 #2489 üzenetére
és páran úgy érzik h ha valakinél gyorsabbak , akkor alanyi jogon jár h tökön-babon kersztül is át lehet neki menni a mezőnyön
Igen, ilyenben is volt részem, de betudtam annak, hogy egyszerűen nem ismertük egymást és egymás stílusát, kicsit túlbuzgó volt az ember mögöttem (gyorsabb volt, csak lerajtoltam, aztán ebből lett a kiforgatás két kanyarral később
). Nagyobb türelemmel kell lenni egymás iránt, mert egy ligában könnyebb, amikor már mögöttünk van 10-20 verseny és tudjuk, hogy mire számíthatunk.
Tyuki nem tudom innen kicsoda, de vele Monzában jót kergetőztünk 1x, asszem a 2-11-el.
-
barcalaci84
őstag
válasz
barcalaci84 #2479 üzenetére
AF-et azért én is levenném 8x-re...
cubemap resolution mindenképpen max mediumon...smoke -t mindenképpen vedd le very low-ra...szerintem úgy is jó egyébként (de magasabban komoly lassulásokat okozhat néha)
és a legfontosabb h az FXAA-t kapcsold ki...
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #2479 üzenetére
Jelenleg az alábbi beállításokkal játszottam AI ellen és folyamatosan CPU 95% feletti kihasználtságom volt, ha levettem az ellenfeleket 12 környékére akkor már jobb volt a helyzet. Ez még mindig probléma?
Szerinted mit vegyek vissza ami nem fontos? Aránylag erős gépem van de ha nem muszáj akkor fölöslegesen nem erőltetem a rendszert.És végül a kormány effektek beállításai, egy G25 kormányom van Tilus Load cellás pedál moddal. Szerinted jók a beállításaim?
-
Chrys_
addikt
válasz
barcalaci84 #2477 üzenetére
mi a minimum, ami még elég jó neki? 40 körül? Vagy ez még kevés?
-
Chrys_
addikt
válasz
barcalaci84 #2469 üzenetére
fps is jó (majd legközelebb megnézem pontosan). A szerver MO-n van? Én németből játszok.
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2469 üzenetére
átlag 80 körül van. Lehetne több is, de mivel 1 méterre gyalázom a szemem a tv-től, így kell az élsimítás. Viszont a proci hűtő szükséges továbbra is. Jövőhónapban beruházok rá. A kék halál meg már egy ideje nem volt.
basszus!!! Félre olvastam
Azt hittem tőlem kérdezed
-
Chrys_
addikt
válasz
barcalaci84 #2466 üzenetére
a py_log-m teljesen rendben van
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2461 üzenetére
Igen
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
barcalaci84 #2437 üzenetére
Igen neztem.Egy error sincsen. Igaz en a gyari appokat hasznalom csak. Plusz a Dashmeter-t. De az se kavart be sosem.
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
barcalaci84 #2430 üzenetére
Ez ok,de ha a nicknevemet hasznalom akkor nem fog mukodni a masters rank app ha jol tudom.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
barcalaci84 #2433 üzenetére
nem a verseny a lényeg, nem versenyeztünk... hanem mentünk egymás mögött különböző, de kb azonos! teljesítményű autókkal. éreztük melyik miben jobb, melyiknek jobb a motorereje, de a legfőbb dolog az volt, hogy élvezzük a vezetést.
Kb azonos teljesítményű autókat értsd: BMW 1M, M3, Z4 S1, Lotus Evora.Majdhogynem olyan volt, mint anno a Test Drive Unlimited játékkal
Ha nem érted, próbáld ki
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2426 üzenetére
Zoltan Laczko
kár hogy nem tudni amúgy itt kinek a nick-je milyen névhez tartozik. A Tied az megvan az tuti
-
AMD_ok
őstag
válasz
barcalaci84 #2413 üzenetére
Igen, en volnek Csiha Sandor... jo volt, tetszett a multi, majd mas autoval is jovok
-
KaraDani
addikt
válasz
barcalaci84 #2411 üzenetére
Igen, közben Neuro felvilágosított steam chaten. Már működik.
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2399 üzenetére
nagyon szépen mentek, találtatok valami értelmes setupot?
-
AMD_ok
őstag
válasz
barcalaci84 #2399 üzenetére
Az elozo jo volt, picit besokalltam a dombon a vegen...
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2389 üzenetére
laggoltam? mert nálam rendben volt mind a ketten de szerintem sok ez a pálya ennek az autónak
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #2389 üzenetére
Nekem az a nézetváltás.
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2386 üzenetére
velem együtt
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2384 üzenetére
jó dobj egy időt hogy mikor.
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2373 üzenetére
Én tegnap este szinte majdnem mindent kipróbáltam. Az a baj h elől a motor, és a nord-on sok olyan hosszú kanyar van ahol picit de kell fékezni, ha az ember nem akar füvet nyírni. És megnéztem, uh eleje keményebb hátul puha. Ez kanyarból kijövet segített mert megült a feneke jobban tapadt, de még rádobtam -1 fokos kerékdőlést, viszont ugyanúgy ha fékeztem a feneke indult meg aztán hopp már keresztbe volt. Ha kemény az eleje, akkor nem tudott kanyarodni... érdekes lesz mindenesetre az este..
-
válasz
barcalaci84 #2373 üzenetére
Nincs semmi extra (nem is mentem még Nordon a kocsival, csak a szavazásra értettem, hogy "toltam"
), nem állítgatok egy autót, amíg nem igazán értem, hogy alapból mit csinál.
Viszont egyelőre ebben a melegben megfő a VGA-m és összehalasztja a rencert... még kérdéses, hogy estére tudok-e valami nagyobb huzatot varázsolni neki.
Csak AC alatt megy 80 fok fölé és azt már nem szereti...
-
neilszab
őstag
válasz
barcalaci84 #2360 üzenetére
Megnéztem, offline és online is, nálam nincs semmi gond az Masters Rank app-al, a log-ban sincs semmi hiba. Ezért kértem, hogy küldjétek el a log fájlokat, mert abból talán kiderül, mivel akadhat össze.. nálam nincs fent semmi más, de egyre több 3rd party kiegészítő az AC-hez, bármi így lehet, de rá kéne jönni...
Amúgy tényleg nem értem mire fel az a nagy indulat felém, az elmúlt 1 hónapban teljesen inaktív voltam, se fórumot, se a FB-t nem követtem, sorry ha nem reagáltam vmire, de kellett már egy kis pihi...
Ha vmi gubanc van, vagy megsértettelek vmivel, akkor kérlek keress meg privátban és megbeszéljük.
-
AMD_ok
őstag
válasz
barcalaci84 #2349 üzenetére
Hali
En meg nem voltam nalatok, de esetleg jonnek, ha lehet, es a Nordra szavaztam...
Azt kerdeznem, hogy a palya (ha az marad) a Nordschleife 1.1 lesz - e (link), es az autot honnan lehet letolteni, avagy benne van a game-ban
? (regen inditottam mar el...)
Valamint olvastam, hogy regebben kellett valami freejoin cucc hozzatok, most is kell-e?
Koszonom
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2360 üzenetére
"Szabi már 6 óra körül felhuzott..."
Mi történt?
"De azért tényleg bosszant h jó páran tudomást sem vesznek arról ha szépen kérünk valamit..."
Welcome to the real world.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #2351 üzenetére
Legközelebb akinél látod, hogy rajt előtt ilyen probléma van, szerintem mehet a kick...azért mert valaki lusta, ne veszélyeztesse más versenyét szerintem.
A stílusoddal mondjuk nem tudok egyetérteni.
-
akela91
addikt
válasz
barcalaci84 #2355 üzenetére
Tényleg volt 1 vagy 2 ember is, akinek az autója pár métert előre hátra ugrál. Nekem 1kb-es a log, se masters app nincs, se ov1.
-
neilszab
őstag
válasz
barcalaci84 #2351 üzenetére
Akkor tudjuk megnézni ha elküldöd, amit ma este tettél meg. Nem tudom mi bajod van, de kérlek ne beszélj így velem...
-
neilszab
őstag
válasz
barcalaci84 #2348 üzenetére
A Masters Rank App önmagában nem generál hibát, hiszen már hosszú hónapok óta több százan használják és tesztelik, valamint erőforrás igénye is gyakorlatilag nulla.
Viszont tekintve hogy egyre több a különböző app, add-on és minden féle kiegészítés az AC-hez, így előfordulhat, hogy vmivel össze akad, ezért szeretnénk megkérni mindenkit, hogy aki hibával találkozik, az jelezze ezt a készítőknek az Rank App topikjában és küldje el a log fájlt... előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest