- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
ETOM Barátom valószínűleg feltette az említett BIOS-t,és valami gondja lett.Régóta ismerem,nem tűnik el 5 napra úgy,hogy nem tudok róla,ráadásul épp akkor,mikor megtalál egy új BIOS-t.
A kérdésem az,hogy mi történhetett BIOS csere közben,és hogyan tudnék neki segíteni.Ért a cucchoz,csak nincs másik gépe..Hogy lehet ezen a lapon egy döglött BIOS-t feléleszteni? (ASROCK 970 Extreme4)
-
törölt tag
Én viszont elkiabáltam a dolgokat,ha az UEFI boot menüjében a "super fast" ot választom,újrainduláskor sípol párat a gép és kiírja hogy nincs támogatva a diszkrét VGA-m GOP funkciója.Lehet,hogy ehhez valami driver kell?Sajna teljesen zöld és fogalmatlan vagyok ebben a VRAM GOP szarságban
-
törölt tag
Félreértettél
Én azt mondom,hogy van,szerintem ma jelent meg az Asrock support oldalán, íme : WIN 8 bios
Support Windows 8.
Note: "Ultra Fast" is only supported by below conditions.
1. OS is Windows 8.
2. Graphics supports UEFI GOP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest