- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Inkább SSD-nél van értelme. Vinyohoz jó a gyári windows driver is én szerintem. De baj nem lesz tőle ha felteszed.
-
ETOM
addikt
válasz
PlayMax #2499 üzenetére
Ez nem bíztos, hogy igaz azt amit nem használsz nem fogja felrakni. 3 dolog van benne elvileg amit felrak alap beállítással:
AMD Chipset Drivers
AMD AHCI Driver
AMD USB 3.0 Driver
[link]Igaz ami gyári CD-n van arra lehet, hogy ez nem igaz!
MrM94: Csak akkor rakd fel ha AHCI-ben mennek vinyok/ssd-k vagy ilyesmi. Gondot nem okoz én is használtam.
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
válasz
#00983040 #2429 üzenetére
Nem értem phenom 2 volt benne akkor miért tegyek bele phenom 2-t? Mindegy már egyébként megy gariba. Aszem fast boot-ra volt állítva a cucc ennyi volt lehet ez elég is volt, hogy elcsessze. Tehát óvatosan tényleg legyen alapon minden.. én kihagytam a load uefi defaultot lehet azis lett a veszte.
-
ETOM
addikt
Nem olvastam végig mindent kösz brikly, hogy írtál. Igen elkurta a lapot a bios. Nem ment el az áram. Miután végzet restart után meghalt. Majd mesélek délután.
Hiba kóddal megáll F8-t mutat aztán 05 onnan sehova.
A betarol frissített a 2.10-re vagy mi neve.. win8 alol a wines cucc. Minden jól lement. De meghot szegény. Mitől azt nem vágom...
-
ETOM
addikt
válasz
#16729600 #2272 üzenetére
Hát akkor kezdjük. Miután beállítok mindent azután jó az egér. Tehát megy már. Viszont véletlen beboltolt update után IDE modba a win8 azota kék halál ha AHCI-ra állítom csodás...... másik eddig az NB 2.6GHz ment 1.2-vel most egyből kék halál. 1.3v adtam neki jó, de prime95-t még csak most adom neki. Érdekes dolgok vannak. Ja + clear cmos gomb is megszűnt működni az alaplapon.
-
ETOM
addikt
válasz
#16729600 #2269 üzenetére
És ez a "2. Nem tud belépni az UEFI beállításokba a billentyűzettel. Az egyetlen módja, hogy belépjen az UEFI beállításokba, hogy kiüríti a CMOS-t, vagy elindítja a "Restart to UEFI" (Újraindítás UEFI-hez) alkalmazást a Windowsban."
Nem értem hol lesz ilyen alkalmazás? Felraktam az AXTU-t ami oldalon volt. Utána abba lesz vagy, h lépek be biosba, nem nagy gond tuningot beállítom ugyis.. meg cmos reset gomb is van.. csak na
Én is SSD-vel próbálom min.
szerk. ja megtaláltam asrock oldalon a leírást nem szóltam..
"A Windows 8 elhozza a tökéletes indítás élményét. A villámgyors boot folyamat miatt az UEFI setup elérése nehézkessé válik. Az ASRock "Restart To UEFI" technológiája azoknak készült akiknek gyakran szükségük van az UEFI elérésére. Ezt az ASRock egyedülálló mindent-egyben AXTU tuning programja tartalmazza, amely lehetővé teszi, hogy a PC következő indításakor azonnal az UEFI-be lépjenek. Egyszerűen engedélyezze ezt a funkciót, és a PC az induláskor biztosan az UEFI felületébe lép be."
-
ETOM
addikt
válasz
#16729600 #2264 üzenetére
Hát lehet mégse rakom fel fene se érti ezeket
UGA (Universal Graphic Adapter) protocol as a way to support device-independent graphics.
UEFI did not include UGA and replaced it with GOP (Graphics Output Protocol), with the explicit goal of removing VGA hardware dependencies.UGA (Universal Graphic Adapter) protokoll lehetővé teszi az eszközfüggettlen megjelenítést.
EFI -ben UGA van. UEFI-ben GOP (Graphics Output Protocol)-al lett lecserélve az UGA és mind a kettő ugyanazt a feladatot látja el.
Megszüntetni a videókártyák korlátait.[link] itt váltottak pár szót róla.
inkább maradok a nem beta 2.00-n az én lapomnál
-
ETOM
addikt
válasz
pendre54 #2253 üzenetére
hmm nem az oc mode az nem az mindeképpen "Cool ‘n’ Quiet" néven keresd. Pedig a lapod manuáljábol néztem, de ha jól emlékszem nekem is ugyanott van. Lehet, hogy a 3. oldal az uefiben ahol rakás beállítás van és ott az elsö menüpont alatt lesz. De ha jól átnézed tuti meglesz.
-
ETOM
addikt
válasz
Fisherhun #2227 üzenetére
Hali. Nekem csak fejhallgató van csatlakoztatva hátsó porta. És a 2.66 driver az utolsó amivel "hangos" ettől felfele totál halk a hang. Én is intelröl jöttem át pedig azon is ugyanez a realtek volt mégis hangos volt a 2.70 driverel is pl.
Bár neked lehet nem ez a hibád, de hasonlónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest