- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sznoopy1977
tag
Köszi a linket, gondoltam hogy valami hasonlóról lehet szó, éűn is írhattam volna, hogy az ésszerű keretek közt rommá tuningolni
Átlagos használatra szánt gépet
Nekem a vízhűtés nagyon bejött a hangtalansága és a tuning potenciál miatt, de ha cserélni kell valamit vagy odébb vinni, na akkor ember legyen a talpán... Szerelésnél meg ha csak véletlenül de hűtőfolyadékos lesz valami...
-
törölt tag
azaz ETOM
Tegyél bele egy Ph II vagy Ath II procit és azzal frissítsd ... ilyet sem hallottam még , mint amit tettél ...
Gondolom húzval volt valami ... és úgy frissítetted - Defaultra először ilyenkor , azt úgy rá a friss bios-t . Főleg ramokat 1333MHz alapra és alap feszre , vagy vissza Auto -ra mindent és utánna frissíteni ... -
törölt tag
Ha nem megy tovább és elakad a bios betöltése közben nincs mit tenni.Jórészt még a gyártó se javítja ezeket a hibákat, hanem cseréli garanciában.Nekem is volt ilyen gondom.Szóval tényleg megható ez az aggodalom,de ezt a fajta hibát tuti nem lehet se távgyógyítással,se táv imával orvosolni
-
ETOM
addikt
Nem olvastam végig mindent kösz brikly, hogy írtál. Igen elkurta a lapot a bios. Nem ment el az áram. Miután végzet restart után meghalt. Majd mesélek délután.
Hiba kóddal megáll F8-t mutat aztán 05 onnan sehova.
A betarol frissített a 2.10-re vagy mi neve.. win8 alol a wines cucc. Minden jól lement. De meghot szegény. Mitől azt nem vágom...
-
Itt a PH-n vannak olyanok akik az ilyen lapok javításával foglalkoznak, esetleg egy próbát megér
Na ja, én is szoktam egy kicsit parázni amikor frissítem, főleg azért mert nem szünetmentesre van kapcsolva a gép_DiEGO_: Ez mind szép és jó, de nem tudjuk hogy hol lakik a szóban forgó kolléga, lehet hogy vidéken ahol közel sem olyan betonbiztos az áramellátás mint egy nagyobb városban, és az elmúlt napok időjárása miatt jogosan feltételezhetjük hogy egy áramszünet miatt került parklópályára a lap
-
törölt tag
Ezzel sem lehet gond
magam is kipróbáltam az UltraFast Boot -ot SSd-n Win 7 alatt ... az csak kiírta hogy Win 8 nincs meg egyéb blabla , majd visszaállt magától a sima Fast Boot opcióra , még csak nem is a Disabled-re
szal BIOS tuti jó ... Jah annyi hogy : BIOS frissítés után ujra kell beállogatni mindent
mert Defaultra állítja ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest