- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
sznoopy1977 #2613 üzenetére
-
BRIKLY
veterán
válasz
_DiEGO_ #2418 üzenetére
Tudom,hogy gyerekjáték,programból pár kattintás,nem úgy mint régen a Floppy...
Áram kimaradásnak nincs vége,Ő is többször szidta a szolgáltatót miatta..
Vakbél műtét? Olyan gyors lett a gépe,hogy kiugrott neki?Mondtam már,hogy 99% hogy a gépével van gond!Ha más lenne arról tudnék.
-
BRIKLY
veterán
Ilyen fejlett cuccoknál már más galibát én sem tudok elképzelni.Ha valóban áramkimaradás volt,van valami megoldás,hogy életre lehessen kelteni?
Ezért félek én mindig hozzányúlni a BIOS-hoz..Egy frissítésen is hetekig gondolkodni szoktam...Bár UEFI-s lapom még nem volt,de gondolom ott is ugyan olyan veszélyes a művelet,mint sima BIOS esetében.
-
BRIKLY
veterán
válasz
#00983040 #2414 üzenetére
Oké,én ezt értem,a beállítgatás meg neki nem jelent gondot az 100%.. De valami oka mégis van,hogy 5 napja nem lépett be,pont azóta,hogy meglátta azt a BIOS-t..99% ra tudom mondani,hogy a gépével van baj! lehetett akár egy áramkimaradás BIOS flash közben,vagy nem tudom...
-
BRIKLY
veterán
válasz
#00983040 #2411 üzenetére
Nem tudom,mivel elmesélni nem tudja gép nélkül 300km-ről... Nyilván rávalót probált,annyit tudok hogy volt valami szuper gyors boot-os beta amivel gondja volt, (leírta itt is), utána adtak ki egyet.Mikor megírta nekem,hogy a beta BIOS-t törölték,kiadtak egy másikat,akkor írt utoljára,azóta gondolom be sem kapcsol a gépe,mivel be sem lépett.
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
ETOM Barátom valószínűleg feltette az említett BIOS-t,és valami gondja lett.Régóta ismerem,nem tűnik el 5 napra úgy,hogy nem tudok róla,ráadásul épp akkor,mikor megtalál egy új BIOS-t.
A kérdésem az,hogy mi történhetett BIOS csere közben,és hogyan tudnék neki segíteni.Ért a cucchoz,csak nincs másik gépe..Hogy lehet ezen a lapon egy döglött BIOS-t feléleszteni? (ASROCK 970 Extreme4)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest