- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceb
tag
válasz
#00983040 #5042 üzenetére
Komoly vagy nem, Pure Rock van rajta.
A fenti kérdés feltevése után próbálkoztam magamtól(lehet nem kellett volna)
4.5 Ghz-en 64 celsiusra ment fel IBT high alatt.Persze utána rögtön visszaállítottam,csak kíváncsi voltam a hőfokra.
Igazából a legolcsóbb megoldást keresem a kártyám kihajtására: R9 380
Aztán innentől gyűjtök Intelre vagy Zenre -
törölt tag
válasz
#00983040 #4788 üzenetére
7.1 CH HD Audio with Content Protection Realtek ALC1150 Audio Codec
[Realtek high definition audio illesztőprogram Windows® 8.1 64bit v7195 ]
-
Egzee
őstag
válasz
#00983040 #4776 üzenetére
Akkor verjenek agyon, ha 36000ret költök alaplapra... Inkább hagynám a tuningot a francba és rákölteném processzorra... Ennyire nem vagyok hülye, csak egy kicsit! Már így 24.000-nél is mintha a fogamat húzták volna! De ha gyári feszültségeken nyomom a 6100-at 4Ghz-en, thermal trottyling kikapcsolva, az jó nem? Biztos menne még többet is, de másoknál azt látom, hogy már majdnem egy tized voltot emelnek... Ha nem emelem a feszültséget akkor a VRM nem melegedik jelentősebben vagy tévedek?
Szerintem ennyiért már alapnak kéne, hogy legyen az alaplapra integrált wifi és egyébként is mik azok a nyitott kondik azon a lapon? Hideg kiráz tőlük...
-
pmheros
őstag
válasz
#00983040 #4557 üzenetére
Én is"ezeréves északi híd" -at írtam, még annak ellenére is, hogy tényleg tartalmaz egy HD3000 képmegjelenítőt.
A speckókat megnéztem a keskeny Graphics: -n/a sor felett tényleg átsiklottam.
Ugyanúgy kimaradt az újabb Bios meglétének ellenőrzése is. Ez betudható a többi megoldásra váró problémának a magas számának, valamint a rendelkezésemre álló idő rövidségének.
A vga -t nem én fogom eldönteni, egyenlőre annak is örülnék ha rá tudnám bírni a tulajt, hogy ne kínozza a gépét egy Kolink táppal.
-
Cartmenn
aktív tag
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
#00983040 #4536 üzenetére
A Logout-on találtam a 8350ről tesztet ott írtak az Asrock alaplapok problámájáról(így már nincs akkora sötétség nálam
),de csak elméleti síkonérdekelt csak a 8 magos proci mert főleg játékokhoz az 1100T is bőven jó,tesztekben nála a 6350...8350ig csak kis mértékben teljesített jobban,meg általában is inkább egy játék nem CPU limites,meg ugye csak AMD procikat nézve
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
#00983040 #4534 üzenetére
Igen a 970es.De akkor sem értem ha az 1100T-t egy WRM hűtés nélküli lap(asrock m3n78d ami azért csak gyengébb kategória a 970nél,még ha 140w-ot kezel is) elbírt, ami ugye 125Wos---a hűtött miért nem tud egy 8 magos 125öst nagyobb órajelűt,vagy terhelés alatt nagyobb a feszkója vagy az amper?
-
repvez
addikt
válasz
#00983040 #4507 üzenetére
nálam csak 22 eszközt ismert fel ebböl csak 4et jelez használatban amiböl 2 a webkam és az egér
a másdik 2 az lehet az előlapi kivezzetés vagy mi?Mert csak 2 usb foglalatot használok.egyébként semmi ötlet az egér laggra? már kezd dühitő lenni, hogy nem tudom mitöl van és igy melózni is kinszenvedés.
-
Saphirahick
tag
válasz
#00983040 #4502 üzenetére
Közben rájöttem, hogy valszeg azért nem működött a CMOS Clear mert közben nem lőttem le a tápot, így most életre kelt, kicsit összekutyultam az USB elrendezést, de továbbra sincs hosszútávú ötletem. Kétlem, hogy tápot tudnék cserélni kipróbálni, hogy úgy is csinálja-e, de meglepne amúgy, ha azzal lenne gond, jövő héten szerdán lesz mindössze 1 éves... és 5 év gari van rá. Apropó, SSD-hez az AHCI mode-on kívül miket illik beállítani BIOS-ban (pl ahci-ide combined mode meg ahci bios rom vagy mi, kell? - ennek lehet ehhez bármi köze?)
Köszönöm. -
Saphirahick
tag
válasz
#00983040 #4502 üzenetére
Hát úgy értem, hogy ha gyorsan kapja a funkciós inputokat akkor konkrétan befagy a billentyűzet, ha akkor kihúzom és visszadugom működik megint. Más USB gonddal még nem találkoztam, minden jól működik, legyen az egér, controller, pen drive vagy bármi más. Az USB portra azért nem gondolnék, mert sokx kihúzok mindent, és erősen kétlem, hogy mindent az eredeti helyére dugnék vissza, i.e. nagy a valószínűsége, hogy adott eszköz több usb port-on is volt már. De biztos ami biztos megpróbálom. Bár, hogy ha CMOS Clear után sem indul el, nem tudom mit tehetnék... szétszedem, összerakom, más ötletem nincs perpill
-
Saphirahick
tag
válasz
#00983040 #4451 üzenetére
Sziasztok, na, hát megnéztem, amit küldtetek, minden jól volt beállítva a BIOS-ban. Csináltam egy ideig, hogy kihúzott billentyűzettel indítottam a gépet, de aztán pár indítás után akkor is sípolt. Cseréltem billt (annak alapvetően nincs baja, a vezetéke kontaktos ha egy bizonyos szögben áll, azért vettem újat), egy ideig jó volt, aztán ma reggel teljesen off. CMOS Clear SEM segített rajta.
Ötlet? Lehet, hogy a valahol rossz bill kinyírja az alaplapot, ilyen formán, ha újat veszek, azt is kinyírja? Alapvetően a bill működik (ha a funcition gombokat nyomogatom össze vissza akkor szokott ritkán befagyni), tehát nem igazán tudom demonstrálni a boltnak, ahol vettem, hogy rossz. Milyen címszó alatt vigyem vissza garanciális javításra? Amúgy ő az új bill:
[link]
Köszönöm szépen a segítségeket előre is! -
Saphirahick
tag
válasz
#00983040 #4445 üzenetére
De fuck ezt nem régen vettem nincs egy fél éves... bár kétségtelen, hogy néha képes befagyasztani a rendszert
Simán garanciás még, milyen szöveggel vigyem vissza? Kinyírja a gépem?
Bár hozzáteszem, nem értem, hogy ha a bill a ludas, hogy lehet, hogy a CMOS clear után elindul?
-
Saphirahick
tag
válasz
#00983040 #4443 üzenetére
Sziasztok, na megint kezdi, most viszont sípolt, három hosszút, fura hogy erre kb semmit nem találtam
Valahol memory-t írnak, valahol keyboard/keyboard card-ot, valaki tud segíteni? Egy CMOS clear megint segített, de ez így nem lesz jó. Az Asrock annyit írt a levelemre, hogy szerezzek top-down design hűtőt a procira, hogy tudjon hűlni a surroundings... most egy Hyper 212 EVO van rajta, amit nem neveznék rossznak, folyamatosan szoktam figyelni a hőmérsékletet, kordában van tartva. Nem értem a dolgot :\
Ötletek? Köszönöm!
-
Walter_White
senior tag
-
Walter_White
senior tag
válasz
#00983040 #4384 üzenetére
Igen igen fogadja, es arra gondoltam (lehet hulyeseg) egy ketoldalas ragasztoszalaggal felrogziteni egy 4cmes ventit -hatha.
Most latom az uj hozzaszolast, akk hasonlo otlet.
De akkor sem szabadna hogy ezt csinalja mert ugye 5 ghzt is vinnie kell...9xxx szeriat. Illetve amint hazaerek linkelek a topikba kepet a biosrol, hatha ott nem stimmel vmi -
and1ao
őstag
válasz
#00983040 #3864 üzenetére
Semmivel nem húzható jobban benne semmi. CFX-et meg SLI-t meg ne 970 8x-8x-as sávszéllel akarjunk már építeni.Ugyanarra a gyenge VRM-re építenek.
A nagyon sok szuper jó dolog amit linkeltél inkább nem mondok rá semmit.
Örülök hogy próbálkozol csak lássuk a fától az erdőt és nem megbántani akarlak
-
and1ao
őstag
válasz
#00983040 #3850 üzenetére
már az utólso számításba itt is beledroppoltItt már 2 számítás esett 6GFlopt a mert az órajelet eldobta a lap
ennyit a 140W CPU ready-ről 95W cpu ami húzva van egy kicsit azzal se bír.A hűtő egy Alpenföhn Brocken a ház egy Asgard Pro 5 db TY-147-es ventivel amiből 2 szív 3 Fúj. 62°C cpu kupakhőnél még védelem közelében sem járok.
cracky86.: Örülj neki hogy az megy alapórajelen volt itt topic-ba olyan ember akinek 8150 alapórajelen droppolt. Olvasd át a topicot nyugodtan
-
Romanow
csendes tag
válasz
#00983040 #2803 üzenetére
Sziasztok!
Meglett a megoldás!!!!
Sajnos rosszul írtam a hdd-t, mert ez bizony SAMSUNG!!! HD103SJ
Ahogy beletettem másik vinyót,ami nem samsung azonnal felismerte!!! Úgyhogy a 970 extreme 3 ütközik mint állat a samsung vinyóval!!!!!!
Most lehet venni másikatKöszönöm mindenkinek aki segített!!!!!
Üdv.
-
ETOM
addikt
válasz
#00983040 #2429 üzenetére
Nem értem phenom 2 volt benne akkor miért tegyek bele phenom 2-t? Mindegy már egyébként megy gariba. Aszem fast boot-ra volt állítva a cucc ennyi volt lehet ez elég is volt, hogy elcsessze. Tehát óvatosan tényleg legyen alapon minden.. én kihagytam a load uefi defaultot lehet azis lett a veszte.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
#00983040 #2414 üzenetére
Nemcsak win8 , hanem kell oda még megfelelő GOP támogatású VGA kari is . Majd azt is fogják közölni szerintem hamarosan melyek ezek a kártyák . De egy alaplapi diszkrét kártyával nagyobb az esély , netán APU -val ... passz ezt még nemtudni .
BRIKLY
BIOS frissítéshez , meg valóban nem enged mást feltenni mint sajátját .Gyerekjáték mamár egy frissítés
Piloss
Áramszünet - vége az ősrégi ingatag 70.es évekbeli véletlen áramszüneteknek ... inkább max vihar miatt , de ha városban lakik , akkor kizárt mert egy városnak kétoldali áramellátása van . Lehet egy vakbél műtét is ez alapján. De bármi gondja is ... -
BRIKLY
veterán
válasz
#00983040 #2414 üzenetére
Oké,én ezt értem,a beállítgatás meg neki nem jelent gondot az 100%.. De valami oka mégis van,hogy 5 napja nem lépett be,pont azóta,hogy meglátta azt a BIOS-t..99% ra tudom mondani,hogy a gépével van baj! lehetett akár egy áramkimaradás BIOS flash közben,vagy nem tudom...
-
BRIKLY
veterán
válasz
#00983040 #2411 üzenetére
Nem tudom,mivel elmesélni nem tudja gép nélkül 300km-ről... Nyilván rávalót probált,annyit tudok hogy volt valami szuper gyors boot-os beta amivel gondja volt, (leírta itt is), utána adtak ki egyet.Mikor megírta nekem,hogy a beta BIOS-t törölték,kiadtak egy másikat,akkor írt utoljára,azóta gondolom be sem kapcsol a gépe,mivel be sem lépett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest