- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Másnak is széthalt a club oldal?"New club season has started" üzenet, saját és totál clubrep lenullázódott, miközben a rewardok maradtak, és a többiek clubrepje megmaradtSzerk: már jó
-
Edge
veterán
VLF eventben az epic parts nem volt ilyen ritka régen bakker, most meg van hogy mind a 4 napot kitekerem a caddyvel és semmi...
-
Edge
veterán
válasz
calamites #2293 üzenetére
Thx
Ahogy quail mondja 2x is nyomtam már tokent egora, mert tdvel eddig legjobb s verda, legjobb időket ezzel megyek, hiába van magasabb rankos chironom meg regeram.
Egyszer meg vmi karbantartási üzenetkor kaptam kompenzálás képpen jópár egoista epic partsot.
Kedvenc verdám az acura és a 918 spyder mellett -
quailstorm
nagyúr
válasz
calamites #2293 üzenetére
Elképzelhető, hogy rosszul osztottad be a cuccaidat.
Ha jól tudom Edge kétszer nyomott all in-t az Egoistára, ami bár S-classon belül nem egy hű de gyors autó, de mivel ő TD-s, ezért pont a TD-t tudja nagyjából kikompenzálni neki, szóval pont jó amire akarja.Nézzük az én 3700 fölötti autóim:
Porsche 918 4*, tokentokentoken... Huayra 4* dettó
Apollo N is (5*)
Ferrari F12 éppen elérheti a 3700-at epiccel, nekem még csak 3694, B-class de tudjátók jól, hogy ütős nagyon és vezethető is.
SIN R1 5* megint nem átlagember autója...
VLF Force 1 maxon 39xx, az abszolút reális bárkinek.
Ferrari FXXK 3710 1db Epic parttal, ez abszolút reális csak nem túl jó autó.
Icona 3901, ezt én szintén reálisnak tartom bárki számára, bár most nem tudom mi a helyzet. Nekem még meg lett, mikor a legend store is adta meg az eventek is.
Szintén a Lykan is legends store credites időszakban lett meg, pokoli sok creditem ráment mindig 0-án voltam miatta, de ha jól tudom az most rém ritka lett, nekem meg 4012-n áll.Egoista token...
Trion maxon, már ne reális a nerf miatt, nekem még kijött.
Fenyrhez multiban kell(ett) toppon lenni, de azt is nerfelték (már a droprate-et nem az autót)
Regera és Chiron, specevent tokenEzek alapján átlaguser valóban nem sok jót remélhet, VLF, Icona azt annyi kb.
Meg ugye van még az, hogy ezek közül rámész valamikor ha adják.Ja és Egoistából végül nekem csak 2 epic kellene az aranyhoz. Tényleg remélem nem az lesz a Terzo required rank majd, mivel az Egoistához valóban ki lehetett ingyen gyűjteni az összeset már.
Ja és
-
Alg
veterán
válasz
quailstorm #2288 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi lesz-e pofájuk ellőni még eygszer egy olyan epic huntot mint legutóbb (lesz
)
-
Edge
veterán
bearanyozódott ez is:
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Gurgensson #2285 üzenetére
Annyira amúgy ezt a legendet akarsz akkor nincs pont dolgot nem érzem vészesnek.
20x annyi repet gyűjtő, mint én, az éppen hogy kiadta voltan a 1.2 milliót múlt alkalommal, pedig van főállásom és top50-ben végeztem MP-n.
Csak nekem átlagon felüli monotonitástűrésem van.Azt meg értem, hogy csapat meg pont számít, csak gondolj bele, hogy mivel ez egy kifejezetten A8 folytatásklub, ezért szinte semelyik tag számára sem cél, vagy szórakoztató a pontgyűjtés. Ennyire nem vagyunk grindelős típusok. Eddig még ment a dolog, meg volt az elég rep a kizárólagos győzelemért menetelés mellett. De most valami eltört, és nem csak minálunk.
-
Gurgensson
kezdő
válasz
quailstorm #2284 üzenetére
Kettő és fél évig nyomtam az A8 cat ott is elejétől ott voltam, eleinte egy nagy élményvolt minden szinte egy álom volt aztán minden elromlott,jött a sok reklám minden drágább lett és a sok csaló.
Az A9 is egyre rosszabb de még élvezem.
Ahol csapat játék van ott mindenhol a pont számít, itt is lehet sokat gyűjteni csak idő kell vagy fel kell adnod, hogy mondjuk nem leszel a top 3000 be mert kell a pont, de ha meg legend akarsz lenni akkor meg idegbeteg leszel mert szívat a játék és kevés pontokat kapsz.
Főleg a múltkori 2 kör és 4. vagy -2 pont. -
quailstorm
nagyúr
válasz
Gurgensson #2283 üzenetére
Egyrészt Windowson ~17k aktív játékos van, droidon meg 100k.
Másrészt nekünk nem elég az, hogy valaki repet farmol, hanem inkább az érdekel minket, mennyire profi, mennyire fejlődőképes és mennyire gondolkozik klánban.Igazából számomra ez az egész REP hajsza értéktelen, pokolra kívánom, és csak az ilyen epic part meg régen a Fenyr miatt volt értelme, de nekem nem ez a játék, ez a játék halála.
És ez nagyjából tükrözi a profi liga véleményét is.Most sokra mennek azok a clubok, amelyek top20-asok Windowson a club leaderboardon, de amúgy egy event vagy MP top100-ban se látod őket sose.
Az nekem értéktelen. Én A8-on szocializálódtam, és mások az elvárásaim.Gyakorlatilag ha repet akarunk, akkor el kéne engedni az egyébként intelligens, egyetemen tanuló vagy dolgozó csapattársakat, akik eventen oda tudnak csapni, de multiban is a kevés idő alatt.
Ez meg ellenkezik az elveinkkel.Én végig azt mondtam, hogy a mi klánunkat nem érdekli a rep, csak sajnos vannak olyan tagok, akiket meg igen (mármint az érte kapott mézesmadzag), és emiatt hajlandóak bomlasztani vagy váltani...
Ha már az elejét elrontottuk, mert a Pro team felzabált és letarolt mindent, akkor legalább abban különböző akartam maradni, a többi adminnal együtt, hogy őrizzük meg az A8 formátumot. Ennek természetesen ára van, mert nem hatékony az A9-ben.
-
Gurgensson
kezdő
válasz
quailstorm #2282 üzenetére
Jó csapatott nehéz össze szedni, de nem lehetetlen csak sok munka kell hozzá hogy meg találd a megfelelőket.
HL csapatnak most már a 3. is tele van és az is befog még jobban indulni.
A pontszerzésre is van megoldás csak sokan hajtanak a legndre és nem az nézik, hogy mi a jó a csapatnak hanem, hogy neki legyen csak jó pedig ez egy csapat játék is.
Jó tervezéssel lehet pontokat szerezni és ott lehet lenni a top 100 ban is. -
calamites
őstag
válasz
quailstorm #2280 üzenetére
Ez kevés lesz ahhoz, hogy ne folytatódjon a lemorzsolódás.
11. vagyok a csapatban, de alig játszottam, és alig fogok.
Most megint viszonylag sok tokenem van szívesen költenék valami értelmes autóra.
-
quailstorm
nagyúr
Új pályát néztétek? Caribbean.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Pc-re létezik valami credit "varázslat"?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
calamites #2276 üzenetére
Hát, sok minden lehetne, de nyilván jó a jelenlegi modell is, relatíve nulla szellemi befektetéssel (amit ugye ki kellene fizetni a programozóknak). Nagy kár, de kapálóznának, ha nem érné meg így is. Amíg elég idióta frusztrálódik ahhoz, hogy pénzért vegyen 0,1% előnyt (komoly pénzért), nincs gond. Vagyis van 🤪
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm #2275 üzenetére
Lehetne sokkal több Car hunt.
Amivel reálisan elérhetővé válnak olyan autók amik esetleg a kezdőknek nincsenek meg. -
quailstorm
nagyúr
Android dugig van vele, mert root se kell neki, csak beírod gugliba hogy Asphalt 9 apk mod és töltöd lefelé.
Ráadásul egy csomó csak figyelmeztető üzenetet kap amit ki lehet ikszelni, ban helyett, tehát úgy nevetséges ahogy van.Droid topligában van olyan, hogy egy versenyben 4 csaló is akár.
(#2273) kbencurio: az eddigi évek trendje alapján a cél csak ennek a résnek a növelése.
De amúgy azok is megunják (lásd Danny), akiknek amúgy nincs hátrányuk a fiókból. -
Mezcal
addikt
Na, eddig nem találkoztam csalókkal ebben a játékban, de legutóbb olyan egyértelmű csalást láttam, amin már röhögtem. Hátulról úgy rajtolt a csávó, hogy mindenkin átgázolt és mindenki tört. Beszartam.
-
kbencurio
kezdő
válasz
quailstorm #2272 üzenetére
Jelenleg az a legnagyobb baj, hogy túl nagy a gap a jó játékosok, és a frissek között, ami pénz befektetése nélkül egyre csak nő.
Ha a kutya előtt húzod a csontot úgy, hogy sosem kapja meg, akkor az is elfordul egy idő után.... -
quailstorm
nagyúr
válasz
calamites #2271 üzenetére
Részemről azzal küzdök, hogy egyre nehezebb egyben tartani a klubot. Nem tud kialakulni egy állandó csapat és a rep hiány miatt már club ugrás is volt menet közben...
Ugyanakkor most már én is meguntam ezt a rep hajszát, ugyanazokat az eventeket játszani, 30 millió reklámot nézni multiban, hát nem izgalmas már.
Úgy fogok járni mint Danny csak kevesebb pénzem ment rá.Azt meg durva látni, hogy LU-tól ReV-en át kb. mindenki múlt szezonban egyszerre akart tagokat felvenni.
Vagy az, hogy posztolok hirdetést FB csoportban és discordon és 0 jelentkező.Még jó, hogy ez az MP rush season, különben halálra idegelném magam.
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm #2270 üzenetére
Amig nem adnak minden szintű játékosnak megfelelő lehetőséget a fejlődésre, addig ez is lesz.
Ráadásul a stabil középjátékisok is meg fogják unni a sok csalót, és a hiábavaló küzdelmet. -
Alg
veterán
válasz
calamites #2265 üzenetére
Gondolkodom hogy aranyig elszenvedjem magam azért, vagy hagyjam a picsbe az egészet és helyosztó után ezüstben maradok... (van egy max*-os Pininfarinám... de valahogy nincs kedvem az egyébként is baromi idegesítő slipstream-el szenvedni)
Platina se sokat ér, természetesen újra 1x fenyr bp, kb. hatodjára sorban.
-
Alg
veterán
Slipstream rush
-
kbencurio
kezdő
Sajnos nem voltam elég körültekintő (értsd kapkodtam
) és gyorsan felhúztam a centenariot maxra amint kijött az egoista 2. Event.. 7m kreditből el is ment gyorsan 4m, aztán láttam h kellenek az epicec a 10 egoista kártyához.. Amiket persze eladtam a regera event alatt a sin megszerzésének reményében
aztóta szenvedek, mert el kellett költenem a multi miatt a viper max miatt, es próbálom felnyomni most az fxxk-t. A tokenek meg az egoista unlockra mentek el, egészen pontosan 6 packból szedtem ki, ami amúgy a discordos írásokból nézve nem is rossz, van akinek 10 sem volt elég. Az fxxk-val 2* lesz majd az egoista, több packot oda már nem fogok venni. Az exkluziv autok 2*osak, kivéve a huracánt, ami nincs meg sajnos. Remélem nem kell a terzohoz a maxos mindenből, bár ahogy ismerem a rendszert.. Kell majd
Egy kis élménybeszámoló tegnapról:
00.30körül visszacsúsztam top 79%ra, mentem még 6-7 kört, aztán jött össze az 1.33.911, ami akkor top 77%volt, viszont szemben azzal, hogy discordon mindenki azt irta h nőni fognak az idők, matematikailag a csökkenésre számítottam. Szerencsére
1.50 körül kerültem vissza a 78% sávba, ami kb 900 embert jelentett. Kevesebb, mint 10 perc alatt csúsztam vissza 700 helyet, szóval izgultam eléggé, de jól taktikáztam.
Cala, szerintem te kb a vége előtt 1-2 perccel kerültél be, de nagyon örültem neki, mert sok rosszat kaptál a játéktól, megérdemtél végre egy kis szerencsét-sikert.
Összességében fun volt, az egyik legjobb event amit játszottam az a9ben, taktikusnak, okosabbnak kellett lenni, mint a gazdag marhák 93837import parttal. -
Edge
veterán
válasz
Gurgensson #2254 üzenetére
Gz
-
calamites
őstag
válasz
Gurgensson #2254 üzenetére
Gratulálok!
Most nyugdíjba vonulsz?
-
Alg
veterán
LOL mi ez az új event?
"Szórjunk ki random Chiron BP-eket, úgysem fogják unlockolni sem az autót mert nincs meg nekik a maradék"
Nesze semmi fogd meg jó event.
Az event cím meg kb. jól megfogja az egész játék lányegét
-
Ferenczi Áko
addikt
Valaki vegyen vissza a klubba, köszönöm
-
Mezcal
addikt
Nekem ehelyett egy jó A-s kocsi kéne, én inkább megvárom a Gently-t.
-
Alg
veterán
Nekem egy bp se lesz belőle (csak az Iconia lenne meg hozzá, de rá kellene költeni egy rakás creditet), de ez legalább olyam amit a régi játékosoknak reális esélye van talán megcsinálni... bár még mindig ezerszer szimpatikusabb lenne ha nem rank megszorítást tennének rá hanem nehezebb célidőket adnának meg - az is meg tudná csinálni akinek gyengébb az autója, de jól tud vezetni.
Más: Ez a tetves platina multi pack már sorban kb. hatodjára adja az 1xfenyr bp-t, miközben P1 és f12 sokkal hasznosabb lenne.
-
Edge
veterán
ó ezt az egoista multit élvezni fogom, + eventből már ki is szedtem az epic partsot
-
Alg
veterán
válasz
Ferenczi Áko #2240 üzenetére
Ha jól emlékszem 28-a volt, egyszer loginnál kiírta.
-
Ferenczi Áko
addikt
Tudja valaki mikor kezdődik az Egoista special event?
-
suits
tag
Hali!
Már egy jó ideje tartogatom a tokenjeimet (most van majdnem 5k),elnyomjam szerintetek most az fxx k-ra vagy esetleg lesz a közeljövöben vmi jobb event/pack?
-
RetepNyaraB
veterán
Quailstorm üzeni rodostói szamuzeteseböl:
Szerinte attol függ milyen zaszlot hasznalsz a jatekban. Vagy a klubod
-
Edge
veterán
válasz
Ferenczi Áko #2227 üzenetére
Csordinak megvan a lykan unlock? Lehet csak azoknak van/volt az event akiknek megvan a verda.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ferenczi Áko #2227 üzenetére
Igen ez érdekes, windowson sem elérhető mindenkinek. Foglmam sincs...
-
Mezcal
addikt
válasz
RetepNyaraB #2226 üzenetére
maga 820-as snapijaval.
G4-en tolom osdi snapi 808-cal, simán fut max grafikán. Egy pályán van akadás a rajtnál, mindig ugyanott, egyébként semmi gond. Nálad sem a hardverrel van a gond, az biztos.
-
RetepNyaraB
veterán
Nektek hogy fut ez a fos droidon?
Utazashoz kinomban feltettem, csak ido elütesre. LG V20-am van, ami nem mai darab, de azert 2016-ban jo volt a maga 820-as snapijaval. Elegge vacak az elmeny, pedig lejjebb vettem a grafikat mar -
Amur
addikt
válasz
Gurgensson #2221 üzenetére
Dehogy haragszom!
Köszi az ötletet, ez elég evidens, mégsem jutott eszembe hogy liftezzek a farmoláshoz.
Majd esténként megtolom kicsit ezt a seasont, hátha most több időm lesz.
Aztán áprilisban műtik a kezem, majd gipszbe is rakják hogy ne erőltessem, majd kitalálok vmit hogy ez ne akadályozzon! -
Edge
veterán
válasz
Gurgensson #2219 üzenetére
Thx pedig meg sem erőltettük magunkat
-
Gurgensson
kezdő
Amur ne vedd sértésnek amit írtam, minden tiszteletem a tiéd szerettem az összes Minecraft videóidat mert tök jól el magyaráztál mindent úgy , hogy egy felnőtt is megértse.
Mikor itt van tesóm 3db gyermeke akkor ők farmolnak nekem mert nagyon élvezik, főleg ha ilyen Sz@r multi van mint most megint.
Ha érzed, hogy idegesít a multi és sok csaló meg erősebb gémerek akkor paltináig elmész és utána lebuksz a pontokból 1150 ig. (TD és nem irányítod így is ha utolsó vagy 41 pont) és utána vissza erősebb kocsival.
Így ingázol fel és le vagy csak ott marsz lent és nyomkodod az indulást és a végén a next.
(a Kínaiaknak szerinted mért van olyan sok pontjuk? azért mert ezt a módszert csinálják)
-
RetepNyaraB
veterán
Quailstorm, rendesen megnyomtad ezt a multi szezont a huszadik hellyel! Eleg öldöklö küzdelem folyt platina felsö reszen (1500 felett). Nekem nem is ment sokkal feljebb. Remelem slipstream lesz a következö
-
Amur
addikt
válasz
Gurgensson #2216 üzenetére
Félreértettél, persze hogy lehet csak NEKEM nincs rá időm..(3 gyerekes családapa,középvezetői beosztás.soroljam?)
-
suits
tag
hali!
#c925a
Ez a másik club tag-je ?Mert erre nekem ad találatot... -
SoldierL
senior tag
Nem értem miért van az, hogy alig vagy egyátalán nincs a kocsiknak hangja?
-
Alg
veterán
Márpedig most rá fognak állni erre az "epic iport kell" verzióra először a spec eventeknél mint most a Lambo, mellette a kevert event pack-ok hogy véletlenül se lehessen célzottan egy autóra rámenni.
Kíváncsi vagyok mit találnak ki a néhány napos "encore" eventekre, pl. ha ezt előre tudom ellőttem volna az összes tokenemet Aventadorra korábban, vagy Apollora előtte. Ha most lett volna ilyen már lenne egy maxos Corvette-em. Meglátjuk mi lesz, semmi jóra nem számítok a Millenio eventen sem (fogadni mernék rá hogy minimum maxos Aventador és Huracan kell majd meg full importos Asterion és Centenario).
Nem tudom lesz-e még ilyen egyutós, speciális pack-os event erősebb kocsira a jövőben (szóval nem XL sport meg Jaguar meg hasonlókra). Arra tippelek nem, vagy csak erősen megemelt árú pack-al.
-
Amur
addikt
Igen, ezek az eventek sokszor arról szólnak hogy ne tudd megcsinálni..
Kezdek én is kicsit belefáradni ebbe a mindent nagyon szevendősen vagy sehogy nem lehet benne megszerezni, a multik faromolás szinten tolása pedig már időben sem fér bele. Már sokadiknál vagyok úgy hogy platina megvan és kész, nem is szenvedek már a legenddel.
A drop rate pedig olyan szinten lett lenyomva hogy az nagyon gáz.. -
Edge
veterán
válasz
Ferenczi Áko #2209 üzenetére
biztos lesz még, anno az acura-t is nehéz volt kiszedni bár nem volt így túl bonyolítva mint ezek a spec eventek. azt mostanra bekerült a sima packokba is, persze ehhez kellett vagy 3-4 hónap.
BTW a lambo eventen most jót derültem amikor megláttam hogy ugyanannyi időt kell menni a huracan-al mint az egoistával... ahhoz majdnem maxos huracan kéne szvsz és azt hogy?
-
Ferenczi Áko
addikt
Ha most nem tudom összeszedni most a Huracán-hoz a kártyákat, akkor bukom, vagy a jövőben esetleg lesz lehetőség pótolni? 7 kellene, hogy fel tudjam oldani a kocsit..
-
calamites
őstag
Valaki vegyen vissza lécci.
-
kbencurio
kezdő
#c925a itt megtaláljátok az összes klubnyereményt
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Asztalos klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest