- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Gurgensson #2283 üzenetére
Egyrészt Windowson ~17k aktív játékos van, droidon meg 100k.
Másrészt nekünk nem elég az, hogy valaki repet farmol, hanem inkább az érdekel minket, mennyire profi, mennyire fejlődőképes és mennyire gondolkozik klánban.Igazából számomra ez az egész REP hajsza értéktelen, pokolra kívánom, és csak az ilyen epic part meg régen a Fenyr miatt volt értelme, de nekem nem ez a játék, ez a játék halála.
És ez nagyjából tükrözi a profi liga véleményét is.Most sokra mennek azok a clubok, amelyek top20-asok Windowson a club leaderboardon, de amúgy egy event vagy MP top100-ban se látod őket sose.
Az nekem értéktelen. Én A8-on szocializálódtam, és mások az elvárásaim.Gyakorlatilag ha repet akarunk, akkor el kéne engedni az egyébként intelligens, egyetemen tanuló vagy dolgozó csapattársakat, akik eventen oda tudnak csapni, de multiban is a kevés idő alatt.
Ez meg ellenkezik az elveinkkel.Én végig azt mondtam, hogy a mi klánunkat nem érdekli a rep, csak sajnos vannak olyan tagok, akiket meg igen (mármint az érte kapott mézesmadzag), és emiatt hajlandóak bomlasztani vagy váltani...
Ha már az elejét elrontottuk, mert a Pro team felzabált és letarolt mindent, akkor legalább abban különböző akartam maradni, a többi adminnal együtt, hogy őrizzük meg az A8 formátumot. Ennek természetesen ára van, mert nem hatékony az A9-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 10
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- LG LCD és LED TV-k
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Update 06.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest