Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kbencurio

    kezdő

    válasz Edge #2260 üzenetére

    Sajnos nem voltam elég körültekintő (értsd kapkodtam :D) és gyorsan felhúztam a centenariot maxra amint kijött az egoista 2. Event.. 7m kreditből el is ment gyorsan 4m, aztán láttam h kellenek az epicec a 10 egoista kártyához.. Amiket persze eladtam a regera event alatt a sin megszerzésének reményében :( aztóta szenvedek, mert el kellett költenem a multi miatt a viper max miatt, es próbálom felnyomni most az fxxk-t. A tokenek meg az egoista unlockra mentek el, egészen pontosan 6 packból szedtem ki, ami amúgy a discordos írásokból nézve nem is rossz, van akinek 10 sem volt elég. Az fxxk-val 2* lesz majd az egoista, több packot oda már nem fogok venni. Az exkluziv autok 2*osak, kivéve a huracánt, ami nincs meg sajnos. Remélem nem kell a terzohoz a maxos mindenből, bár ahogy ismerem a rendszert.. Kell majd :D

    Egy kis élménybeszámoló tegnapról:
    00.30körül visszacsúsztam top 79%ra, mentem még 6-7 kört, aztán jött össze az 1.33.911, ami akkor top 77%volt, viszont szemben azzal, hogy discordon mindenki azt irta h nőni fognak az idők, matematikailag a csökkenésre számítottam. Szerencsére :)
    1.50 körül kerültem vissza a 78% sávba, ami kb 900 embert jelentett. Kevesebb, mint 10 perc alatt csúsztam vissza 700 helyet, szóval izgultam eléggé, de jól taktikáztam.
    Cala, szerintem te kb a vége előtt 1-2 perccel kerültél be, de nagyon örültem neki, mert sok rosszat kaptál a játéktól, megérdemtél végre egy kis szerencsét-sikert.
    Összességében fun volt, az egyik legjobb event amit játszottam az a9ben, taktikusnak, okosabbnak kellett lenni, mint a gazdag marhák 93837import parttal.

Új hozzászólás Aktív témák