Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Én már legend, meg se erőltettem magam

Viszomt mi lesz a corvette után? Úgy szeretnék egy spydert

-
plejik
addikt
Végre megvan a centenario.

-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Azokat megeszem reggelire a 3 csillagos acuraval, bár nyilván egy 4 csillagos asterion már megszorongatna, de olyannal még nem taliztam.
Corvette-nek a sok kanyaros pálya fekszik, volt vele is szívás nem egyszer de tegnap szerencsés leosztás volt( első indulóra tettek 3200+rankos Corvette-el és nekem volt a legmagasabb multi pontom ráadásul, csak néztem hogy ezt meg hogy).
Acuraval akkor van szopó ha rommá törnek, bár néha behuzom top3ba magam úgy is.
Egyelőre napi szinten megyek pár kört araszolok szép lassan a legend felé, nem sietek. -
Edge
veterán
válasz
Danny365
üzenetére
Igen tegnap mentem vele multiban mert elfogyott acura benya nem volt kedvem watch.ad-ozni, és nyertem vele 2 versenyt is úgyhogy fentebbi kijelentésemet revidiálom
mégiscsak jó oda.
(bár az A kategóriával meggyűlne a baja, és sztem pont ezért nincs engedélyezve most a Corvette seriesben) -
Danny365
őstag
Tegnap egy teljesen kimaxolt Corvette ellen mentem multiban, úgy mondjuk már nem volt rossz.

Remelm a Spyder előtt lesz még valami, máskülönben nem lesz elegendő tokenem hozzá. Bar a Terzo Millennio-n kívül mindegyik kocsit szeretném igazából. :/Az S kocsik közül nekem is az Icona a kedvencem, szerintem jobb, mint a Lykan Hypersport.
-
Edge
veterán
Sztetek a corvette után mi lesz? Spyder? én nagyon örülnék neki.
Sajnos amúgy a Corvette nem egy ász verda multiban, ott az Acuraval sokkal többre megyek, hiába jobb rankban a Corvette, dehát tudjuk már hogy a rank az nem minden.
Mindegy amúgy nem bántam meg a Corvette-et, mert career-ben 20+ pályát ki tudtam vinni vele.Szóval melyik verda lesz?

p.s.: icona megvan nektek? 2 csillagos van, de vmi nagyon brutál egy cucc.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Acura ofc nem kérdés alázom a mezőnyt, csak sokan eddig vulcanoztak ha nincs másuk akkor szopi.
-
Danny365
őstag
Nincs SCG. Én a Cadillac-kel tolom, még a Trion eventek miatt húztam fel, de meglepően király autó, úgyhogy mikor vannak a 4 napos Cien események, nyomassátok, amennyire csak lehet!
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Mind1 kitekerem mert tuning is jöhet az meg kell úgyis.
Btw mit szóltok multihoz? Csak B classig vannak verdák.

-
quailstorm
félisten
Nem kimondottan jó, max ara, hogy napi eventeken ne a legjobb A-d fueljét lődd el azonnal.
Meg felbukkanhat eventen, eddig minden autó felbukkant, mindegyik kell kb...
Anno megvettem a Vipert (c-class), abból lett a rezvani, az Acura, szóval kell minden. Most épp a GTB Ferrari kell(ene). -
Micsurin
nagyúr
26/30 a Berlinetta.

Egyetlen ferka amire tényleg fáj a fogam, most megint retek két hét várakozás és lutri jutalom...
-
Edge
veterán
Új car hunt van: Nissan GT-R.
Milyen verda ez, érdemes maxolni?
Nekem eddig 2 csillagon áll, a carhunttal lehet akár maxos is.
Sajnos a 2 csillagos SCG-mmel nem tudom vinni a 0:31-et a 10 bphez ... -
plejik
addikt
Végre feloldottam ezt a mustang csodát 1 verseny miatt. Máshova egyenlőre nem is jó. Sok értelme volt

-
Danny365
őstag
20 Shelby... izé, 400 piros token. Ráadásul megint ilyen baromi hosszú szezon lesz tok feleslegesen, ugyanilyen lutri jutalmakkal. Nekem most kezd kicsit leülni a játék, csupán 4 autó van még, amikhez sima pakkokból lehet BPt szerezni és még nem max csillagos, ergo a fejlesztés öröme nincs nagyon már meg.
Tudom, sose legyen nagyon gondom, de akkor is. -
Edge
veterán
legendért 20x bmw bp...pedig pont 15 bp kéne a P1 unlockhoz...

-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
TD se haszontalan azért... Kampányban én nagyon szeretem konkrétan odavaló, főleg mikor jóval a rec. szint fölött vagy és csak kell a Cup szám a BP a pályáról etc, na ott farmolni szerintem tökéletes, a maxos Shlebyvel az American Blazet pl szinte bot módban vittem ki Netflix közben.

-
quailstorm
félisten
Ja, az én hsz-em se úgy kell érteni, hogy aki TD-t használ az buzi.
Egyszerűen csak szerettem volna felkapcsolni a lámpát, hogy a TD komoly hátrányba tud hozni sok helyen, és a jobb idők érdekében muszáj róla leszokni.
De ha valaki kazuárkodik, vagy olyan béna az érintővel mint én, akkor ígyjárás.Én most már lassan így 6 év után meg tudok írni hosszabb szöveget angolul érintőn, de csak BlackBerry keyboardon. Azt várom, mikor lesz már megint oldalra csúszkás qwerty...
-
Fulár
senior tag
A szabályzatot tudomásul vettem és próbálom betartani!Ha ez nem fog menni akkor én fogom kérni személyesen,hogy rakjatok ki!
A rohadt Touch-ról próbálok leszokni de hihetetleneket bénázok....Egyelőre egy nagy zsák sz*r amit manuális irányítással összehozok. -
plejik
addikt
Na TD -ről most áttértem a döntögetős módszerre. Nos, soha nem kerültem platinum ligába 3 verseny után ott voltam, carrer módban, még a jóval magasabb szintet igénylő versenyeket is húztam be, de persze nem mindent. Szokni kell még, mert van olyan pálya mit a TD használata miatt pl. : teljesen más nyomvonalon csináltam, ebben az esetben (döntés) szintén más nyomvonal jön ki jobban.
-
quailstorm
félisten
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Bocs platinumból goldba, de akkor gondolom ugyan ez a helyzet.
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
A Bluestacksben hogyan tudom a billentyűzettel irányítani a kocsit?
-
calamites
őstag
Legendből ki lehet esni?
1508 és remélem még kicsit tudok felfelé menni.
-
Edge
veterán
Ez mondjuk igaz de nyílván ezt figyelembe vesszük, mikor látjuk hogy nem megy a pontszerzés, illetve meg lehet beszélni ezzel nincs gond igazából.

Danny365:
Végül 3 csillagig mentem event+ 5x 750es pakk. Olyan időt megyek vele mint acuraval az eventes pályán(1:15-17). Nagyon brutál nitroja van és tényleg faszán kanyarodik, amúgy az acc se rossz.
-
quailstorm
félisten
válasz
Danny365
üzenetére
Oké, de eventen adott esetben múlhat egy top50 vs top20% vagy hasonló rajta.
Singleplayer az más.Amúgy meg ezt a szar irányítást nem értem, A5 mikori is? 2009 vége. Azt már tuti olyasmi volt vezetni, mint azóta bármelyiket. Meg kell szokni, be kell gyakorolni.
Accelero meg leginkább akkor gond, ha alapból laggos a játék vagy kifejezetten ratyi minőségű a telefon accelerometerje. De akkor még mindig ott a tap to steer.Ja és én emiatt nem szenvedtem többet a touchdrive-val pár percnél, a singleplayer farmolást leszámítva. Minek pazaroljam az időmet olyanra, amivel úgyse tudok egy bizonyos szintnél jobb lenni? Így is lehet értelmezni.
Én továbbra is azt mondom, hogy ha valaki nem elégedett az idejeivel, akkor touchdrive off az első lépés legyen, igazából ebből indult ki az egész.
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Szerintem azt senki nem vitatja, hogy manuálisan lehet a legjobb időket menni, egyszerűen csak telefonon a jelenlegi formában sz@r irányítani és nem éri meg a szenvedést, mikor TD-vel is ugyanúgy lehet haladni. Az, hogy első vagy a toplistán vagy kétszázadik, tok mindegy, ugyanazt kapjátok. Én legalábbis nem különösebben aggódom a helyezések miatt, de biztos van, akit ez motivál.
-
quailstorm
félisten
Nem ígérem, hogy még a hétvégén összejön, de majd próbálok TD ellenes demonstráló videókat csinálni.
San Francisco -> rámegy a fekvőrendőrőkre.
Havas pálya -> van egy flat rámpa fenn vezető úthoz, meg van a lenn vezető út, utána jön a nagy jeges placc meg az alagút.
Na ott a flat rámpán kell flatelni, de visszesni le balra, onnan shockwave, barrel barrel, shockwave be az alagútba, és yellow. Na ezt TD-vel sehogy, pedig itt multiban annyiszor előztem már...
Amcsi kanyonos izé, van a vasút fenn a kanyonon, ott kanyarodás nélkül a falat kell használni, mert nincs rough surface, és nem lassulsz be, sőt falat súrolva még gyorsulsz.Egyáltalán TD-vel nem tudsz finomkodni a kanyrokban, 10-20KPH veszteség minimum.
Cairo-ban van a rengeteg barrel, azt se hiszem, hogy egyszerű TD-vel. És ott is van falsúrolós buli, a csatornában, bár az csak az egyik irányban egyértelmű, amikor oda be ugratsz. Mikor onnan ki, akkor a végén el kell ereszteni a falat különben wreck.
Telefonnal szenvedjem ki a videókat (garantáltan csúszni fog) vagy géppel csináljam meg, telós gameplayt meg ha ráérek?
Ugye telósnál benne van, hogy többször kell próbálkoznom, mert egyáltalán nem vagyok hozzászokva, és melléütök a virtuális gombnak. -
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Droidon rengeteg a newbie, egyszerűen nem ismerik a pályákat.
Más, új Corvette eventhez help:
Chevrolet Corvette Unleashed – Gold Rush – All 16 Nitro Bottles -
quailstorm
félisten
válasz
Danny365
üzenetére
Kettőn egyszerre, már a droid accom se rossz. Mindkettő platformon meg van a legends.
Én fizikailag alkalmatlan vagyok az érintőzésre, tap to steer úgy-ahogy megy.
A klánban viszont senki se használ touchdriveot érthető okokból...Amúgy technikai különbség nincs a tap to steer és a billentyű közt, ugyanazt és ugyanúgy kell csinálni velük.
Az meg tény, hogy Windowson sokkal nehezebb a multi és touchdrive-ot valószínűleg senki nem használ. De a játékosszám is az ötöde a droidosnak.
Droidon sokszor találkoztam azzal, hogy érthetetlen okból a sokkal lassabb útvonalakat választják, és abszolút underranked carral első lettem valahogy. -
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Jó, de te leginkább Windózon tolod, nem? Onnan én is könnyebben mondanám, hogy retek a TD.
@Edge
Ne csábítgass!
Szerencsére nincs nagyon szükségem erre az autóra, csak örülök, hogy megvan. Ugyanakkor már most bánom kicsit, mivel a következő eventre megint csak közepes mennyiségű tokenem lesz.Majd mutasd meg neked mi lett a végeredmény! Szerintem vagy csak nyisd meg, vagy menj közel all-in, mert az átmenetnek kevesebb értelme van szvsz.
-
quailstorm
félisten
Hát, ezt így nem mondanám.
Inkább szerencsésebb vagy türelmesebb.Nem mondtam, hogy könnyebb. Azt mondom, hogy a touchdrive-val olyan hatalmas, soksok másodperces hátrányba vágja magát az ember körönként, hogy abszolút 0 értelme van használni.
Mindegy, én rátok hagyom, tudom hogy ez nem a profi liga és itt én vagyok a vendég.
Annyit elmondok hogy elektronmikroszkóppal kell keresni a touchdrive playereket a legendsben meg a top5%-ban, és ennek talán van valami oka is... -
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
ezt lefordítom: ha touchdrive nélkül könnyebb magasabb multiba jutni, akkor aki touchdriveozik az profibb mert azzal nehezebb nem?

Danny365:
bizony! fel lehetne 4 csillagozni acurat hhm
+acuraval farmolás engedélyezve van a 0-ás eventben(ezért tehették be a packba)
-
Danny365
őstag
Acura is van a Corvette pakkokban, hmm. 🙄
-
quailstorm
félisten
válasz
drpepper33
üzenetére
Kb. ez van, nettó több másodperccel lassabb körönként a touchdrive, de ez pályafüggő. Valamint bizonyos ugratásokat, levágásokat nem is tesz lehetővé, szóval nekem felejtős.
Farmolásra jó, meg a nooboknak.2400-as Vulcannal legendbe TD-vel tuti nem kerülök, kellettek az absztrakt megoldások.
-
Edge
veterán
Minden jelenlegi és leendő klub tagnak figyelmébe ajánlom, hogy a Joccc07-el közösen átszabott klub szabályzatot olvassa el és szignózza ide vagy in-game hogy elfogadja és egyetért-e vagy sem.
Köszönjük!
-
drpepper33
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Én is előnyösnek érzem a kézi irányítást. Oké, touchdrive irányítással is bele tudsz nyúlni az utirányba,könnyebb az ugratás és nitrózás is, de borzalmas íveken veszi a kanyarokat és a lassítókba is beleszalad. Én telón a döntögetést használom. Goldban gyengebb autóval is lazán megvan az 1500. Viszont karrierben a mostwanted küldetéseknél imádtam a touchdrive-ot. Pláne azoknál a batár rendőrségi városi terepjáróknál. Az összes kanyar utáni kivezetőben 360.

-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Én touchdrive-al vagyok már negyedjére legendben, sztem sokkal jobban számít sőt talán az az elsődleges hogy mennyire ismersz egy pályát, gyakorlatilag már az összeset memorizáltam mindenhol tudom merre mit kell választani, melyik út a levágás melyik ugratóra érdemes fordulni, hol milyen nitrora számíthatok, hol kell driftelni, milyen class-al érdemes 360azni, anélkül hogy felkenődnél vhol stb. stb. ez multiban is nagy előny ám.

-
plejik
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Azt nem is néztem még, majd kipróbálom az milyen.
-
quailstorm
félisten
tap to steer is ott van, accelero nekem se megy
egyébként meg gyakorolni, gyakorolni...
TouchDrive mellett fejlődni nem lehet, nincs hova, nem is te játszol.
de akkor majd kipróbálom, mennyire tudom irányítani én a Vulcant mobilon, alapvetően én bármilyen érintővel buktás vagyok (félrenyomok a csata hevében, mert nem érzem mit nyomok), de sajna a BT kontrollerem meg input lagos...A9-nél beletelt pár hétbe, mire beleszoktam, 4 évnél több topligás A8 után... Nem megy azonnal semmi.
-
plejik
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Úgy, hogy számomra döntögetéssel irányíthatattlan a játék, próbáltam, de a 3 csillagos vulcannal pl katasztrófa..

-
quailstorm
félisten
Touchdrive-val főleg MP-vel az életben nem fogtok 1-ről a kettőre jutni, csak szólok.
Úgy, hogy nem tudsz letérni a sínről, és minden lassító szart beveszel, hogy akarsz nyerni? -
calamites
őstag
válasz
drpepper33
üzenetére
Én tuti nem fogok elérni 1500 pontot multiban.
Számomra lehetetlen.
-
Edge
veterán
válasz
drpepper33
üzenetére
Az szép teljesítmény 2 csillagos 911el, gz

-
Edge
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Semeddig sem tart ám szólni hogy: hé srácok most kevesebbet fogom tolni majd belehúzok pár nap múlva
de ezt le is írtam az összefoglalóban, csak a legtöbben ezt leszarják te is szó nélkül léptél le.
A másik meg, hogy rajtad kívül csak 1-2 tag lépett ki és hé a top 500ban egy hete is bent voltunk ezt azért nem nevezném olyan szarnak, csak most érezni kicsit hogy alábbhagyott a lendület.
A gold meg nem nagy elvárás azért azt lássuk be 911el el lehet érni. -
Fulár
senior tag
Én kb a hivatalos megjelenés óta tolom.Kicsit râ is függtem.De most sikerült először a Platinába jutnom.Hajszálon múlt a Legend.Mindez 2 csillagos Ashton Martinnal.Most meg már nem merek tovább multizni mert pillanatokon belül visszakerürök Golbda!Olyanokkal rak össze,hogy az esélyem.minusz nulla.És még 3 napot valahogy ki kellene húzni valahogy.
-
calamites
őstag
Sajnos, ha megszakadok sem sikerül a goldból feljebb lépnem. Nincs autóm, és költeni nem fogok rá.
Tolom a szekeret, amíg tudom, de jó lenne egy olyan csapat, ahol azért a napi dolgokat legalább összeszednék a többiek is.
Diver 4899
-
Micsurin
nagyúr
Multi aha... Gold. Szerintem min rang / leauge hülyeség. Speciel most van 9K pontom az osztály crew/guildben, mégis csak Gold vagyok a 911 a maga 1815-jével határeset, hogy Goldból feljebb menjek úgy, hogy leauge up után 1220-on álltam meg. Ha vesztek 2-3-at akkor Silver. -> 5-5 Bp kell a P1 / Ferrarihoz (B vége). Na így nem volt kedvem játszani a dologgal. Bízom a malacban, hogy egy legendással több lesz a garázsban.

Az várható volt, hogy kifog fogyni a PH crew, szerintem volt aki meg eleve az első három napos cucc miatt lépett ki... mivel könnyen lehet első négy nap semmi ideje majd a maradék hétben feltolja mondjuk két nap alatt magát több ezerrel...

-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Én is így szoktam, de asphalt ezekkel a maratoni multikkal sztem a leaderboard hajkurászásra akarja ösztönözni a népet.
Ja ha magas a reped sokat hoz bármi én csak a dailykkel 2. vagyok a clubban most. Hétfői multi indulásig így is fog maradni majd akkor tolom meg jobban és ha megint hosszú multi lesz legend után is nyomatom majd tovább a pontért. -
Edge
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Kifullad a club. Ez tisztán látszik, ha hagyjuk.
Mert azt fel nem foghatom hogy lehet olyan tagunk aki a 14napos multiban még bronzot se éri el, be fogom tenni a követelménybe a goldot.
Egyszerűen muszáj multizni ez van, a game fontos része, aki csak sunnyog és zsebeli befele a mások által kifarmolt rewardokat az kérész életü lesz nálunk.
Lehet ezek kemény szavak, de ez a helyzet.
Sehova se jutunk így mégcsak azt se mondom hogy leaderboardra gyúrást tenném középpontba de legalább a club rewardok nagy részét ildomos lenne mindig összeszedni.
Benzi lelépett szomorú de ez a helyzet nagy ponthozó volt, én még kitartok, de sztem én se fogok egy olyan klubban maradni a szezononként 30k+ pontommal ahol egyre kevesebbet gamelnek, annak nem lenne értelme. -
Micsurin
nagyúr
Na mi van nem jött be a hardcoreosabb PH! guild?

-
Edge
veterán
Sajnos ez létező dolog:
Asphalt 9 Nitro Hack – Report a Hacker in Asphalt 9legközelebb próbáld meg jelenteni.
-
Fulár
senior tag
Az általam megjárt klubokban is ugyanez volt a helyzet.Pedig marha jól jönnek a klub jutalmak mert én ebbe a game-be akkor sem teszek még 50 forintot sem ha a tökömön állnak!
És ez a maratoni multi....És lehet,hogy paranoiás vagyok de mintha már itt is fel-fel bukkannának a csalók....?Tegnap egy csávónak mintha az egész verseny alatt megszakítás nélkül ment volna a nitrója! -
Edge
veterán
az kell is mert addig nem tudunk felvenni.

BTW 4 nap telt el eddig kb az új seasonból és a klub majdnem fele az 1k-t sem érte el és megint van nullás tagunk

Értem én hogy most nehezebb pontot szedni mert multinak még nincs vége de aki még csak ezüst illetve arany annak még azért van mit behozni.
Gyerünk srácok!
-
Edge
veterán
Jó hát +gyerek stb. érthető

Én tervezem, mivel lambo aventadot skippeltem most elég sok tokenem van már(8k+) így egy 10x750-es kört tervezek eltolni rá.
Corvette-el meg amúgy career-ben is tudok előre lépni, nekem ez is szempont(12+ pályát tudnék egy 3 csillagos corvettel kivinni(utolsó USA, meg B master zárás). -
Fulár
senior tag
Üdv Urak!Ha esetleg lesz nálatok üresedés akkor nagy megtiszteletésnek venném ha beszálhatnék!Vagy ha estleg tudtok bármilyen klubbot ahol a tagok 90 százaléka csak úgy van azt is megköszönném!Ez a 3 klubb amit megjárok de a létszám nagy része teljesen inaktív így pedig nem sok értelme van az egésznek.

-
Edge
veterán
Na? holnap ki röpül rá a Corvette-re?

-
Edge
veterán
Fú de baromira nincs értelme sztem ilyen hosszú multiplayer szezonoknak. Már csak azért sem mert aki legend volt eleve 5 perc alatt platina lett az elején, onnantól már csak kitartás kérdése az egész a legendig, de nem kell hozzá 10+ nap.
Vagy lehet rosszul állok hozzá és a leaderboardot kéne néznem és arra gyúrni hogy a top 10ben legyek pont ügyileg? ez egyelőre nem izgat
bár valszeg ez lesz itt az endgame tartalom amikor már career 100% és minden verda maxos csak az fog maradni a multi leader board.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az kemény lenne

...