Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Írtam nekik, de erre dedikált menüpontot nem találtam, és valami automata üzenet jött vissza egyelőre, hogy ellenőrizzem a wifit vagy telepítsem újra, stb... Dobtam rájuk mégegy üzenetet, hátha így lehet belőle valami, bár gyanítom hogy úgyis pár nap után ráunok, mert sokat nem változott a játékmenet.
Van amúgy valami
szarás közbenunalmas perceket elütő autós játék androidra, ami kevésbé p2w és van tele idegesítő hibákkal? -
Mosqu!to
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
A régi playerID ott van az üzenetben, amire a választ írtam (9538eb).
De belépni nem tudom, hogy miként tudnék azzal a fiókkal, mert andoridon csak facebookot vagy playstore id-t néz.Hogy tudom recoverelni ha megvana fiók azonosító?
-
XkSidewalk
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi. A9L_HUN-hoz sikerült belépnem.
Elég erős csapat, sok 17-es és 18-as.
Lassan 18-as leszek. Még 250E pont és meg van 4 millió, ahhoz, hogy 18. szintet is elérjem. 
-
Trooper82
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi, azt még nem próbáltam. Sokan panaszkodnak erre a samsung a52s tulajok, nekem is az van. Egyszer egyszer előjön, kibírható.
-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Én ott axt néven voltam/vagyok de már ritkán nézek fel. 1,5-2 éve még rendszeres kommentelő voltam. Az én accom szerintem egész normális. Most épp a 911 GT1-est vadászom és beosztottam magamnak hogy napi 27 BP-t kell kiszedni belőle. Néha veszek pár jegyet, hogy tuti meglegyen, de tegnap is kijött összesen vagy 30 meg ma is egész jól állok. De van a klubban olyan személy aki szerintem nem fogja tudni még 1*-ra se kiszedni, mert ahogy már írtam, a CCGS-t is csak 2*-ra tudta kiszedni.
Nekem a végére már csak egy kérdésem maradt, hogy oldjam a feszkót: elmagyarázná valaki, hogy az indiai játékosoknak miért van a nevük előtt és után dollárjel? Ez már nagyon régóta érdekel. Ezzel próbálják üzenni a nagyvilágnak, hogy ők ennyire lóvésok? Semelyik másik országból nem csinálnak ilyet, csakis Indiából. -
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi inkább ne feszegessük a témát!
Azért idővel érdekelne majd az a cikk amit párszor belengedtél.
Akkor odaadom az enyém ha nem hiszed, hogy van elátkozott acc.

5x is ritka mint a holló max pvp packból szokott jönni. Más GL játékban meg mintha táltos lennék... főleg ha rég nem játszottam. Ellenben minél tovább játszom annál kevésbé jön a rewarf időarányosan. Kár, hogy nem hiszek a véletlenekben.
Mod.: nfs no limits is ilyen, ha visszatérsz félév után hirtelen több cuccot vág hozzád mint stabil játék alatt egy néhány hét vagy egy két vásárlás után...
-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Sejtettem hogy átléptük már a határt, de az ember kíváncsi és kérdezget. Harry K valószínűleg tényleg sokat tud, nagyon sok hozzászólását olvastam. Én már csak azon agyalok, hogy vajon az én seedem jónak számít-e (szerintem igen, mert nagyjából jó lapokat kapok) és hogy vajon van-e annak köze hozzá, hogy anno az A8-ban azért költögettem a 2 év alatt elég szépen. Szerintem simán belekalkulálták azt is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Időpontokhoz vagy idő intervallumokhoz vannak rendelve a seed poolok?
Ez egy nagyon gusztustalan mód kialakított rendszer...
A seed generálás egyébként bennem kérdéses eleve kezdve onnan, hogy még az aktuális órajel is befolyásol... erre valami nagyon egyszerű mégis nagyon nyakatekert képlet lesz. -
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Bár infos vagyok, azért ebből sokmindent nem értek
Hogy érted azt, hogy előretekinteni meg seedeket kiválogatni? A seedet nem a szerver adja neked? Gondolom itt a random generátor kap egy seedet és azt kell ez alatt érteni. Mellesleg most csak úgy eszembe jutott, hogy volt az A8 hivatalos fórumon egy srác, talán Harry K aki elmondása szerint egyetemen tanította a mobiljátékok piacát meg a gazdasági stratégiákat. És mondta, hogy az A8-at mindig mint negatív példa emlegeti és hogy ez az az irány amit nem szabad követni 
-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Mondjuk a shockwave-et pont utálom, mert az a lila effekt kitakar a képből pont annyit, ami már nekem zavaró. Főleg akkor idegesítő mikor slipstream van és kb végig ezzel a lila köddel a hátamon kell menjek ha nem akarom hogy leüssenek.
-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
És honnan lehet azt tudni, hogy az elvileg random pakkok determináltak? Erre van valami kiszivárogtatott leírás vagy bármi amit el tudok olvasni? Nem kétségbe vonlak csak érdekel a téma. Egyébként nem csodálom hogy mindenki trükközött a kreditekkel. Rohadt sok kellett belőle és iszonyat drága lett volna megvenni. A farmolás maradt számomra az egyetlen legális és elfogadható út. Csalni mindig is fostam, hogy nehogy kivágjanak, főleg mikor már volt egy masszív gépjárműpark. Néha visszanézek, most valahol 240 járműnél tartok, de már nagyon ritkán csinálok bármit is ott.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Néha olyan érzésem van a GL játékokat nem foltozni kéne hanem lavort tenni alájuk a zeroday sebezhetőségek következtében elfolyt pénz összegyűjtésére....

-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
A8 nem ellenőrizte szerveroldalon a kreditet azért, ott a kredit vásárlás volt ellenőrizve(érdekes módon mert kerülhető volt... a fiókon lévő szummát sosem követte nyomon ergo mintha nem is lett volna) de a kredittel való már nem ergo egy inapp lvl emulálással ha visszadobtad a googleplay és a szolgáltatás választ (Tudjuk szerintem mindketten melyik mosolygós szmájlis app tudja ezt.) a játék szépen jóváírta a kreditet.
Voltunk haverokkal a GL Budapestnél körbevezetésen (Dragon Mania Legends-ért felelősek), a csapat 70% marketinges kb a maradék 30% osztozik a lvldesigner és a kódolókon. Katasztrófa volt szinte csak azt hallgattuk milyen szinten figyelnek a bálnáikra, a vásárlóikra, a free játékosaikra és, hogy mi alapján döntik el akár kézzel egy egy whale esetén is mit kapjon mit nyisson stb free palyerek esetén az akciós pakkok, eventek alatt miképp kalkulálnak azzal, hogy ha az előző event free palyer barát volt akkor a következő mennyire húzza ki a játékosokból a játékpénzt etc...

-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
"előre determinált és előre tudható." ezt hogy érted? Ha mondjuk most bontok egy pakkot akár fizetős akár olyan amit nyertem, annak elvileg már most tudható a tartalma úgy, hogy még meg sem vettem vagy nyertem? Egyébként vannak furcsaságok az biztos. Car huntban az egyik klubtagunk mindig arra panaszkodik, hogy neki rettenet kevés BP-t ad, de tényleg szinte semmit se. Amikor én feltoltam a Corvette GS-t full csillagra egy car huntból a 6 nap alatt, ő kínkeservesen eljutott 2 csillagig. Néha ő is vesz ezt-azt pénzért, néha ő is vett 10 jegyet 50 tokenért, tehát nagyjából ugyanazt csináltuk, és mégis.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
A random soha nem random főleg ha kitudod nyerni a seedet.
-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hogy érted azt, hogy a csalás kódolva van ezekbe a játékokba? Az A8-ban volt egy csomó kis trükk, pl a dupla drift de gondolom nem ezekre gondolsz, hiszen ezek az engine sajátosságai voltak és tulajdonképpen mindenki tudott róluk aki kicsit is érdeklődött a játék iránt. Az A9-cel nekem az a bajom, hogy a KD sokkal könnyebb, mint az A8-ban ráadásul egy KD sokkal nagyobb hátrányt ad, mint anno az A8-ban. Ha mondjuk emiatt kezd el csalni valaki azt is elítélem de még megértem, mert tényleg iszonyat frusztráló hogy mennyire könnyű lecsapni valakit. Mellesleg most megint szellemautókkal lehet MP-zni aminek én rohadtul örülök. Nem is lettem rosszabb ma harmadiknál

-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Én őszintén mondom, hogy már régóta abban reménykedem, hogy a Vivendi eladja vagy az egész GL-t vagy legalább az Asphalt szériát valakinek, aki jó gazda módjára gondját fogja viselni és nem lesz ennyire pénzéhes. Amíg a GL az Ubisofté volt, teljesen játszható játék volt, mert ez nekik nem a fő bevételi forrásuk volt, csak amolyan kis mellékes. A moslék Vivendi meg majdnem az Ubisoftot is felvásárolta, úgy kellett őket leültetni a tárgyalóasztalhoz hogy akkor most már hagyják abba ezt a gusztustalan agresszív felvásárlást.
-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
"A mobil játékipar full cancer." Ezt teljesen jól látod. Épp ezért én úgy játszok az A9-cel, hogy egy csomó dolgot ignorálok. Pl. ezt a Valhallát. Szép autó, jól is megy, de ennyiért maradjon csak ott, ahol van. Car huntolok meg ha épp valami kiadja akkor azt összeszedem, mint ahogy szedtem a Venenot 4 csillagra. De pl a Veneno sem volt ilyen horror drága mint a Valhalla most. Egyértelmű, hogy a Gameloft most arra játszik, hogy a karantén alatt nagyon nagyra duzzadt a játékosbázis és most próbálkoznak ezekkel a baromdrága dolgokkal. Aztán ha csökken a játékosszám akkor visszavesznek az arcból. Én is a karantén alatt kezdtem el, pedig tavaly megfogadtam az A8-ban történtek miatt, hogy soha többé GL. Mondjuk az A9-et már nem is veszem olyan komolyan, mint az A8-at anno, az tényleg eléggé egészségtelen volt.
-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Csak úgy általánosságban kérdezem, aztán arra válaszolsz amire úgy gondolod hogy szabad: pontosan mit tudnak a top játékosok a Vivendi (és a GL) hátteréről? Vannak belsős infok amiket a Vivendi megoszt velük? Vagy ezt úgy kell elképzelni, hogy van pár top játékos, aki ismer valakit a Vivendi/GL-nél és nem éppen törvényes módon, de tud ezt-azt? És pontosan miért gázosak ezek az infok? Azt azért mindenki tudja, hogy a pénzbeszedés az egy fő cél és mindent ennek vet alá a Vivendi. Vagy van ennél lejjebb is?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Ezért nem értem én sem nem látok semmit a pályán ami indokolná ezt.
Osaka vaj puha pedig sokkal több a poli láthatóan jóval több az objektum.46-49 fokos volt a telo még csak vészesen melegnek sem mondanám.
11-es garázzsal akkor ez is felejtős?

mod.:
Egyébként kíváncsi lennék a kódra és néhány modellre még mindig azt érzem mint startnál, mintha egy otthon hegesztett alkotás lenne. Szép szép de a motorház alatt hatalmas alűrök vannak.
Kezdve a colliderekkel és a kontakt érzékelésekkel, mikor SW alatt a sün átcsúszik előttem és konkrétan becsúszik a Laferrari alá én meg sétálok a hátán majd ~1-1,5s SW után törik össze a járőr.

Ráesek multiban az alanyra fentről kék sávos nitroval ő láthatóan csak szimplával megy, szintén gondolkozik a rendszer majd összetörik az ellenfél autója végre.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
A vivendi nagyon nem tett nekik jót...Köszi akkor a passon lehet elagyalok mert nagyon jól haladok vele.
Ötlet miért laggolok? FHD+-on játszok alapból S10-en, hogy ne zabálja az akkut de Rome pályákon ha manualban megyek droppolok ha sínautózom akkor nem. Nem értem.

Minden más pöpecül tartja az FPS-t max grafikán, A9 is minden más pályán pedigkiegyensúlyozotton van az energiagazdálkodás és mégsem okoz gondot Rome mintha buggos lenne.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Van jó pár játék ami alapvetően egész szórakoztató, ha elkérnek havi 2-3k-t azt még elszoktam fogadni olyan játék esetében ami valóban jó és fun, (CoD:M-re példúl nem sajnáltam a vett coinokat mert nem P2W a játék...) még egy egy stratégiai esetében is megéri itt inkább a Gamelofttal van baj...
Honnan a fenéből lett ennyi tokened?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
30k token... presze...

Köszi akkor ezt elengedtem teszek vissza az RR3-at és várok reménykedek hátha a Tencent és társai látnak majd ebben a témában is piacot.Kár érte alapvetően egész jól nézne ki nem sokat kéne rajta javítani és tök élvezhető lenne...

-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Ergo van 18 ezer forintnyi ingame currencym és nem jó semmi?

Azt a rohadt, azért a start után ennyire nem volt para 1-2-3 ezerből letudtam hozni egy egy event autót.A8 is enni volt?

Nem hiszem el, hogy a kínai studiók hozzák a lövöldéket amíg sorra bizonyulnak teljesen játszhatónak 0 - kevés befektetéssel autós fronton meg mindent elb..nak.
Ha esetleg mégis maradok mikre érdemes tierenként rágyúrni? Elszórjam packra a coint hátha kigyűlik valami?(tippre fixen nem...)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Ennyire nem voltak a megjelenést és az azt követő évben durván előre megírva kordináta alapján. Most konkrétan ha nem ütsz meg egy számodra meghatározott (állandóan változó) időt / pálya akkor instant behúzzák a versenyt, 1 elrepül konkrétan a többi meg átugrál őt követve rajtad. B sceneario: 1 hyper boosted boot végig megy mellett shockwave-vel...

Arról nem beszélve nem tudom mióta de nem mindig veszik be a rendőrök az sw-re a találatot tolom a falra sw közben a kötelező xy számú töréshez semmi...Nincs jó garázsom nem fizetek nekik egy kanyit se ezért a hulladékért.

D-re van egy maxos Shelby, Furai a kezdetek óta áll 27/30-on mutatóba, sosem adja be...
C-re maxos M4 nsx 23-on áll szintén sosem kapok hozzá...
B-re egy 1 csillagos F12tdf ami 7/9 szintén soha nem kapok hozzá, GT12 25/45 de ennyi a többi mind szét van farigcsálva és esélytelen kinyerni őket.
A 2 csillagos Vulcan, 2 csillagos P1 és LaferrariKifújt, feleannyi aranyat tudok szedni konkrétan mint eddig...

Féléve hagytam abba vagy egy éve de akkor a club jutalmak még értékelhetőek voltak és nem 25-50-75-100k pontok kellettek hozzájuk.
Azt hiszem veszem a sátrat vissza az RR3-ba mint régen az is marha greedy de legalább játszható.
1300 coin elég most bármire?
Az is lehet a 8-at kéne visszategyem, azt nagyon sokat toltam és nagyon szerettem... ha már azt mondod nem kell bizakodni a 9-ért hátha fog változni. Azt nem értem akkor, hogy lehet folyamatosan a most played kategóriában...
-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Miről írnál cikket? A Vivendi és GL kapcsolatáról? Mert az nagyon érdekelne. A8-ban sikerült végignéznem ahogy a Vivendi pénzéhsége kinyírja a játékot. Azon pl nagyot röhögtem mikor a Vivendi által futtatott valami kutyaütő zenekarra építettek fel egy eventet és abban lehetett megnyerni a BMW M2 SE-t. A kocsi mondjuk jó

-
Xezs
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Én is szenvedek multiban A9-ben, de én mástól. A8-ban sokkal jobban lehetett defenzív taktikákat alkalmazni a kiütés (KD) ellen, de A9-ben én úgy látom, hogy sokkal kevesebb taktika van. Pl A8-ban nagyon sokszor tudtam úgy fordítani a kocsit, hogy vagy nem, vagy csak nehezen tudott kiütni aki rámtapadt (ezt úgy képzeld el hogy mellettem halad, rámnyomul és akkor én befordítom a kocsit őfelé és full nitroval próbálom tolni ki). A9-ben eddig két dolgot találtam ami segít kivédeni a KD-t: egyrészt a nitrót jobban menedzselni mint a KD noobok, meg igyekezni elkerülni őket akár a pálya szélére sorolással is. Megjegyzem aki izomból KD-zik az szinte kivétel nélkül végül hátul kullog az eredménytáblán. Olyan 10-ből 9-szer. A8-ban is ugyanennyi KD noob volt, csak valahogy nem volt ennyire egyszerű kiütni valakit, mint A9-ben.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Biztos én vagyok balf.sz, de a mai, Bentley Continentalos eventet sem tudom megcsinálni a 2 csillagos, 1900+- os kocsival, mert nyolcasával szakadnak a nyakamba a rendőrök, hiába megyek a leggyorsabb útvonalon, egyszerűen mindig feltartanak.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Annyira már nem vagyok kocsiszűkében, bronzban ott az Elise es persze a DS, tehát itt nem a kocsival van baj, máskor pár futamból átrepülök ezen, most valami nagyon nem megy. Ezüstben H2, goldban Grand Sport, ezekkel azért át kéne tudnom jutni.
-
Mezcal
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Majd kipróbálom a DS-t Asphalttal azt jelzem, mi lett. Nekem Snapdragon 855-ös telóm van, annak vígan vinni kellene a 60 FPS-t is. RR3-ban lazán viszi. Az ugyanilyen hardveres black shark, ami támogatott teló, röcc nélkül megy a 60fps.
-
Mezcal
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
CC-t nehéz túlszárnyalni túlhasználtságban, hozzá képest a LH ritkaság.
Van egy Trionom is maxosan, de nem gold. Venenot sikerült még kiszednem 4 csillagra Lambo eventből.RR3 mobilon szimulátornak számít, mert összetett az irányítása, ezért sokan feladják már az elején. Pedig kis gyakorlással baromi élvezetes az irányítás, ráadásul ott megy a 60fps is, nem úgy mint Asphaltban csak néhány telón.
Analóg irányítása mindenhol előny a bill és tap ellen. Dual Shockkal nem próbáltam autós cuccot játszani telón, csak a Cod megy, de az nagyon jól.
2* Chiron fájdalmasan lassúra visszatérve. Én gold Chironnal csináltam 1:01:3xx-et egyelőre, és az nem számít rossznak annyira.
Gold az más szint, az nekem nem nagyon lesz Chironból, ahogy látom. Pakkban benne van 17-es vagyok, de egyszer sem adott még. -
Mezcal
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Mindenkiről lehet ilyen screenshotot készíteni.*
Tudom, de én videot szoktam, utána replayből is elég jót ki lehet hozni.
Mint mondtam, nekem 2 csillagos a Chironom tudom, hogy mit tud. Fájdalmasan lassú. jelenelg csak végsebességben veri a gold Huracánomat, az meg kevés, mivel nehezen tartja a sebességet.
A tilt miért vicc? TD és tilt után már csak a tap to steer marad,
RR3 után vicc lenne neked is
Ott fékezni is kell, fék-gáz kezelése, vagy elszállsz, mint a győzelmi zászló. RR3-ban komoly időket futottam, az után az Asphalt csak játék.
Tiltet használ kb. minden profi, 1-2 tap to steerest leszámítva
Persze, Asphaltban jó, de itt azért megvan kötve a játékos keze, már ami az irányítást illeti. Pedig még ős Asphaltosnak is mondhatom magam, mivel NGage-es verzióval kezdtem.
A Huracánt meg azért szeretem azon felül, hogy jó, mert kevés S osztályú vagy A-ból kevés top autóm van.
-
Mezcal
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Majd minden.
Kezdjük azzal, nem TD-val tolom, én RR3-mal játszottam évekig, az után a TD maga a vicc, de a tilt is.
A másik, hogy a Huracán szar, én vígan el vagyok vele legendben, nekem a top 2-1000 elég, több időm nincs rá. A 2 csillagos Chiron lószar a gold Huracánhoz képest, legalább ne bolondozzál már. Kár, hogy nem mentettem le múltkor, amikor 4 csillagost vágtam agyon multiba
-
Mezcal
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Nettó hülyeség.
-
Mezcal
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Múltkor adtak egy pakkot, amiben volt Chiron, úgy lett 2 csillag. Mondjuk annyira nem fontos, mert van maxos Egoistám legendre, de a gold Huracán is jó oda.
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Gold volt a Furai.
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem már maxos volt a Furai.
-
szpeterk
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi, megnézem mit tudok vele csinálni!
-
szpeterk
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Értem, ez akkor most szolgáltatói oldalon van tiltva vagy esetleg csak a router beállításait kéne módosítani? Esetleg tudod melyik portot akarja nyitottnak. Eddig még nem nyúltam bele, mert minden gond nélkül ment. Torrent amúgy nincs tiltva, amit nézek az csakis onnan jön.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem Telenor mobilnettel is megy. Más gond lesz ott.
-
szpeterk
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
iphone - saját mobilnetje, voda - minden megy, még 3g-re folytva is, bár úgy már sipákol a multi, hogy neki ez kevés, de lemegy a meccs (Illedelmesen utolsóként bekullogok, ne rontsam el mások körét...)
iphone - telenor 4g router (4g max térerőn, 1m-re van tőlem, csak ez a telefon van rajta) - játék megy, daily megy, multi keres versenyzőket..nem talál, aztán hibával visszalép
Cc olyan választ adott erre, hogy a holdba kéne lőni őket!
-
szpeterk
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Kiváncsi lettem miután írtad, hogy nem lehet clubhoz csatlakozni ilyen fiatalon
úgyhogy benéztem a multi részbe: lehet így is ahogy látom ajánlgatja is a játék. A beállításokban viszont szürke a connect és a forum rész. Viszont érdekes módon ha wifire van csatlakozva a telefon akkor multi lobbyban várakozva kicsit kiírja, hogy nincs netkapcsolat visszaadja a benzint. Pedig ugye net nélkül eddig se jutott volna. Mobilneten megy, csak nem azt akarom égetni. Daily megy wifin. A wifi egy mobilnet router, telenoros. Van ötleted, hogy ez mitől lehet? -
Kender23
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Az lehetetlen, hogy kipukkaszd az örömbuborékom. Nem érdekel, hogy ki mit lát és az sem, hogy kap-e kulcsot olyas valaki, aki tud vezetni vagy sem. Ez csak egy játék, ami pár hónap múlva lecseng számomra és soha többet nem lépek fel. Amúgy lettem már 3-ik a 3 tierben is... Ettől a Grand Prix-től már szándékosan kvalifikálom magam az utolsó csoportba, vagy az utolsó előttibe, ahol sok a láma és szinte biztos az első hely. De ahogy észrevettem sokan csinálják ezt! Nem mintha számítana ez is. Az ezelőtti Grand Prixen a 4ik csoportban az első 5 játékos mehetett volna a tier 2-be is. De ők úgy gondolták, hogy majd engem fognak boldogítani persze kevesebb sikerrel.

-
válasz
quailstorm
üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi, akkor tényleg elengedem ezt a részét :)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi, akkor elengedem, csak casual módban égetem a gumikat.
-
Gyick
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Akkor lehet a maseratti-t érné meg előbb és ami a II pinned missions-ből bejön abból meg a gineatta-t.Mondjuk az r1 is kelleni fog lassan,dehogy arra miből lesz tokenem azt nem tudom

-
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem vége is az eventnek, 8 bp kellene a ginetta unlockhoz (10es pakkokat vettem, nem egy volt tök üres). Ráadásul nem csak hogy garantáltat nem ad, hanem 3/10 helyett 1/10 BP-t. Plus upgradeld a jeskot szintén az S coinból.
De nem is bánom, baromi unalmas volt már ezredjére végigmenni ugyanazzal az autóval ugyanazon a pályán, úgy hogy közben a car huntot is csináljam. Ja meg a multi is beállt erre a nolife grind verzióra most már stabilan úgy tűnik. Hurrá, asszem én sem fogok már sokáig ezzel játszani.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ünneprontó

-
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Mondjuk sokat nyerni se lehet vele, az a heti 60-70 token meg 60-70k credit nem sokat ér. Régebben még én is tepertem hogy meglegyen a top5%, néha még top1% is volt mert 50-100 token volt a különbség a tetején a szintek között. Mostanában már megyek max 2 kört ha az első nem lett elég jó és egy top15%-al megelégszem, nem éri meg az a +10 token a ticketet. Ugyanez igaz a credites eventre meg mostanában egyre inkább a multira is. Egyszerűen nem éri meg a ráfordított időt meg energiát.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Sztem majd a shopban lehet hozzá venni packokat, a benzin sztem végtelen lesz vagy nemtudom hogy akarják hogy egy konzolon akarjanak is játszani az a9el a playerek mert ott azért van mivel gamelni, végül is játékkonzol.
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Androidon azért vannak még olyan sokan szerintem mert sok az új Azok viszont nem tudnak fejlődni így hamar megunják, azok akik pedig top klubokban vannak szintén megunják mert szopatja őket a játék.
Röviden ennyi
-
rumos14
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
windowson is a top 3000 játékost jutalmazzák? mert ha ott sokkal kevesebben vannak, nyilván egyszerűbb bekerülni is.
-
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Arra gondoltam.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem 11 bp kellene a 3 csillagos Terzohoz, ehhez 2 csillagos J kellene és még vagy aventadorból maxos vagy evo-ból maxos, szal elengedem a dolgot és elég nekem a 2 csillagos terzo

-
SoldierL
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Menekülni kéne csak ne lenne ennyire jó a game.
-
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Én is bánom kicsit hogy annak idején nem lőttem el az SV-re meg az Apollora.
-
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Fizetős biztos, én tokenesre lennék kíváncsi.
Token pack nélkül ez lenne talán az első event amit elméletben sem lehetne megcsinálni fizetés nélkül.
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem mint három autó jól jönne igaz az egoistara minimális az esély.
Tehát bármelyiknek örülök. -
Gurgensson
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
-
Gurgensson
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
ne már ilyeneket is csinálnak

csak mi vagyunk ilyen becsületessek, hogy szívunk

-
kbencurio
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hogy trükköztek?
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Eddig soha nem volt szerencsém az ilyen BP vadászatokon most talán lesz
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Aventador J honnan lesz majd?
Valaki vasarolt mar lambó packot? Mi a dropprate?
Elég sok tokenem van és szívesen elverném. -
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem most még sikerült a legendel claimolni 6x fenyrt, 2 kell az unlockhoz

-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
jaja, régen tapiztam mert szép animációk vannak, de ez most jó5let hogy permanens tud lenni

Az új pálya engem az A8-ra emlékeztet, márcsak a víz alatti alagutat hiányoltam a cápákkal. -
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Ahh valóban, thx, cool

-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Corvette cabrio azt meg hogy?
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Ezek kurvajól néznek ki!
Rendesen szívós lesz megtanulni a sok kanyart és kitapasztalni a leggyorsabb utakat.
Végre melóztak rajta, nem úgy mint a tök lehetetlen római frissítéseknél a kordonokkal. -
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Arra vagyok kíváncsi lesz-e pofájuk ellőni még eygszer egy olyan epic huntot mint legutóbb (lesz
) -
Gurgensson
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Kettő és fél évig nyomtam az A8 cat ott is elejétől ott voltam, eleinte egy nagy élményvolt minden szinte egy álom volt aztán minden elromlott,jött a sok reklám minden drágább lett és a sok csaló.
Az A9 is egyre rosszabb de még élvezem.
Ahol csapat játék van ott mindenhol a pont számít, itt is lehet sokat gyűjteni csak idő kell vagy fel kell adnod, hogy mondjuk nem leszel a top 3000 be mert kell a pont, de ha meg legend akarsz lenni akkor meg idegbeteg leszel mert szívat a játék és kevés pontokat kapsz.
Főleg a múltkori 2 kör és 4. vagy -2 pont. -
Gurgensson
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Jó csapatott nehéz össze szedni, de nem lehetetlen csak sok munka kell hozzá hogy meg találd a megfelelőket.
HL csapatnak most már a 3. is tele van és az is befog még jobban indulni.
A pontszerzésre is van megoldás csak sokan hajtanak a legndre és nem az nézik, hogy mi a jó a csapatnak hanem, hogy neki legyen csak jó pedig ez egy csapat játék is.
Jó tervezéssel lehet pontokat szerezni és ott lehet lenni a top 100 ban is. -
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ez kevés lesz ahhoz, hogy ne folytatódjon a lemorzsolódás.
11. vagyok a csapatban, de alig játszottam, és alig fogok.
Most megint viszonylag sok tokenem van szívesen költenék valami értelmes autóra.
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Lehetne sokkal több Car hunt.
Amivel reálisan elérhetővé válnak olyan autók amik esetleg a kezdőknek nincsenek meg. -
kbencurio
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Jelenleg az a legnagyobb baj, hogy túl nagy a gap a jó játékosok, és a frissek között, ami pénz befektetése nélkül egyre csak nő.
Ha a kutya előtt húzod a csontot úgy, hogy sosem kapja meg, akkor az is elfordul egy idő után.... -
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Amig nem adnak minden szintű játékosnak megfelelő lehetőséget a fejlődésre, addig ez is lesz.
Ráadásul a stabil középjátékisok is meg fogják unni a sok csalót, és a hiábavaló küzdelmet. -
SoldierL
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Igen, ismerjük egymást üdv! Nagyon meg lett fogva ez a játék. Űrtávolságokra érződik még egy Dodge Viper is.. jó lett amúgy, szép nagyon.
-
kbencurio
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Brutál jó a videó, köszi

és köszi a tanácsokat is, megpróbálok majd valamit okosítani, mert baromi dühös vagyok...

-
rumos14
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
odafigyeléssel volt meg nekem 52 sec körül TD-val
zombi módban egy idő után nem, vagy csak alig gyorsítanak az autók. -
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Vitte a TD gond nelkul a vencer eventet az amgvel
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Akkor a top párszázat én messziről el fogom kerülni ezek szerint. Legalább rövidebb futamok szoktak ezek lenni, vagy 2-3 percesek?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
300-400?
És gondolom ezeket nem lehet zombiként tolni 
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Annyira nem veszem komolyan, repet gyűjtök a klubnak, közben kocsikázok. Elsőre megszerezni az autókat nem tűnik nagy kunsztnak, gondolom a csillagozás a grindolós.
Szerk.: azért a Koeinsegg event közben megijedtem néhány nap nyereményeitől, amikor azt láttam hogy Regera pack 0/800

RR-ben még az autók megszerzése is kínszenvedés volt, a legtöbb autót meg nem lehet kifejleszteni max szintűre IAP nélkül. Reklámnézéssel ez kb úgy nézett ki, hogy amíg sorozatot néztem, aközben 30 másodpercenként nyomogattam a hirdetéseket, kb 3-4 óra hirdetésnyomkodás után jött össze annyi fizetőeszköz, hogy fel tudtam fejleszteni egy special eventes kocsit olyan szintre, hogy befejezzem az eventet és kézhez kapjam az autót. Ezután jött az, hogy tucatnyi (30-40, néha több) versenyt kellett lenyomni úgy, hogy jóval hosszabbak voltak mint pl. itt egy menet A9-ben.
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Teljesen máshogy kell vezetni mint ott. Legalábbis szerintem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Én a TD miatt játszok kizárólag
Mostanában nincs sok időm a játékra így tetszik, hogy nem kell megtanulnom rendesen vezetni (egyik asphalttal sem játszottam még, szóval nekem ez nagyon idegen, egyszer kipróbáltam TD nélkül de nem tudtam egyenesbe se megtartani a kocsit, nem hogy nyerni köröket
)Az fogott meg a játékban hogy imádom az autókat, nagyon szépek a modellek és szép lassan gyűjthettem a kártyákat meg fejleszthetem a kocsikat. RR3-ban nagyon nem tetszett a sok grind (nem csak a vezetés, de még a reklámnézés is, hogy ingyen meg tudjam szerezni a special event autókat).
Plusz az is tetszik hogy ontja magából a krediteket a játék, most van közel 3000 úgy, hogy már költöttem el egy pár ezret az Apollo kártyákra.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Akkor azert ekkora fos? Tdvel nyomom még mindig

-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem már maxos, csak kipróbáltam.
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Jó verdáid vannak. Az, hogy jó sofőr, persze eddig se volt kérdés. Az érdekesség akkor van, ha -500 rankos járgánnyal kell nyerned (nyilván nem az Ayrton Senna ellen persze). Ilyen meg van az átlagnak (nekem) bőven.
Közben sok nyomi szaladgál pénzes autókkal és hozzá olyan skillel, hogy nyilvánvalóan nem munkából szerezte, mert abból egy Lancert se tudna összehozni. Na olyankor picit frusztrálódom
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Oh nem is néztem végig a taglistát, milyen előkelő helyen voltam besurranó

-
válasz
quailstorm
üzenetére
Átlag nettel (valami upc) is előfordul naponta párszor, mikor egyáltalán nincs szinkronban a grafika a valósággal sajna...
Eldobtam az új egerem is, pedig már nagyon vigyázok. Túlélte
Mindenki: ha vacak a verda (én), továbbra is sanszos a startnál nekimenni keményen a másiknak. Megzavarja, belassul, esélyt ad. Ronda dolog? Az.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ezektől az infóktól most boldog vagyok! Na joccakát!
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Az szép gz

-
Amur
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
redditen vagy discordon lökik ezeket az infókat?
közben Redditre ránéztem ott érdektelen fórumtémák.. -
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
ja igen? szupi, akkor kbencurio irok privit
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
a Csillagos főadmin jog az vándorol nem lehet átruházni, mindig az kapja meg aki a legrégebbi tag. Pl most én se tudnám átadni mert nem lehet, sima adminokat tudok kinevezni mást nemtok tenni. Mindegy nem gond jól állok a regeraval.
kbencurio: mennyi bp-t kaptál?
-
rumos14
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
én akkor vhol ötvenpár BP-nél be fogok ragadni, ha nem lesz Regera BP a shopban.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
igen sokfelé indulhatnék, megvárom regera event utolsó napjait, akkor döntök.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Most van 8600+ tokenem, lőjem el apollora? mondjuk nemtom mire kuporgatom az tény...
(huayra-t maxolhatnám van hozzá 15 db epic importom) -
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Mert az A9 nem arra épít hogy egyenlő esélyekkel multizz meg eventezz.
Mert mi is jelenleg ez a 2 mód? Minden arról szól, úgy van felépítve hogy az egyetlen cél hogy több autót szerezz a garázsodba, mert akkor... mit is tudsz csinálni? Ja igen, még másik újabb atókat megszerezni vele. Multiban is mindig van egy-egy exkluzív autó amivel sokkal könnyebb haladni. Az autóhoz kötött eventek is erről szólnak. Ennek extrém példája a Trion. Vagy a milti, ahol sose tudod legközelebb melyik autó kell majd (mondjuk így legalább nem kell balance-al foglalkozni).
Amúgy meg a mostani multi rendszer igazából egy "szükséges rossz" az átlagos játékosnak, elszenvedi magát aranyig-platináig az első pár napban utána hagyja a fenébe mert rengeteg idő/energia lenne. Főleg a mostani extra frusztráló slipstream meg full ahead/Rush verziókban.Kivéve persze azt az 1-200 játékost aki rengeteg időt (és gyakran pénzt) beletol hogy ott legyen a topban, de ha nincs casual bázis akkor rövid úton meghal a játék.
-
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Na igen, ha emberi droprate van akkor viszonylag hamar kifullad a játék és mindig foglalkozni kell vele hogy új content legyen, meg power creep...
Vagy leveszik nula körülire a dropratet (szépen sunyiban, miután az első pár hónapban kitermelt a játék egy jó kis bázist akik tudják tolni a hype-ot meg a közösségi tartalmat). Így nem kell vele foglalkozni egy jó darabig mert úgysem jutnak oda sokan hogy nem lenne már mit elérni, és a frusztrált játékosok egy része inkább pénzért vásárol (a másik része meg otthagyja az egészet a fenébe, de ők nem fizetnének egyébként sem szóval le vannak tojva).
Kíváncsi leszek mikor jön event az új S-es autóra, mert jelenleg sehol nem lehet hozzá BP-t szerezni. Apropó Terzo Millenio-ra volt már valami a kipróbálós versenyen kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elég erős csapat, sok 17-es és 18-as.
Lassan 18-as leszek. Még 250E pont és meg van 4 millió, ahhoz, hogy 18. szintet is elérjem. 

Osaka vaj puha pedig sokkal több a poli láthatóan jóval több az objektum.
A vivendi nagyon nem tett nekik jót...
úgyhogy benéztem a multi részbe: lehet így is ahogy látom ajánlgatja is a játék. A beállításokban viszont szürke a connect és a forum rész. Viszont érdekes módon ha wifire van csatlakozva a telefon akkor multi lobbyban várakozva kicsit kiírja, hogy nincs netkapcsolat visszaadja a benzint. Pedig ugye net nélkül eddig se jutott volna. Mobilneten megy, csak nem azt akarom égetni. Daily megy wifin. A wifi egy mobilnet router, telenoros. Van ötleted, hogy ez mitől lehet?

)
)