- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Az új multiban sikeres vagyok, végre.
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm #1397 üzenetére
Király, koszi!
-
Danny365
őstag
Jól értelmezem, hogy nem lehet ligából visszaesni, ha egyszer már elértük azt? Nem látom a tól-ig határt, ami eddig volt.
-
Edge
veterán
ez a slipstream-es multi nagyon állat
-
válasz
calamites #1371 üzenetére
Következő néhány hétben biztosan nem lesz időm tolni, nagyon max 1-1 versenyt, de amit írtam, az még mindig áll, hogy nekem egyre ellenszenvesebb a játék (ezzel a patchel meg főleg), így abban sem vagyok biztos, hogy utána visszaállnék-e aktívba. Tisztább az, ha most lépek és ha esetleg visszatérek, akkor majd újra jelentkezem és várok a soromra. Szóval megköszönöm még egyszer, hogy veletek játszhattam, jó volt, de kérlek, ahogy arra jártok, tegyetek ki.Hirtelen passzolom, hogy hol is kéne kilépem, de közben meg úton vagyok.
-
Edge
veterán
válasz
Danny365 #1380 üzenetére
Szarul, egyszer nyerek lazán aztán meg utolsó hely, gyakorlatilag 1400 és 1500 között mozgok, csak a napi 3 kötelezőt megyek multiban.
Nem érdekel már annyira a game, mióta nintendo switchem van, annyira más hogy ott full gamékkal játszok, nincs iap, túl sokat mobil gaméztam és elfelejtettem mi is az amikor egy játék igazán azért készúl, hogy élvezd és élményt adjon, mindezek miatt az A9 egyre tetübb vmivé alakul át számomra. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
quailstorm #1386 üzenetére
A tegnapi frissítés nem okozott gondot, a mai 65 MB-os óta nekem is akad.. Galaxy s8+..
Viszont a recovery-ből egy vipe cache partiton megoldotta..
-
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #1378 üzenetére
Újratelepítettem, azóta hibátlan.
És iOS-en nincs semmilyen reklám, vagyis ~ 10 verseny után nem találkoztam vele.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Danny365 #1380 üzenetére
Na most beléptem Legendbe, 1817 pont egyelőre. 488GTB se egy rossz autó.
Én azt rühellem nagyon mikor még az autó is egy kezelhetetlen vacak. De nekem valószínűleg ez az utolsó frissítés, elegem van a lagból, a játékosellenes cégmentalitásból, meg hogy "csalásra kényszerítik*" a játékosokat hogy élhető legyen. Legyen az A8 vagy A9.* mivel minden iszonyat drága, a csalás ellen meg senki nem tesz semmit, vagy legalábbis akár 1-2 éves késéssel, ezért nagyon sokan inkább az olcsóbb, könnyebb utat választják
-
Gyick
őstag
Másnál van olyan hogy a reklám után kifagy a játék?Nekem kb 3-ból 1x.Hiába hozták be ezt a dupla gold a race után ha nézel reklámot dolgot nem merek rá kattintani
-
Danny365
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra eddig ez volt a legirritalobb MP szezon. Most sikerült csak a Lehendet elérni de úgy, hogy napok óta 1470 és 1730 között mozogtam. Volt, hogy 10 verseny alatt buktam 200 pontot... onnan meg aztán sok kedve van az embernek folytatni.
Edge, TouchDrive-val mi a helyzet most multiban, hogy állsz?
-
Edge
veterán
jött egy újabb update, gondolom csiszolgatják...
-
Norbi.
őstag
válasz
quailstorm #1375 üzenetére
Tap to Steer általában. Azt jelenti, ha mondjuk kanyarodnék, néha megakad egy pillanatra a játék és ha a kijelzőn marad az ujjam akkor egyenesen megy az autó tovább, fel kell vegyem az ujjam és újra hozzáérni..
Menüben is meg-megröccen 1-1 pillanatra, de azt túlélem.. havernál ugyan ez. Nekem Xr van, neki Xs Max. még egy reinstallt megpróbálok, hátha.. -
Norbi.
őstag
iOS-en az új update óta megy a 60FPS, ami tök jó lenne, de azóta irányithatatlanok az autók.. Platformváltásnál újrakezdtem a játékot, de azt hiszem most hagyom abba én is végleg.
-
Danny365
őstag
Csak egy tipp: szerintem ne vegyetek Epic importokat, hanem inkább Sin BP-ket, máskülönben sose nyitjatok meg az autót.
-
Én felnéztem egy picit, hát megerősített abban, hogy nem akarok én ezzel játszani, még ha időm se lenne. Snapdragon 845 + 6 Gb ram mellett is olyan akadásai vannak az új patch óta, hogy iszonyat, a reklám arcodba tolása szintén szemét dolog (eddig se volt annyira pörgős a menüje, most még egy dolog, ami beakasztja az egészet, ha éppen kapcsolódik a reklámszerverhez).
Viszont láttam, hogy még a csapatban vagyok, elnézést, hogy nem léptem ki, azt hittem kiraktok.
-
Amur
addikt
Még a konckdown mentes multi is csak a kövi seasonben..akkor tényleg nulla alatti ez az update.
Mondjuk logikus hogy folyamatban lévő seasonbe nem nyúlnak bele, de szeparálhatták volna azokat akik nem akarnak knockdownt..legalább látták volna mennyire nem volt népszerű ez a feature.. -
Edge
veterán
válasz
Gurgensson #1366 üzenetére
Hát neked is grat
mostmár nehezebb lesz ez is.
Sztem az update egy szar... farmnak kb annyi.
Viszont amit írtak hogy multiban nem lesz knockdown, az még nincs érvényben. -
calamites
őstag
válasz
quailstorm #1365 üzenetére
Ha esetleg lesz valahol valamilyen sorrend, (egyszer volt egy videó) ahol megnézhető, hogy most hogy van kategóriánként az erősorrend, akkor lécci tegyétek majd be ide.
A B kategóriát nagyon besűrítették.
-
Gurgensson
kezdő
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm #1363 üzenetére
Ezek után a B-ben melyik autóra érdemes költeni?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
calamites #1362 üzenetére
DS E-Tense:
Top speed +2.4
Acceleration =
Handling +16.62
Nitro +1.87Lotus Elise:
Top speed +5.5
Acceleration +1.63
Handling +7.44
Nitro +4.66Dodge Challenger:
Top speed =
Acceleration -0.75
Handling -3.40
Nitro -7.61Camaro ZL1:
Top speed +3.0
Acceleration =
Handling +13.52
Nitro +13.37Rezvani Beast X:
Top speed +3.3
Acceleration =
Handling +13.30
Nitro +5.36Viper ACR:
Top speed +2.4
Acceleration =
Handling +24.34
Nitro +11.65Pinninfarina:
Top speed +1.6
Acceleration -1.2
Handling +27.29
Nitro +3.63Acura:
Top speed =
Acceleration =
Handling +7.76
Nitro =Ford GT:
Top speed =
Acceleration =
Handling -4.70
Nitro -16.73Cien:
Top speed =
Acceleration =
Handling -6.31
Nitro -5.18SCG:
Top speed =
Acceleration =
Handling -4.05
Nitro -10.90Corvette (4 stars):
Top speed =
Acceleration =
Handling +27.32
Nitro +1.36Vulcan:
Top speed -0.8
Acceleration -0.81
Handling -0.28
Nitro -0.48Nissan GTR:
Top speed +1.7
Acceleration =
Handling +6.95
Nitro +5.70VLF:
Top speed +1.7
Acceleration +0.80
Handling +3.28
Nitro +3.09Porsche 918:
Top speed +0.8
Acceleration =
Handling +0.09
Nitro +3.88Huayra BC
Top speed =
Acceleration +2.41
Handling +8.48
Nitro +5.66Centenario:
Top speed +1.3
Acceleration +1.76
Handling +2.58
Nitro +0.82Icona:
Top speed =
Acceleration =
Handling -3.99
Nitro -1.59Lykan:
Top speed =
Acceleration =
Handling =
Nitro -8.37Trion:
Top speed =
Acceleration -1.22
Handling +6.12
Nitro +2.66 -
calamites
őstag
Melyik autók lettek szarabbak, vagy jobbak?
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm #1359 üzenetére
Ez valami frissítéssel jöt? Hol van ez a videós dolog? Én nem találom.
Ja ok most frissítek.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #1358 üzenetére
Nem játssza le a reklámot, csak mire betölti a gombot, addig is megőszülsz.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
quailstorm #1356 üzenetére
De jó, hogy nagyjából egész decemberben nem lesz időm belépni. Így folytatják ezt is offolom, pedig a war robots-ot hagytam abba az A9 miatt (meg, mert elviselhetetlenül pénzéhesek lettek a fejlesztők). Ideje más játék után nézni lassan.
Verseny vége az mit jeoent? MINDEN futam után reklám? No way baszki... -
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1356 üzenetére
ahh töltöm, mivan? nem lehet már careereben farmolni? akkor még jó hogy felhúztam magam 58-ra legalább...
-
quailstorm
nagyúr
Van már. Kijött az update, igaz 6000 TP egy darab.
Rövid változáslista:
- minden epic part upgrade 2x annyi creditbe kerül
- megoldották a botos farmolás gondját
- career módban nem ad repet (lásd előző pont)
- a fizika maradt a régi bugos szar
- akad mint a kurvaélet, windowson biztos, de ahogy olvasom droidon is
- windowson az AA még mindig rossz, de legalább most már be lehet kapcsolni
- gameoptions.json titkosítva lett...
- verseny végén reklámot akar nézetni veled és ki kell várni míg betölt az offer, addig nem léphetsz tovább, max vissza meg Esc gombbalmeg egy csomó autót változtattak, sok gyorsabb lett, néhány meg kuka, mint a Ford GT vagy az SCG
-
Danny365
őstag
Ajaj, itt az ideje farmolni a trade tokeneket, mivel pár Epic importon kívül (6000 token) az egyik új autót (B-Class | SIN R1 550) csak azzal lehet majd BP-ket venni (1200 token/első BP)!
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm #1350 üzenetére
Köszi.
Szinte mindenhol van már rendes autóm, (najó az "S" csak Icona 4 csillag) csak az "A"-ban nincs.
Amúgy most toborzok is.
-
calamites
őstag
"A" classban melyik autóra érdemes költeni? Az Aston fullos, de azután, ha fejlődni szeretnék.
P1?Bocs lejárt a szerkesztési idő.
-
calamites
őstag
Edge, Micsurin! Próbáljak tagokat toborozni?
Vagy már vannak jelentkezők?
-
Joccc07
addikt
válasz
quailstorm #1344 üzenetére
Nem tud.
-
Joccc07
addikt
válasz
quailstorm #1342 üzenetére
Azon belül 1 leave club. Na ott nem vagyok a listában.
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Búcsúzom a gametől. Elment tőle már teljesen a kedvem. De gondolom észrevetétek mivel nem nagyon hozom az eddig sem sok pontot a csapat számára.
Mindenkinek további idegeskedésektől mentes további jó játékot kívánok.Aki akar majd a CDR 2-be megtalál. Ha végre megjelenik droidra is.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1338 üzenetére
remek...
-
quailstorm
nagyúr
Én még az elején igen, platinum eléréséig egy 2 csillag+ J50 használható, utána kuka.
Amit a Huayra BC-től már vártam, azt ezzel valósult meg tényleg.Közben a Gameloft tovább mutatja az inkompetenciáját, simán hagyják, hogy egy MOD APK-s csaló minden top játékost reportoljon a discordon és ugasson, pedig én már 2018.10.23-án reportoltam MOD APK-val forráslinkkel mindennel együtt. Közvetlen egy francia fejlesztőnek akivel json hibákon dolgoztunk.
Most meg ezerszámra használják az emberek a MOD APK-t, olyan már mint Asphalt 8 Windowson...Úgyhogy nagy elvárásoknak kell megfelelniük a következő update-el, mert én megmondtam, hogy még egy értelmetlen 5 éves rabigát nem akarok a vállamra venni, pláne úgy, hogy a játék a mai napig nem tetszik úgy, mint az A8.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1333 üzenetére
ja thx, platina már megvan vele, szerencsére platinába ott a közel maxos asterionom, legend esélyes
BTW egyetlen egy j50el se találkoztam a multiban eddig.
-
Itsu
tag
ez a héten nem az első és nem is az utolsó de már elegem van. nem játszok sokat,szóval elég sokszor előjön ez a gond. pár napja megyek multiba,kilöknek stb utolsó vagyok. visszajövök 2.hely utolsó kanyar ugrató,rámegyek ugyanúgy csinálom mint eddig kb mindig csak hát fejjel lefele érek vissza és így hát buktam a nagy harcba a 2.helyet. most a másik példa amiért írom ezt is,mostan s-class farmos pálya,végén van az ugrató pörgösen ugratok rajta,hogy érek vissza? fejjel lefele,és az utóbbi napokba érdekes fizikája van nálam ezeknek az ugratásoknak és általába mindig rosszul jövök ki ezekből. csak nálam csinálja ezt vagy ez a játék ennyire fos már? mert én sem azért játszom hogy széttörjem a telefont idegből.
-
Danny365
őstag
Közben már 1500-nál vagyok, úgyhogy elég volt a BMW.
Amúgy így a legelején szerintem könnyebb szintet lépni, mert alig vannak platinaban, ergo a határon kisebb eséllyel kerülsz össze platinas autókkal. -
Edge
veterán
Goldban M4 vagy viper a tuti?
-
calamites
őstag
válasz
RetepNyaraB #1329 üzenetére
Ha van jobb A-s verdád, akkor nem., ha nincs, akkor sokáig jó lehet. Nekém még most sincs jobb A-s kocsim, pedig nem tegnap maxoltam ki.
Igaz nem vagyok profi, csak amatőr. Napi 1-2 ezer rep.
-
Viper26
nagyúr
válasz
quailstorm #1326 üzenetére
Az igen béna megoldás ha már van cloud save, mennie kéne oda-vissza, mint RR3-ban.
-
Viper26
nagyúr
Mentés tovább vihető iOS-re droidról?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
quailstorm #1323 üzenetére
Aha. Kösz. Csak érdekes, hogy ezen az eventen mondjuk 70%-ban sikerül, bárhol máshol meg 50-50, legjobb esetben.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #1322 üzenetére
Alapvetően így kellene működni, de két dolog meghiúsíthatja.
Ha a forgás garantált megállása előtt már a talajon nyomsz nitrot, akkor tovább forog.
Ha bebugol a fizika, és felpattan az autó valamennyire, akkor addig nem áll le, amíg mindene nem éri a földet.A fizika marha gyakran bugol be...
-
RetepNyaraB
veterán
Figyuzzatok!
A mostani amg eventen elég jól megy, hogy ugrás, pörgés, nitro, majd landolás előtt, mikor egyenesben van fék (ez kilövi a nitrot ugye) és talajfogáskor nem pörög tovább, hanem zúz egyenesen, lehetőleg max speeden. Na ez event feature, vagy máshol random dobja, vagy mi a szösz? Sehol nem tudom ezt stabilra hozni az eventen kívül, de lehet, hogy csak a működését nem értem. -
calamites
őstag
Elképesztő, hogy mennyire kevés BP-t lehet kiszedni az Icona eventből.
A csapatnak viszont hatalmas gratuláció, mert 2 nap alatt több, mint 50000 pontot gyűjtöttünk!
-
Edge
veterán
válasz
drpepper33 #1279 üzenetére
Köszi
pont jókor tértél vissza, azért még nyomom neki amíg töltőn van a Nintendo s
quailstorm: jah szuper verdák meg a garázsban porosodnak...
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1316 üzenetére
Hetibe berakhatnák már az acurat, utálom a felhozatalt...
-
Gyick
őstag
válasz
drpepper33 #1287 üzenetére
Köszi a választ.In-game pénzre gondoltam ofc.A Lotus Evora-t van értelme elkezdeni fejleszteni?
-
quailstorm
nagyúr
Haverok egy része már átment Asphaltról PUBG Mobile-ra. Én megvárom a a project Thai-t inkább.
Szóval szerintük a PUBG M az sokkal sokkal jobb és userbarátabb, bár aki pro ligás akar lenni, annak már 1 szezonnal ezelőtt el kellett kezdeni tolni legalább, de ott lehet kazuárkodni.RR3 nekem kimaradt, A8 játékstílus, és a rövid de nagyon intenzív sprintek szippantottak be. Meg a rengeteg physics glitch ami kell ahhoz, hogy valaki profi legyen, tiszta trükkjáték mint régen a Quake volt.
A9-ben semmi sincs meg, ami miatt az A8-at szerettem, szerintem még az AX is jobb nála gameplayt tekintve. ha ezt a klub részt áthoznák A8-ba meg lenne 60FPS az lenne király.Amúgy igen, A9 fejlődés, főleg alap kocsik összehappolása nem rossz, de soft launch volt az igazi dőzsölés, azt nem lehet behozni már. És azóta is csökkentettek, például a Lykan BP ritkábban tűnik fel a legend store-ban. De lehet az Icona is.
AX-ben is ezt volt, minél jobban telt az idő, annál rosszabbak lettek a drop rate-ek.
Ami viszont A8-hoz képest tragikus A9-ben, azok a magasabb osztályú autók meg azok tuningolása... és akkor van 3 próbálkozásod 6 óránként. Nevetséges. Anno A8-ban 4 órát egyhuzamban letolt az ember Trionnal multiban, itt meg megőszül mire megszerzi, felupgradeli, és aztán van egy rossz autóval 3 köre és ennyi.
Amúgy a fél profi banda (aki még megmaradt) azzal fenyegetőzik, hogy ha a következő A9 update is kaka marad, akkor viszlát. Köztük én is...
Nem érzem azt a szenvedélyt, se a mámort mikor játszom vele. Pedig A3 óta (és visszamenőlegesen) mind meg volt, tehát lehet a sorozat rajongójának nevezni.
Ma is kilépett tőlünk egy ember amúgy...Btw 2015-ben, még a W10 release date előtt egy 5 napos eventen, csak Win8+W10 preview userekből, meg WinPhone, volt 152 032 résztvevő. Pedig állítólag a Win8 sikertelen volt... A WP meg bukás.
Most A9-ben van nagyon max 30k. (A8-ban most 50-60k)Olvastam azt, hogy Store appot senki se telepít, menjen A9 steamre. Ennek mond ellent a fenti stat (van screenshotom arról is). Simán csak ennyire nem jó a játék. Steamen se állna meg, a Sniper Fury-t adta ki oda a GL, lehúzták a vérbe a népek, nem is csodálom. Középszerű p2w.
Ami tényleg ötletes volt, saját és még működött is, az az A8 volt, tönkre is tették a pénzfejővel.Gondoljatok bele, hogy az RR3 régebbi, mint az A8, és még mindig top100-as legnagyobb bevételű a play játékai között. A8 meg kapott bughalom motorokat frissítésben és tud laggolni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Gurgensson #1261 üzenetére
Brah BMW Hungary, 80 ezer valamennyi pontot gurított a team.
-
Amur
addikt
válasz
Joccc07 #1301 üzenetére
Fenn van RR3 is, de ritkán veszem elő, mert ott jóval hosszabbak a versenyek.
Itt egyedül az tetszik(de gáz ezt leírni) hogy vannak akár fél perces futamok is, és ha csak pár percre tudom elővenni akkor is csináltam valamit.
Ott eddig minden klubból kirúgtak pont ezért, mert hetente 1-2 alkalommal másztam fel lenyomni pár versenyt este vagy szabadnapon.
(persze én elég komolyan nyomom pl. a clash royale-t is, ott top klánban voltam amíg besokkaltam és jó egy hónapra szünetre mentem, utána direkt kisebb klán, kisebb elvárások után vágytam-nem a local 2. hanem a kisklánja ami local 30. lett)
Szó-szó ha csatlakozom is, nem leszek olyan aktív. -
Joccc07
addikt
Játszottam az RR3-al én is a kezdetektől csak kihagytam jó pár évet.
Nem tudom hova fejlődött az utóbbi időben. Csak valami alternatívát keresek hátha a tagokat megfogja valamelyik. Jön jövőre a Grid Autosport de az inkább offline lesz. Tehát nem játszik. Még 1 ilyen csapatos game az én tudomásom szerint az RR3.
-
Mezcal
addikt
válasz
Joccc07 #1301 üzenetére
RR3 egy próbát megérhet akár.
Én onnan váltottam. Nem ajánlom. Egyrészt, aki most kezdi, olyan lemaradásban van a régiekhez képest, amit nem lehet pótolni, mert rohadt drága minden. A fejlesztés méregdrága és alig jön arany. Ahhoz képest az A9-féle fejlődés nevetségesen könnyű. Tény, hogy a legszebb grafikával rendelkező játék és nagyon profi az irányítás és brutál jók a pályák és az autók. De azok, akik Need for Speed vagy Asphaltról térnek át, azoknak nehéz lesz átszokni az irányításra. Én úgy hagytam abba, hogy az elejétől toltam és megvolt majdnem miden autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest