Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Mostani eventből kiszedtem mindent a maxos 918-al(1:00.982 lett a legjobb köröm, top1%) a huayrahoz, de kellene 3 bp a 3 csillaghoz, most ezért toljak el 750 tokent? nem éri meg gondolom. Mondjuk a 2 csillagos huayraval top5% meglett így is, 3-al az 1% lenne meg, megéri-e az a +1 918 epic part? hmhm
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Én is igyekszem a következő autóra sokat gyűjteni.
-
quailstorm
félisten
válasz
calamites
üzenetére
Nekem 3 csillagos a 918-am, P1 meg csak Epic partsot kér még a maxhoz. Olyan 4k rank fölött lesz jobb a 918 érzésre.
De platinumban se nagyon láttam, hogy mindent vittek volna, max a fullosak.
Nekem a 10-10 BP nem elég csillagváltásra, marad a Huayra BC is 3 meg a Porsche is. Inkább készülök új autóra.
Chiron mindent elvitt
+570s unlock -
calamites
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Akkor nem költekezek.
-
calamites
őstag
Érdemes a 918-ra elverni a tokenjeimet?
Hány csillagtól használható kb? -
Alg
veterán
Új event: 918 és Huayra encore
918-ra rámozdulok szerintem
vagy 3x10-es pakkot el tudok szerintem lőni rá minimum -
Edge
veterán
-
Edge
veterán
1637-nél tartok, na ilyenkor szoktam beszopni
inkább félreteszem azt ránézek este.
(amúgy a spyder kísérleti repülőnek se utolsó, Róma pályán sokszor úgy elszállok vele a picsba hogy csak nézek) -
Alg
veterán
válasz
Danny365
üzenetére
iOS-en ma reggel kb. top25 volt legend csak...
Amúgy meglepően könnyen összejött a platina, 3 meccs után arany (nem tudom hogy, totál krumplikkal rakott össze, közük nem volt a meccshez) aztán kis próbálkozással olyan 10-15 körből meglett a platina is, sokkal jobb ez mint a Slipstream...
A netcode amúgy elmehet zabot hegyezni, mikor egyeseknek még éppen annyira jó a kapcsolata hogy ne teleportáljanak csak fénysebességgel ugráljanak a pályán -> random KD-t okozva természetesen.
-
Danny365
őstag
Csak egy tipp: akinek vannak jó platinum autói, próbálják minél előbb elérni a legendet, mert később a sok-sok Chiron a két liga határán elég frusztráló lesz. Addig meg én terrorizalom őket a 4700-as kocsival.

-
calamites
őstag
18 napos szezon 😮
-
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
A full ahead az nem a pontvesztés nélküli event volt?
Akkor bocsi, nem szóltam.
-
Alg
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
iOS-en úgy tűnik 100k+, mivel kb. 5500. helyezéssel még top5%-ban sikerült lenni a weekly-n.
Viszont ebből nem tudom hányan csinálták a Chiron eventet, az én klánomból pl. senki sem.Full ahead megint... most biztos nem fogom Legendig eldarálni (főleg hogy nincs közepesnél jobb autóm se hozzá most).
-
quailstorm
félisten
válasz
Danny365
üzenetére
Alig 25 ezer aktív játékos van Windowson.
Szóval igen, lightos, viszont a % rendszerű eventeken ez nagy nehézséget okoz.
Egy Ferrari J50 eventen volt vagy 500 nevező kb.Windowson nehezebb eladni a pay2wint, meg A9-nek az irányítása is rosszul esik máshoz szokottnak gépen nagyon.
A8 olyan, mintha egy régebbi árkád autós játékkal játszanál, az a gyenge gépeseknek király volt.
A9-en nagyon érzed hogy ez mobiljáték, és abból se a legjobb.
Szóval A9-en Windowson nem lesz 150 ezer aktív játékos meg még a mostani kb. 60k se soha. (mármint A8 60k)
25k körül stagnál hónapok óta az A9. -
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Elég lightos akkor a windózos LB, iOS-en a 100.-nak is 2:06:410 van. A top10 meg beszaras.
-
Alg
veterán
Valahol meg lehet nézni hogy mi a top x% határa a weekly comp-ben?
-
Alg
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi

Közben a Viper ACR is meglett 2 csillaggal, ez se rossz szekér (mondjuk az SCG eventhez pont nem elég, 43sec körül hozom mindig, eddig egyszer sikerült kb 35-ből 42 alatt - F-type meg még messzebb) -
Vulcant ne maxold, 3000 alatt valamivel is elég arra, amit tud. Centenario 3100 körül bőven sok, ratyi egy verda ahhoz, hogy sok pénzt elverj rá.
Nem okoskodom, csak saját tapasztalat.Kétcsillagos amg már menő cucc, bár pont multiban kicsit nehéz vele.
Rezvani jó kis verda, de azt magasra kell húzni, hogy a Mercit verje.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
akkor ezt most elengedem

-
Danny365
őstag
-
Alg
veterán
Ezt a slipstream multit nem kéne erőltetni... noskill coinflip az egész, ha éppen szerencséd van és te ugratsz rá a 3-4. helyről az előtted lévők fejére a végén nyersz, ha nincs akkor meg téged b@sznak ki sorban 3an a második helyről a célegyenesben és esel vissza az utolsóra. Egyébként meg ész nélkül nitróval vonatozás egymás seggében, ha lemaradsz megsz@ptad.
Platina meglehetne simán de nincs idegzetem hozzá (reggel 12 kör alatt sikerült 1360-ról 1380-ra majd vissza 1280-ra jutni...), inkább csinálom az SCG eventet.
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Grat, ügyes vagy!

-
quailstorm
félisten
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Jah, az alagút tud bosszantó lenni, főleg, hogy ugye kétszer kene rajta tökéletesen átmenni. Ráadásul az egyik körben a shockwave sem jött össze az ugrató előtt. Ha ezeket sikerül kijavítanom, a 2:06:xxx nem tűnik vészesnek, csak hát elmondani könnyebb, mint csinálni.
Kozben megnéztem a toplistát, Hyikun ment egy 2:02:607-et. Az mar igencsak beteg.
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
2:07:797
Nem bánom, ha megdontod, mert akkor legalább lesz motovaciom próbálkozni.

-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Grat! Azóta nem próbáltam, de holnap lehet, nem melozom, addig élvezd ki az első helyet.

-
Danny365
őstag
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
ahhoz már öreg vagyok -
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Én 4 csillagossal a top1kba se tudok bekerülni

Danny365: sejtettem hogy maxoltad, túl titokzatos voltál korábbi hozzászólásban. gz BTW
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ha már itt tartunk, 4 csillaggal is lehet 2:07:xxx-et menni, klub társam az elő példa.

De persze, illene, de ettől még nem leszek ügyesebb.
Alfierit ne sajnáld, 3 csillagosan is még ócska, gondolom maxon se sokkal jobb. Egyáltalán nem jobb, mint a H2 vagy nsx. Én most már a Genty-re gyűjtők, Ragara annyira nem mozgat így, a Chiron mellett.
-
quailstorm
félisten
válasz
Danny365
üzenetére
Az alapján, hogy a 3 és 4 csillag közt mekkora a különbség, illik megcsinálnod a top100-at ezzel

Gondolom rátettél minden tokent.Én mindenből egy kicsit elvet használtam, 570s is unlockolva van már, és alapvetően minden eddigi unleashed autó is meg van, ami hiányzik és elviekben meg lehetett volna, az az Alfieri.
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
4629 | 6 csillag max, 4/2/0/0 Epic importok
-
Alg
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
OK, köszi. Nem rohanok, így is már 65% körül van a karrier, ráadásul időm sincs sokkal több mint ami a napi feladatokra+pár multi meccsnél többre elég.
Na meg a hétvégére bőven lesz elvégezhető feladat, meglesz a maxos Vulcan, a 3*-os Asterion, meg unlockolva lesz az első S-es verda (Centenario) is, plusz a multiban sem vagyok messze platinától (sajnos C-ben nem állok jól, 2*-os Merci a legjobb, M4 még az unlocktól is messze)
Jah, Rezvani unlock is jó eséllyel meglesz a mostani körben, akár 2*-ig is.
-
-
Alg
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Valahogy így gondoltam én is bár nem hiszem hogy pont az én 700Ft-om miatt mennének csődbe
Porsche karrierhez kötelező? 2 napon belül lesz 3*-os 911-em.
-
-
Alg
veterán
A mostani fizetős Cayman pakk megéri? Ennyit még talán hajlandó lennék áldozni rá, ha jó valamire.
Maxos Hemi meg DS megvan, caymanhoz meg 18bp-m van csak.
-
kbencurio
csendes tag
Megnyugodtam, már jó...

huhh... -
kbencurio
csendes tag
Nálatok elérhető bármi most a játékban?
Nekem se az eventek, se a multi, sea club nem mutat semmit...
teljesen be vagyok rottyanva h elvesztettem mindent... :/
-
Gyick
őstag
Érdemes még szerintetek tokent(1100 van tarcsiban) áldozni a chiron-ra vagy költsem másra?Még 40 bp kéne az 1 csilagig.Sajnos csak ennyi jött össze mert a legtöbb eventhez nincs autom(olyan rég óta még nem játszok) ami adna bp-t.Vagy ez a hajó elment?Még 5 napig tart a special event szal kb még egy 900-ast kitudnék venni
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
2:10:253 3*. Araszolok.
Ha lesz a club rewardok elején új seasonben token, akkor lesz 4* is... -
Alg
veterán
Sziasztok,
iOS-en van valakinél egy legalább kicsit aktív, nagyon casual klánban hely? Kezdem unni hogy én vagyok az egyetlen aki csinál bármit...
Nagyon az elején vagyok, lvl~29 (kb., most nem látom), S-es autóm nincs, a napi eventeket csinálgatom meg amit éppen tudok a career-ből plusz pár meccsnyi multi. Szerintem naponta olyan 500-1000 pont meglesz a következő időszakban (előző és mostani szezonban jóval több lett de ugye szabin voltam).
Jah, TD-al szigorúan.
-
quailstorm
félisten
-
Edge
veterán
Ha már... chiron eventhez volna vmi youtubos linketek a megfelelő útvonallal TD hez? Találtam párat de nem vagyok benne biztos hogy azok jók.

-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Jó, de a mostani szezonban nem kell semmi skill, hanem rengeteg szabadidő. Jelenleg 11k pontnál tartok (épp csak a top100-hoz elég), de már semmi kedvem ezt nyomatni, csak ha már ennyi időt beleöltem, legalább kapjak érte pár Fenyr BP-t.
Slipstream nekem különösebben nem jön be amúgy, főleg 10 napon keresztül, vagy mennyi volt ez. Nekem a sima multi a nyerő, töréssel, mindennel.Itt ios-en a keménymag megvan még, elég sok pro klub van, legalábbis sokukban van pár húzó ember - ahol most én vagyok, itt Djoker és Supersonic S.G. elég jól tolja, YouTube-on is fent vannak.
-
quailstorm
félisten
válasz
Danny365
üzenetére
Én behúztam pár top50-et, aztán csak top100, most csak top3000 lesz...
Chiron Slipstream rettentő idegőrlő volt, nem is tudom mi volt nekem még annyira rossz.
Harminc valahanyadiknál sose voltam MP-ben jobb, nem vagyok egy szinten a top30-al, de nem is játszom annyit.
Top100-on belül meg valóban nagy a rizikó, egy rossz verseny és nyekk.Amúgy egy nagyon érdekes dolog: rövid időn belül két középklán adminját igazoltam a klánunkhoz. Továbbra is azt látom, hogy a pro scene döglődik, ami meg nem, azt meg felzabálta a Pro és a Leagues United.
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Elég nehéz ez a pálya szerintem, a nitrot sem olyan könnyű kiszámolni, meg sokszor tok feleslegesen pörög pluszban a kocsi, miután át/ráugrok arra a leszakadt pályarészre a cave előtt és szerintem már azzal bukik fel másodpercet az ember, illetve az apróbb hibák ugye összeadódnak.
Meg amúgy nekem is inkább a multi fekszik jobban, múltkor nekem is meglett a top100, vagy 50 ember volt 20 pont különbségen belül, de nem mertem a top50-et megkockáztatni, mert egy bukást kb 5 győzelemmel lehet pótolni, ha olyan a matchmaking. Nekem meg tényleg nem bírja az idegrendszerem az ennyire kompetitiv dolgokat, úgyhogy általában a top100-zal én megelegszem (mondjuk nem mindig sikerül egyébként).
-
quailstorm
félisten
válasz
Danny365
üzenetére
Ismerős, A8-ban rengeteget izgultam. Most A9-ben inkább a Chiron MP season volt izgulós elrontós, vége előtt kiestem top100-ból, alig bírtam visszamenni.
Pár év és megszokja az ember, de ha valaki izgulós fajta, nehéz...
Azért az elején én még tudtam reszketni az idegtől, mert törni zúzni, elmúlt 2-3 évben ilyen nem nagyon volt.A körnél meg a legnagyobb bajom, hogy nincs videó, és ezek a visszafelé mapok nekem nagyon nem mennek. Cave rész után a nagy jégen vesztem a tempót rendesen, meg második kör elején a jobbkanyar után.
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Maradjunk annyiban, engem nem a csillagok száma tart vissza a top helyezestol.

De várjuk ki a véget, bízom benne, hogy megyek még jobb időt is, egy tiszta futamon nem volt még sajnos, az a baj, ha az első köröm szuper, akkor annyira izgulok, hogy elrontom a másodikat. -
quailstorm
félisten
válasz
Danny365
üzenetére
Igen, pontosan ezért nem erőlködök, A8-ban ez volt a minden, nem a REP és ezért kaptad a nyereményt, szóval ott motivált, itt meg nem arra akarom elverni a fuelt, hogy próbálkozom...
Cyto egyrészt zseni volt AX-ben is, másrészt tuti 6* fullmax.
3*-al én nem tudok csodát tenni. Neked mennyi, 4? -
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Persze, lehetne jobb kört is futni, de weekly eventnél szerintem kár különösebben erőlködni, mert minek, én legalábbis megyek egyszer aztán annyi, úgyse jár több minden a jobb helyezéséért.
Nem tudom, a többi platformon mi a helyzet, de ios-en CytoKine a top 1 a Bugatti eventen, egészen beteg 2:03:582 idővel, és ez természetesen nem hack vagy ilyesmi. Mögötte több, mint fel másodperccel le vannak maradva.
Nekem jelenleg 2:09:197 az idom, de lesz ez még jobb is, mivel most erre a hülye multira megy el az idom, de ha már ennyit szenvedtem vele a top100-at szeretném most már elérni, csak borzasztó unalmas.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Mondjuk hozzáteszem, részben azért nincs videóm sok, mert nagyobb a gépigénye mint A8-nak, azt nem nagyon tudok szaggatás nélkül felvenni.
Másik két ok, hogy nem vagyok benne elég tehetséges, nem motiválnak úgy az eventek (az a kevés tabellás, százalékos nyereményekkel...), meg YT-on A8-hoz képest kevésbé nézett tartalom.Így sikerült inkább A8 videókat gyártani a karácsonyi szünetben.
Majd próbálok felvenni későbbiekben...
-
quailstorm
félisten
válasz
Danny365
üzenetére
Igen, abszolút úgy néz ki. Bár a körön lehet érezni, hogy biztonsági, de egyértelműen egy top kvalitású versenyző keze munkája.
0:29 bal rámpát nem használta shockwave-vel, egyik körben sem.
Hajóból kijövet nem shockwavezett és egyből a falhoz lapult ahogy tudott.
Valamint a végén én/mi nem perfect nitroval szoktunk ráfordulni az ugrásra, hanem shockwave-vel, úgy felmegy akár 400-ig is a sebesség, de kicsit szélesebben kell indítani. Szerintem gyorsabb úgy, de A9-ben nem vagyok annyira otthon.Saját videóm nincs (A9-es alig van), de ez referencia kb: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+570s unlock
vagy 3x10-es pakkot el tudok szerintem lőni rá minimum
oksa, van egy 4200-as, de max az 1k-ra fogok gyúrni, arra meg ráérek utolsó napon.

pedig spyder > p1

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ahhoz már öreg vagyok