- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
calamites
őstag
Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy melyik autó milyen adatokkal bír bizonyos csillag esetén?
Valami összehasonlító táblázat osztályonként.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Danny365 #1497 üzenetére
A lincshangulat túltolásával egyetértek, ugyanakkor gondolj bele, vagy egy játék ami alapból frusztrál sokakat a fizikával, touchdrive-val, knockdownnal, szerencsejátékkal és erre jönnek egy felhájpolt eventtel, ami csak egy 4 rétegű lehúzás.
Teljesen mindegy hogy mit állatkodtak ma discordon, két dolog biztos, Arritmia egy bunkó, meg hogy már 50%-ot buktak a játékosok számából, egy Samsung statisztikán ez látszik szépen.Amúgy annyi előnyöd volt, hogy nem volt mire elkölteni a tokent. Azért egy kezdőnek a holiday box nem annyira rossz, de ha az alap autók megvannak, utána gáz van.
Míg A8-nál csak ott kezdődött a játék...Egyébként az én megtakarításaim se értek semmit, úgy állok mint te, mínusz Alfieri.
Egy Hommage R&D vagy egy Apollo Intensa R&D se volt piskóta Asphalt 8-ban, de azt nem csak 4 paywallon keresztül lehetett elérni, hanem akkor is, ha jó képességű voltál.
A9-ben nincs meg a játék, csak grind meg pay.
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm #1496 üzenetére
Ebben az esetben szerintem nem sok elonyom nem volt. Okosan kell bánni a tokennel és nem ráugrani mindenre. 570s pedig 50 BP, amiért csak 15 Bugatti jár. A kötelező 3 csillaghoz a maradék 20 BP-hez meg jó sok token kell majd.
Nekem egyedül ez a kötelező rank a problémám, hogy nem elég ezeket a kocsikat szimplán csak megnyitni. J50–em is csak 2 csillagos, ami nem lesz elég. Maserati szinten. Jelenleg van 500 tokenem, event végéig lesz olyan 7000, ami a 3 csillag McLarenhez tuti nem lesz elég szvsz.
Nyilván lehetett volna jobb is az egész, de azért kicsit túl van tolva ez a lincshangulat. Főleg, hogy azok a leghangosabbak, akik egy fillért nem koltotttek. Nem tudom, miért kene elvárhatónak lennie, hogy mindnekinek legyen egy maxos Chironja. Nem azt mondom, én is csalódott vagy, de igazából whatever.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Danny365 #1495 üzenetére
Soft launcherként neked gigászi előnyöd van egy global launcherhez képest.
Amúgy igen, a Chiron szerintem is elérhető lesz, mert kellően hosszú az event, Mclaren 570s-et javaslom majd a népnek aki marad.
Amitől ki vagyok akadva az a tálalás és a kommunikáció, a nyílt lehúzás, plusz hogy nem a játék hibáinak kijavításával foglalkoznak, hanem az élhetetlenné tételével.
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm #1492 üzenetére
Mi bajuk kett volna, ha úgy rakják össze az eventet, hogy egy átlag user el tudjon jutni 2-3 csillag határára.
Idióták!
-
quailstorm
nagyúr
Közben discord felrobbant, épp szétszedik Arritmiát a Chiron event miatt, de nem érti a problémát.
A játék teljesen más piacra van pozicionálva, mint az A8, ezt kimondta (ha kell screenshot, szóljatok), a Chiron meg a plusz autók meg a fizetős játékosoknak szólnak. (mondjuk ez nem meglepő nekem csak a szerencsejáték része undorító). -
Mezcal
addikt
[link]
Nyitotottam 10-es Chiron kártyákat. -
quailstorm
nagyúr
Scotlandon jó a Cien, 3 Cien ellen mentem 2904-es Asterionnal, kiütöttek a rajtnál és csak kettőt tudtam utána legyőzni, első hely nem lett.
Amúgy nekem jó az Asterion, 112. helyig 1395 pontig elvitt 5 fuelből. -
calamites
őstag
válasz
drpepper33 #1486 üzenetére
Ha letörlöd és újra telepíted az nem segít?
Nekem nem akart frissülni. Utána rendben volt minden.
-
drpepper33
lelkes újonc
Sziasztok srácok!
Itt is szeretném bemutatni a problémámat hátha valaki valami ötlettel tud szolgálni mit is kéne tennem
Röviden,tömören. 1,5 hónapja kezdődött hogy minden este nullázódik az összes kocsim bp-je. Fejleszteni azóta nem tudok és a Gl eddig 1K tokent adott vígaszdíjnak és közölte hogy minden ok. De azóta se ok semmi, minden este elveszik minden. A napi daily asterion es centenario ami a kezdőknek is max rankos, nálam semmi pedig augusztus eleje óta tolom es 56-os a repu szintem.
Újra is kezdeném talán a játékot ha eltűnne ez a probléma de mi a garancia erre..
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1483 üzenetére
Jah true story winen a td ritka lehet, mindegy megoldom eddig is sikerült.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1480 üzenetére
Majd érdekelne a tapasztalatod platinába jutásra melyik a tuti mégis, vissza mentem w70re zsinórba nyertem 3x... persze nem rakott össze csak w70ekkel, szerencsém volt.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1480 üzenetére
Ahh kk.
Sztem mindkettő brutál szar, a slip miatt a low handling miatt kezelhetetlenné válik a vulcan és az asterion is, aminek meg jó a handlingje annak alacsony a topspeedje, asszem goldban nincs használható verda td-hez, itt a vége...
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1478 üzenetére
Cien topspeedje a legmagasabb a választékból, de thx asterion és vulcan lesz a nyerő.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1476 üzenetére
Félre értetted, goldban vagyok platinához mi kell. Próbáltam vulcan asterion cien nsx, mindegyik kudarc ha törik... márpedig törik.
De sztem inkább hagyom vmiért iszonyat nagy a tülekedés... majd uccsó napokban jobb esélyek lesznek. -
Edge
veterán
Ok, goldba mien verda ok? Eddig bármit próbáltam 6. helynél jobb nem jött össze...
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1473 üzenetére
EZ
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Danny365 #1465 üzenetére
Ezt ennek tudatában írtad?
3 csillagos J50 még nekem is kb esélytelen, vagy épp hogy meg lesz, de akkor minden tokenem arra megy el. Corvette GS szerencsére meg van már annyira.
És még Alfieri meg a McLaren.Nem lesz itt már lóf@sz se.
Szóval ahhoz, hogy "még csomó BP van az eventben" legyen, csak a fenti autókat kell eléggé megtuningolva birtokolni. Mindössze.
-
calamites
őstag
Na nekem ennyi volt a multi.
Az egyik futamban első helyről indultam hétszer törtek össze.
-
Danny365
őstag
Nem kell még parázni, az event csomó BP-t ad még ugyebár.
-
quailstorm
nagyúr
Nem kötelező a játékkal játszani.
Asphalt 8-nál elég lassan csavarták a gázt, meg aki résen volt az összes szerveroldali bugnál az megszedte magát, utána meg nem tűnt fel sokáig mekkora mocskok lettek.
De ez az A9 ez egyre nevetségesebb. Tiszta AX v2 már az egész, lehetetlen kezdőnek, elképesztő árak, droprate a béka segge alatt, cserébe a játékélmény a nyomába se ér az előzőnek.
Bravo GLNemrég találtam 1,5 éve vezetett A8 statot, ott a játékosok 2/3-át vesztették el, A9-en legalább a felét.
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm #1461 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, akkor kivárok.
A kurva anyjukat!
Ahogy néztem kb 6-os átlag jön ki, de a kapott printek 80%-a nálam is kuka.
-
quailstorm
nagyúr
-
calamites
őstag
Mától lehet Bugatti pakkot venni. Aki vásárolt felirná, hogy mennyi jön ki egy 10-esből. Átlag érdekelne.
-
Mezcal
addikt
válasz
RetepNyaraB #1448 üzenetére
Nekem a törős nem jött be, amikor 500 méterről ugrattak ráma semmiből. Jó ez a mostani.
-
Mezcal
addikt
válasz
quailstorm #1442 üzenetére
Nekem sokkal jobb a törés nélküli játék, azóta állandóan platinában vagyok, előtte egyszer sem.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Buh rémes volt a lokdosodes. Kd annyiban rosszabb, ha egyszer kicsaptak és jönnek mögötted, jó eséllyel még legalább egyszer ki fognak. Onnan meg már csak a kilépés a megoldás.
-
Danny365
őstag
Nekem komolyan hiányzott a KD. Ez a szezon meg király, bárcsak mind ilyen lenne. Legendbe is se perc alatt el lehet jutni.
-
Edge
veterán
válasz
Maradjon a kd, az összeakadás nagyon rossz volt.
-
quailstorm
nagyúr
No knockdownról utólag mi a vélemény?
Szerintem nem oldott meg semmit, mivel nem ez volt az alapprobléma sem. Bár kicsit eltolta skill irányába, de a sok bump és összeakadás legalább olyan rossz, mint a KD. -
calamites
őstag
válasz
quailstorm #1440 üzenetére
Ma sem árulják a J50-et. Pedig biztos volna rá vevő.
-
calamites
őstag
válasz
Danny365 #1433 üzenetére
A J50-et nem kapjuk meg, hogy rohadnának meg.
A másik kettő ugye még nem is volt, az kérdéses.
Most viszonylag sok tokenem van, de a Bugattira tartogatom.
Azt lehet tudni, hogy melyik napon melyik autó kell?
Szerintem az Acura is kell majd, természetesen nekem az sincs meg.
-
Danny365
őstag
Eh, ahhoz, hogy minden Chiron BP meglegyen, kelleni fog a j50, az új Maserati és az új McLaren is. Ezeket a feladatokat tokenekert skippelni lehet, magyarul ezeket a kocsikat nem fogjuk ideiglenesen megkapni a verseny erejeeig, hanem gondolom pakkokból meg kell majd szerezni.
Vagy a fene se tudja, az biztos, ezek az autók kelleni fognak így vagy úgy. Ha megkapjuk őket aznap a verseny erejeeig, akkor visszaszivom a fentit.
-
Edge
veterán
válasz
Danny365 #1429 üzenetére
TD vel a ferrari nem ok, máshogy viselkedik ebben a multiban a td, kerüli a konfliktust ezért az alacsony handlinges verdák sokszor rosszul fordulnak nekimennek vminek.
Ebben a multiban td mellé magas handlinges verda kell pl pininfarina és corvette, én 3 staros corvettel jutottam el legendbe, hiába van maxos f12td-m azzal sokszor megszívtam, mígnem rájöttem a megoldásra a corvette képében. -
Amur
addikt
válasz
quailstorm #1430 üzenetére
Igen, a knockdown önmagában nem lett volna gáz, hanem a vele járó bugok, és a kiszámíthatatlansága..
Az hogy pörögve ugrattál , és biztos voltál benne hogy így te zuzod le a másikat akire ráesel..sajnos nem logikusan müködik a játékban..ez sem.. -
quailstorm
nagyúr
Én megmondtam előre, nem az a baja a játéknak, hogy van knockdown, hanem a pontozás büntetési rendszere, meg hogy iszonyat bugos, még az Asphalt 8-hoz képest is, pedig az is elég bugos volt már.
-
Danny365
őstag
Amúgy így első nap szerintem könnyebb eljutni a Legendig, mert a határnál kisebb az esély, hogy olyan autókkal dob össze, mivel kevesebben vannak ugye. Mondjuk most már késő van, de azért érdemes ráfeküdni.
A Ferrarit ajánlom, legalábbis azzal nekem elég könnyen ment.
-
Amur
addikt
jól látom hogy most a multiban nem tudnak törni?
(fura módon minden második kocsival próbálnak pörögni, kilökni mégis..megszokás gondolom,de az unbreakable series is erre utal pedig..) -
Danny365
őstag
-
plejik
addikt
Ha most Én költök pénzt a bugatti fejlesztésre, akkor az effektíve bukó nem? Gondolom majd max a végén kapom meg a kocsit, ha mind kártyát össze gyűjtöttem?
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm #1411 üzenetére
Ha letörlöm és újratelepítem az jó lehet?
-
calamites
őstag
válasz
quailstorm #1409 üzenetére
Play áruházból sem megy, valami 465-ös hibakóddal.
-
Mezcal
addikt
Jön a Bugyatti.
-
calamites
őstag
Feldob egy frissítést a játék dec 19-i de nem hajlandó frissülni.
Android
Másnak?
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #1403 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest