- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Arról van valami infó, hogy miért nem működik a játék 1.1.1.1-es DNS beállításokkal? Ha kikapcsolom azonnal betölt, ha nem akkor hálózati hibával el sem indul.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm #2106 üzenetére
Akkor a top párszázat én messziről el fogom kerülni ezek szerint. Legalább rövidebb futamok szoktak ezek lenni, vagy 2-3 percesek?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm #2104 üzenetére
300-400?
És gondolom ezeket nem lehet zombiként tolni
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm #2102 üzenetére
Annyira nem veszem komolyan, repet gyűjtök a klubnak, közben kocsikázok. Elsőre megszerezni az autókat nem tűnik nagy kunsztnak, gondolom a csillagozás a grindolós.
Szerk.: azért a Koeinsegg event közben megijedtem néhány nap nyereményeitől, amikor azt láttam hogy Regera pack 0/800
RR-ben még az autók megszerzése is kínszenvedés volt, a legtöbb autót meg nem lehet kifejleszteni max szintűre IAP nélkül. Reklámnézéssel ez kb úgy nézett ki, hogy amíg sorozatot néztem, aközben 30 másodpercenként nyomogattam a hirdetéseket, kb 3-4 óra hirdetésnyomkodás után jött össze annyi fizetőeszköz, hogy fel tudtam fejleszteni egy special eventes kocsit olyan szintre, hogy befejezzem az eventet és kézhez kapjam az autót. Ezután jött az, hogy tucatnyi (30-40, néha több) versenyt kellett lenyomni úgy, hogy jóval hosszabbak voltak mint pl. itt egy menet A9-ben.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
quailstorm #2099 üzenetére
Én a TD miatt játszok kizárólag
Mostanában nincs sok időm a játékra így tetszik, hogy nem kell megtanulnom rendesen vezetni (egyik asphalttal sem játszottam még, szóval nekem ez nagyon idegen, egyszer kipróbáltam TD nélkül de nem tudtam egyenesbe se megtartani a kocsit, nem hogy nyerni köröket
)
Az fogott meg a játékban hogy imádom az autókat, nagyon szépek a modellek és szép lassan gyűjthettem a kártyákat meg fejleszthetem a kocsikat. RR3-ban nagyon nem tetszett a sok grind (nem csak a vezetés, de még a reklámnézés is, hogy ingyen meg tudjam szerezni a special event autókat).
Plusz az is tetszik hogy ontja magából a krediteket a játék, most van közel 3000 úgy, hogy már költöttem el egy pár ezret az Apollo kártyákra.
-
jonnyjoker01
veterán
Ez a duel multiban valami bevett taktika, hogy induláskor benitrózunk az ellenfél elé majd jól befékezünk? Kezd kicsit idegesíteni
-
jonnyjoker01
veterán
Még valami: a reklámnézés nektek is bugos? Mostanában nem ad rewardot (kártya csomag, tank refill, event token, semmi) ha vége van a hirdetésnek.
-
jonnyjoker01
veterán
A mostani autó specifikus kártyacsomagok közül érdemes bármelyiket is megvenni (egyedül az aston martin van meg, az 2*-os)? Most ontották a kreditet az evetnek és tudnék egy pár rakat csomagot venni. Ha egyik kocsi sem jó, akkor maradok a gyűjtögetésnél.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
calamites #2000 üzenetére
Közben most látom hogy seasononkent resetelődik a milestone reward szóval igazából ha majd lesz szabad hely szívesen jövök
Az elvárásokat tudom teljesíteni (most lefekvés előtt 1200 repet gyűjtöttem, arany rangú vagyok multiban és szeretek sokat beszélni ha chatről van szó
)
Egy kérdésem lenne amit mostanában figyeltem meg... Jól látom hogy ugratás közben a levegőben a végsebesség fölé gyorsul az autó? Ha tippelnem kéne akkor ilyenkor kell superchargeolni, de nem nagyon vágom még a (nem létező) fizikáját a játéknak.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Egy-két hete kezdtem a játékot, amikor kijött nagyon lehúztam, de most, hogy nincs sok időm, tetszik, hogy touchdriveban fél-háromnegyed óra alatt napi küldetések + minimum a második multi kártyacsomag összeszedhető. Zombiként (vagy hogy hívjátok
) az aranycsomagot is össze tudom szedni melléktevékenységként.
Örülnék a PH crewba kerüléshez, de nem nagyon akarom kihagyni a milestone rewardokat (egy magyar crewban vagyok ahol kb 2-3 naponta új milestonehoz érünk). Napi kb 1000 rep-et szedek össze, általában meg szoktam csinálni az arany multi kártyát + az összes napi küldit.
Szóval... ennyi
Topik elmentve
Ja egyébként még annyi, hogy ami nagyon magával ragadott, az a nagyon jó zenék összeválogatása a játékhoz na meg a gyöngyörű grafika
Real Racing 3-ban nem tetszett, hogy iszonyatos grindolás kell (mondjuk itt is) csak a nagy különbség, hogy ott nagyon sok időt kell eltölteni. Egyre fogyó időmet nem azzal akartam tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest