- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edge
veterán
Hát igazából olyan nagy bölcseletet nem lehet erre mondani, neked kell kitapasztalnod.
Mik is a célok?
Eventek, multi, my club progress.
Ezt mind nyomni kell hogy a reputation lvled illetve a clubod pontszáma gyarapodjon ill. jöjjön a token és a credit.
De mivel mindenkinek random mód jönnek a bp-k, így mindenki máshogy áll, itt jön be az egyéni stratégia és itt kell neked döntened, hogy milyen kocsira próbálsz rágyúrni.
Arra a kocsira érdemes fókuszálni ami a fentebbi célokat előrébb viszi, értelem szerűen minek gyűjts bp-t egy olyan kocsira ami mellett ugyanabban a kategóriában van erősebb és nem szükségszerűen kellene használnod bárhol is. ezeknek a bp-i ha jön ok ha nem jön az se baj.
Nekem pl. a bmw lci meg mitsubishi(+még jópár low verda) mai napig nincs maxolva, mert mindig token trade-re tolom a bpiket, ugyanis van náluk erősebb és jobb, a garage lvl meg nélkülük is meglesz.+: hogy most mihez kezdj a ~2k tokeneddel? gyűjts még.
Lambo asterion 3 csillagostól lesz erős, iconia 2 csillag, ehhez temérdek token kell, ha egyikhez sincs még egyetlen bp-d sem, ráadásul ezek olyan bp-k hogy a packokban mindig ott lehetnek.
Pénteken indul az új lambo event az már lehet érdekes lesz hisz olyan verdát ad amit máshogy nem lehet beszerezni én most arra gyűjtök és meglátom milyen lesz. -
Amur
addikt
Már kezd nekem is vastagodni a Token pénztárcám.(2k)
Gyűjtöm tovább szorgalmasan, mert tudom hogy még kevés hogy feloldjak egy ritkán beadott autót packokból.
A kérdésem az hogy milyen autókra figyeljek a shopban amire le kell csapni?
Előljáróban: még B-s autóm sincs unlockolva, most oldottam fel a lotus evora-t.
Most pl. Icona Vulcano és Lambo Asterion van, gondolom abba még nem érdemes feccolni?
Várnom kell egy olyan B-s, A-s autóra amiből már van azért BP, és akkor rárepülni pár 10-es packra? -
Danny365
őstag
Amúgy ha a shopban láttok SCG-t sima creditért, érdemes megvenni őket, mivel baromi jó autó és csak nagyon ritkán van az, hogy nem tokent kérnek érte.
-
Itsu
tag
sziasztok,köszi hogy anno bevettetek,inkább csak olvasom mint írok.
-
Joccc07
addikt
Ma már szerintem nem játszok. Mindjárt szül az asszony.
-
Joccc07
addikt
válasz
drpepper33 #377 üzenetére
Írsz id-t, kapsz tagságot.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #373 üzenetére
nem tudni hogy számolja? nemrég lettem 30-as.
-
Edge
veterán
válasz
Danny365 #371 üzenetére
igen, (jut eszembe ezt be is tettem az összefoglalóba, thx) én baromi sok multit szoktam nyomni(Benzentius is sztem), van amikor 2-3 órát is egyhuzamban(asszem már 300+-nál járok multi pályákban). Most viszont stop van nehogy lerontsam a legendet
de már alig várom a holnapi újabb kört.
-
Edge
veterán
Új Season indult, előző season-ért gz skacok:
de most többet szedjetek össze mint én mert kell a Ferrari F12tdf bp nagyon -
Edge
veterán
válasz
quailstorm #367 üzenetére
Ez így van, igaz, talán azért csalódtam a centenarioban mert a vulcan mennyire fasza ahhoz képest hogy belépő. De végülis csak eventeknél gyengusz egyelőre, mert az is igaz hogy elég sok my club event vihető vele, jó flag gyűjtésre.... legalább ennyi
mert a 4/4 tank ill 4-5 órás refill az eléggé jajj, ja és adwatch 20% only.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #365 üzenetére
4 csillagos a vulcanom nekem is, de egyelőre nem maxolom mert most amihez kell oda bőven elég 2.8k-n is (eventek pl., A progressben-ben nekem is a p1 miatt stop van).
Centenario?katasztrófa milyen verda, nekem már 2 csillagos(rank 3012), de vmi brutál milyen könnyen elszáll a picsbe barell roll vagy ugrató néha olyan pályarészekre elrepül csak nézek miken töröm rommá, igen bizony nagyon könnyen törik, külön művészet néha nyerni vele.
jah arról nem is beszélve hogy 2 csillaggal a napi S class creditesből csak 1 nagyon ritkán 2 credit csomagot lehet kiszedni vele. Míg A-ból a vulcannal mindig mindet kiszedem a C/D-sből meg a caymannal vagy az acura-val, egyelőre lambo 2 csillaggal még kevés oda.
-
quailstorm
nagyúr
Egyértelműen én is a B-class-szel állok legrosszabbul. D-ben ott van egy 2144 Hemi. Egy 2057 Shelby.
C-ben 2347 Viper és 2504 Acura.
B? 2152-es W70 a legjobban, és ahogy olvasom ennek még örüljek...
Hamarosan az Asterion utoléri, csak credit kéne, 911 ofc nekem is már 2014-en van.LaFerrarim csak 1 csillag, Vulcanom viszont 2806-on van már. Meg van egy két csillagos Nismo.
S-class még várat magára, 3 BP kell a Centenario-ra, abból ma 1 a lootban.Hint: elvertem a tokenem a Viperre anno, aztán azzal meglett az Acura eventből a 10BP, most meg elvertem minden Acura-ra, így lett 2 star.
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm #362 üzenetére
sztem is B class a leggyengébb felhozatal már ami a könnyen unlockolható verdákat illeti. ok ott a w70 de lassan jön neki a bp, most volt a jaguar f-type event lehetett gyűjteni a bpket hozzá(nem költöttem rá tokent), nekem 3 csillagos lett de még így is gyenge sztem. Nagyon kéne oda vmi op cucc, mert a 911 aston martin 3 csillagosan is gyenge, jópár nekem ott unlockolva van de 1 csillagosan egyiksem op(w70, asterion, gt). a 2 ferrari jó lenne ha meglenne, rájuk várok. vagy egy corvette eventre.
Milyen szar már hogy a hétvégi B class bp packos eventeket rendre nem tudom teljesíteni a jelenleg szar B-s verdák miatt( a 3 csillagos maxos 911 rendre kevés ilyenre(legalábbis a nanjing stroll 1:23-hoz) azért az genyóság sztem). -
Edge
veterán
válasz
Mosqu!to #360 üzenetére
Én már majdnem 32kt összehoztam, de 4h alatt főleg munkaidőben azt a 6kt ami kell a 150khoz én már nemtudom hozni, úgyhogy hajrá
Danny365: ha 6osával számolom a 10es pakkokból a bpt akkor 4500 token kell az unlockhoz, de lehet csak 3as is benne vagy épp 15. Meglátom mennyi jön össze, de még akkor is meggondolom mert A-ban vannak jó vagy jobb verdák ennél a lambónál.
Quailstorm: én már 76%nál vagyok és még mindig van ami nyomathatok szerencsére, la ferrari, ford gt, pininfarina, lambo asterion ezeket unlockoltam nemrég, lambo centurio már 2 csillagos, ferrari 488 gtbhez kell 5 bp, de néha van akadás a progressben ofc, olyankor csak eventezek.
-
quailstorm
nagyúr
Na én 72%-nál, azaz 1015 flag-nél eljutottam oda, hogy nem időhiány és nem az üzemanyag miatt nem tudok tovább menni a career-ben.
McLaren P1 kéne az A-class seasonokhoz, S-class kéne, de 3 nap és meg lesz az első, meg erős B-classos valami is kéne.Amúgy elég vacak, hogy ott a 2806 Vulcan, de P1 nélkül nem enged tovább az A-class seasonben...
-
Mosqu!to
addikt
Össze kéne hozni a 150k reputationt, jól jönne az 7BP az M4 GTS-hez
-
Danny365
őstag
Régen a 918, pár másik autóval együtt még sima pakkokból is megszerezhető volt, csak aztán kiszedték belőlük, hogy majd eventet csinálnak hozza inkább. Egyébként király a Porsche, viszont neked sokkal nagyobb szerencséd volt, mint nekem ezzel az Acura eventtel, így nem mondom, hogy ne kolts a Lambora.
-
Danny365
őstag
Nem, ez nekem sincs meg, nem költöttem rá múltkor semmit. Szerintem most se nagyon fogok, annyira nem jó autó. Az Acura a C-class királya kb., a Lambo meg középkategória inkább. No meg nekem szerencsére van már egy max csillagos P1, meg 3 csillagos 918.
Úgyhogy én a tokenjeim elrakom B-class Chevrolet-hez, vagy a 918-hoz, hogy kimaxoljam. Nekem úgyis csak olyan 4k token jön össze a mostani Lambohoz, az meg sokra nem elég az én szerencsémmel.
-
Edge
veterán
Legend
végig Acura-val toltam, már 3 csillagos, de marad is ennyi. A 4 csillaghoz sok bp kell inkább a lambora teszem félre a tokent.
-
Edge
veterán
tegnap nem voltak elérhetőek az ad watch szerverek egy jó darabig, meg is volt az oka végre helyre rakták őket, nem akad ki tőlük mostmár a game
-
Edge
veterán
Hm elkezdődött az új exkluzív verda event:
Lamborghini Aventador SV Coupe
A class, hát A classban jelenleg van egy 4 csillagos maxos Vulcan-om, ami 3k-s rankkal bírhat, ebből minimum 3 csillagos kell hogy lekörözze persze rankban, mert amúgy lehet olyan jó cucc mint az Acura hogy kevesebb rankkal aláz más verdákat.Erre is rá kéne ugrani(fentebbi kifakadásom ellenében)? Vélemény?
Mert az Acura pl. nagyon faja, de nemtudom hogy majd ez is olyan tuti cuccos lesz-e.Mondjuk elég sok tokent lehet összeszedni első körben 120-at és könnyen...
-
Edge
veterán
Hm még egy acura event itt már a meglévő acura-kat lehet összemérni.
Ismét összejött egy 750-es token pakk, el is toltam acurara ofc2x3-as pakk volt benne így már csak 2 bp kell a 2. csillaghoz de ahogy nézem 1-2 nap és megint összejön a 750, csak tolni kell. Este rámegyek a legend multira, pár pont és a club is megkapja a 100k-ért a 150 tokent
-
Viper26
nagyúr
Support úgy látszik szarik az elveszett mentésekre, ne járjatok így...
-
Danny365
őstag
Egyáltalán nem rossz autó, viszont én biztos nem költenék rá, mivel azt mindenféle pakkból meg lehet szerezni, szóval csak idő kérdése, illetve event is szokott lenni, ahol 20-30-at gond nélkül ki lehet farmolni (ha van hozza elég erős autód).
Mondjuk van egy olyan megérzésem, hogy az Acurát nem sűrűn fogjak engedélyezni multiban.
-
Edge
veterán
gondolom a pininfarpinára tokent tolni nem érdemes az acura alázza ugye?
-
Edge
veterán
válasz
Danny365 #338 üzenetére
jaja közben megnéztem már és leesett szerkesztettem is sry
hát ja, próbálok rágyúrni még az event alatt egy 3 csillagos acura-ra.
tokenből összejöhet a 2. csillag és azzal már sztem hozható lesz az 1:25 és az további 10 bp lenne úgy meg a 3 csillag is esélyes lehetne.... baromi jó verda a fenébe is. -
Danny365
őstag
Én meg arról beszélek, hogy ebben a szezonban nem fogod a Vulcannal tolni, mert csak azokkal a kocsikkal lehet menni, amit a screenshoton látsz.
Akkor viszont lehet, nem a tudással van a baj, hanem sajnos gyengék az autóid. Mondjuk az 1:25 hozhatónak tűnik még neked, csak nem olyan könnyű. Esetleg próbáld TouchDrive-val, ezen a pályán jól használható.
-
Edge
veterán
válasz
Danny365 #336 üzenetére
ja télleg banyek a fene
akkor ezért van jaguáros event már értem.
Jaja néztem párat, de az istenért nem sikerül 1:25 alá mennem az 1 csillagos acuraval
1:25:057 a top eddig.
Többi verdám meg lassabb amiket enged választani sajna.
A videók meg 4 csillagos viper 3 csillagos acura stb. azzal jóhogy megvan -
Edge
veterán
válasz
Danny365 #330 üzenetére
Úgy érzem el lehet menni vele platináig, utána már úgyis az A-s verdák játszanak.
Hm unlockoltam a Lamborghini Centenario-t S-s verda, 4 tank és 5 óra a refill, a watch ad meg csak 20%-ot vesz le omg...Az acura-s eventes pályához a Nanjing Stroll-hoz nem tudtok vmi tuti leírást hogy mi az ideális leggyorsabb út vagy mikor kell nitrozni? ugratáskor 360-ozni stb?
-
Danny365
őstag
Na király, akkor most kell nyomatni! Rengeteg rep pontot lehet összeszedni ebben a multis szezonban, mivel tényleg az Acura az egyik legjobb autó és relatív hamar töltődik a benzin, illetve pár reklám nézés elég hozza.
És ugye minél magasabb a reputation szinted, annál több rep point jön egy versenyen. -
Imre9211
aktív tag
Van...Amit nem lehet pénzért megvenni. Minden másra ott az érzés amikor félig áthaladtál a célegyenesen és valaki úgy picsán kúr hogy eggyel hátrébb sorolódsz.
Nekem ennyi volt ebből a játékból. Nem az én idegrendszeremre optimalizálták. Pedig szerettem volna a közösség hasznos tagja lenni de ellehetetleníti a dolog.
További jó játékot skacok. Sziasztok
-
Danny365
őstag
Nem sokra tartottam eddig az Acura-t, de ebben a multi szezonban aláz rendesen. Persze meg lehet fogni, de jobb, mint a B-class kocsik.
-
calamites
őstag
Hol tudok nevet váltani? nekem nem engedi.
52ac00
Elolvastam most.
-
calamites
őstag
Sziasztok!
A Prohardver klubba van belépés?
Driver 4899 néven futok. 5. garázs szint, Rep. level 15.
Viszonylag aktív vagyok.
-
Imre9211
aktív tag
Hát én ebbe egy fillért nem ölök az biztos. Nem vagyok csóró, távolról sem, de az hogy folyik a lé a készítők zsebébe, mégis szívjanak a szegények ha kell ha nem effekt van ez az okádhatnék egyik definíciója.
Haggyuk már a szervert xddddd Csak nézd meg mennyien tolják. Abból legyen csak 5% aki fizet. Egy új telefontársaságot alapítok belőle baszdki nemhogy szervert üzemeltessek. Ez puszta matematika meg következetesség.
Én már csak azért tolom mert jó reflexjáték
-
Joccc07
addikt
Asphalt server is down.
-
Danny365
őstag
750-et simán lehet még az event végéig összeszedni, úgyhogy én is tartogatnam még. Én már inkább a következő eseményre gyúrok, 30BP-t nem tudok már összegyűjteni szerintem.
-
Joccc07
addikt
válasz
quailstorm #307 üzenetére
Igaz de csábít a x15.
Tudom
-
Edge
veterán
Nekem végül beadta sima 75tokenesből, mmákk
De! A saját eventjén az 1 csillagos kevés az 1:25höz a bps időhöz
Vagyis min 2 csillagos acura kell hozzá... vagy egyéb...
Egyébként nagyon jó verda a gyorsulása atom. Szerencsére hozzá passzoló carrierem is van így nem rossz hogy meglett. -
quailstorm
nagyúr
válasz
Mosqu!to #301 üzenetére
Van lag is, de inkább nem érted a játékot.
Ha valaki nitrózik, te meg nem, és úgy 360-azol, akkor nem fogod tudni kiütni. Sebességkülönbség, pozícióelőny, nitróelőny is kell a sikeres 360-hoz (vagy legalább közel azonos). Én csak akkor csinálom, ha muszáj, amúgy próbálom tartani az oldaltávot. Az is szar, ha sikerül leütni, de aztán lelassulsz és téged is leütnek, aztán a mögött respawnolsz végül, akit te kiütöttél...
Ha shockwave-vel érsz hozzá nem nitrózóhoz az is KO.
-
Mosqu!to
addikt
Köszi mindenkinek a tippeket, hát ezekkel elég szarul állok. LVL6, Rep17, de még a Ds is 1 csillag, HEMIből 13/20-szal még meg sincs a kocsi, Shelby 2/20
C-ben sem állok jobban, egyedül az evora van meg az említettek közül, de ott is még 1 csillag. B-katban csak a 911, A-s autóm meg nincs is.
Most vagyok 31%-on, a játékra nem költöttem (és nem is tervezek), de baromi nehezen megy a karrier már, minden vörös, hiába van kimaxolva minden autó a csillagaihoz mérten, jellemzően legalább 200 pont minuszban vagyok az összes versenyen, és ilyenkor a gép mocskosul csal. Simán kiütöm, és pillanatok alatt a nyakamban van ugyanazzal, vagy épp utolsó pár méteren kb beteleportál elém...
Ugyanakkor amennyire "sima" a másik kiütése offline, online annyira könnyen szopom én a kiütéseket. Gyakorlatilag a legapróbb közelítésre felrobban az autóm, míg én hiába ütök egyértelméen a másikra 360-nal, semmi hatása. Mi a fenétől lehet ez? Sima hálózati lag, vagy bug, vagy valamit nem jól csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Asztalos klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Biztonsági kamera
- További aktív témák...
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest