Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
calamites
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Azt hittem, hogy csak egy idő után engedi ezért nem aggódtam. Aztán mikor rájöttem elkezdtem velük levelezni, és csak telt az idő.
Rootolni nem tudom, annyira nem vagyok nagytudású.
-
válasz
calamites
üzenetére
Oh shit. Az megagáz valóban.
Nem okoskodni akarok, de rögvest a legelején nem vetted észre, hogy nincs fiókod?Ebben az esetben rootolni kellene a telefont/tabletet és Titanium backup (premium)mal CSAK az adatokat lementeni az A9-ből. Ez a legtöbb esetben aztán konfliktus mentesen visszaállítható új telepítésnél. Tehát playstore újratelepítés, fiók készítés, majd a mentés ráeresztése. A teljes alkalmazást nem jó menteni, mert ha újrarakod is, a mentés felülírja és megint nem fog működni. Ez sem 100%, de jobb ötletem nincs.
-
calamites
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem tudok sem nevet váltani, sem csatlakozni s social networkhöz, és chatem sincs.
Írtam nekik, de eddig nincs megoldás.
-
-
calamites
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nem tudom, mert mentésem sincs.
-
calamites
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
-
calamites
őstag
Epic cardok honnan szerezhetőek be? Van pár alap autó, amihez jól jönne néhány.
Más: Tök jó lenne, ha klánon belül lenne valami üzenő felület.
-
tipuka
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
köszönöm.
akkor véletlen se költsem el black friday-s bluepriont packra ugye?
majdnem megvan az 5db-ra a credit. 
pénzből már most is gond van, mert, ha megakarok felelni az adott kocsi ranknak, akkor költeni kell, hiába csak 1-1 kocsit akarnék fejleszteni, típushoz kötött versenyek is vannak, aminek nagyon örülök.

-
quailstorm
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Igen, abszolút mérvadó, de az összes adat közvetlenül összehasonlítható a többi autóval, csak ne adj össze más adatokat.
A speed az valóban KPH vagy MPH, a többi csak viszonyszám.
Lövésem sincs másodpercre hogy képeződik le. Úgy átlagban accel és nitro olyan 79-80 körül kezd nagyon fasza lenni, 80 fölött überfasza.
Handlinget nem szoktam nézni, de 40 meg alatta nagyon gáz. -
válasz
quailstorm
üzenetére
Oks. Másodpercben? Tehát 5,9 pl?
A sebesség mérvadó? Mindegy milyen mértékegységben, feltéve, hogy nem autónként különböző
ui.: kiléptem a klubomból, elegem lett, hogy egyedül játszom benne 17 másiknak.
-
quailstorm
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Itt a nitro már nem a sebességet jelenti, ez nem A8, hanem a nitro hosszát.
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Szóval a hemiscat 296+59 vs Shelby gt 288+41 az úgy is van, ahogy itt áll?
(#1184) tipuka@ úgy, ha egy autód már max csilllagos és kapnál egy blueprintet hozzá. E helyett kapsz trédkoint.
Majd hamar eljön a pillanat, mikor nincs kredit, nem tudod tolni a karriert és az eventekből a napi kötelező kiadásokra se futja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tipuka
addikt
Srácok, Trade Coint , hogy szerzek?
Láttam a shop-ban van olyan blueprint, amit csak azzal vehetek meg.
Közben haladok a karrierrel, már 171 verseny meg van, bár még csak 6. napja tolom, de még közel sincs vége.
(2. tabon vagyok) És még a multi hol van még rendszeresen tolva... van mit csinálni benne 
-
quailstorm
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Elvileg nincs már fake speed az A9-ben, ha ez volt a kérdés. Vagyis már nincs a sorozatban, A9-ben meg sose volt. A8-ban AX-ben biztosan volt, de elvileg kisírtuk, hogy ne legyen, és azóta se tűnt fel, hogy lenne.
-
válasz
Danny365
üzenetére
Nekem kifagyott a kicseszett gép pont ma délelőtt és bizony levont sajna

Persze nem emlékszem, tegnap pl. kiléptem-e dühömben valamikor
kérdés: az autók tulajdonság pontértékei ugyanolyan hasraütés-szerűek, mint az A8-ban, vagy van valami realitásuk? Tehát teszem azt egy D kategóriás járgány max speedje 287, másik D-s 298, akkor ez így van, vagy sem?
-
Danny365
őstag
válasz
calamites
üzenetére
Nekem eddig mindig működött még. Csak annyi, hogy 2 disconnect között várni kell 24 órát, hogy az ember ne veszítsen pontot. Hallottam már, hogy valakinek egyszer sem sikerült még, úgyhogy nem merem mondani, hogy 100%-os a dolog, de ha pl utolsó leszel a következő versenyen, érdemes kilépni, veszteni valod nem nagyon lesz.
-
calamites
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Van egyjátékos AdamHun, aki nem túl aktív. Nem tudom vele mi volt az egyezség, de nekem kevés a teljesítménye. Ha ő kirakható, akkor jöhetsz.
Joccc07, Edge vélemény?
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Ilyet szeretnék már én is látni, de jelenleg S classban csak Centenario (3320/3709, 5*), Vulcano Titanium (3171/3238 2*) és FXX K (2849/2953 1*) van, azokkal meg általában 1-2, jobb esetben 3 jön csak össze. Pedig ugye a végében van a "nagy" pénz.
calamites előléptetés, gondolom a te szintedig elő tudsz léptetni valakit, aki alacsonyabb rangú.
-
calamites
őstag
Ha rámegyek egy tag neve mellett található "I" betűre van 2 lehetőség.
Promote
Kick
Az utóbbi gondolom a kipattintás, de az első mit jelent?
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Aha asszem nem először keverlek vele, már A8-on is így volt. Rohadjakel, ha tudom miért...
-
tipuka
addikt
Trade Coinom , hogy lesz?

Meg League-ban, hogy előrébb léptem csillog a Pack ,hogy vegyem fel, 20 minutes claim in, de sehogy sem tudom felvenni.
Vagy azt annyi idő múlva kapom meg? -
calamites
őstag
A Prohardver csapattól ugye elköszönt Mosquito csapattárs?
Ha igen, kitenném (ha egyáltalán tudom) és toboroznék egy embert a helyére.
-
quailstorm
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem, én még mindig EliteCoturnix vagyok, nem költöztem Spanyolországba. Meg azért nekem kicsit több pontom is van, 1893 asszem.
De az tény, hogy csapattárs.
-
-
Sonja
nagyúr
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ha előre szólsz és nem tűnsz el, akkor szerintem nem leszel kitéve. Volt már ilyen és még mindig bent van a kolléga. Akkor van pápá, ha valaki eltűnik szó nélkül egy szezonra.
-
calamites
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Mi android vagyunk, és nem tudom, hogy hogy lehet keresni, de sztem lehet.
Ugyan van elvárás, de csak az igazán inaktív tagok repülnek.
-
-
calamites
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szerintem a prohardver csapat is ilyen.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
-
Hali,
valaki tud olyan klubot, ahol hely is van, minimum elvárás nincs, de kettőnél azért több az aktív tag? lvl30, szezononként olyan min. 10k pont mindig összejön, de decemberben pont nem fogok túlságosan ráérni.

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
quailstorm
üzenetére
Gratulálok, remélem egyszer nekem is összejön, én csak beleverem a szokásos kis ~1,5k Tőlem, letolok annyi versenyt, amennyit tudok - speciális autók általában nem elég erősek az időhöz - és zárom a szezont ~15 nővel.

-
Danny365
őstag
-
Edge
veterán
válasz
Gurgensson
üzenetére
Quailstrom: gz

tipuka: üdv a topikban, hajrá fejlődgess csak

Thx!
hol lehet amúgy listázni nemzet szerint a club-okat ingame?Más: az összefoglalóba írtam egy Farm guide-ot, pálya listával és szemléltető videóval, mivel in-game felmerült az igénye.
-
Gurgensson
csendes tag
Hajrá srácok látom haladtok szépen lassan.
Számításaim szerint a Top magyar csapatok közt ti vagytok a 2. helyen

-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Grat! A hosszú nitroja elég veszélyes. Csomószor ütnek ki sajnos shockwave-vel, mert bar jobb a P1 gyorsulása, hosszú távon sajna lenyom a Pagani. A kreditet meg sajnálom rá, hogy felfejlesszem.
-
tipuka
addikt
sziasztok!
tegnap előtt raktam fel a játékot, még a storyt csinálom, addig követlek benneteket.

-
quailstorm
félisten
Kösz, hogy rábeszéltetek a Pagani felcsillagozására, bár csak 3 lett a borzalmas droprate miatt, de meglett a Legend. Már 1782 pont.
-
Edge
veterán
Sry srácok, annyira el voltam ma havazva hogy nem tudtam SS-t nyomni Season zárásról

vhol a 7xx helyen volt a klubbunk 22x ponttal. -
-
calamites
őstag
Következő történt: Megy előttem gyengébb (2100vs3000) autóval lassabb ügyfél. Rámegyek a barell rollra, kék nitró és veszettül közelitek az előttem lévőhöz. Majd a levegőben utolérem ütközünk, és összetörik az autóm. Multiplayer természetesen.
-
Danny365
őstag
Meg csak 68/100 pakknál tartok, de már most megvan a 12 epic import a Paganihoz. Azért csak jó lenne max csillagosan... Egyik klub társam egy 10-es pakkbol 30+ BP-t kapott.
-
Amatőr vagyok persze, de autótól és ellenfelektől függ. Ha jó a gyorsulásod, akár driftelhetsz is, mert dobbantasz, ha sarkadon lihegnek. Jó topspeed-nél én megúszásra játszom az elején és próbálok keveset driftelni, hogy ne veszítsek sebességet. De nincs biztos recept. Ha nagy a lokdosodes, akkor a drift a tuti, védelemből.
-
quailstorm
félisten
válasz
Danny365
üzenetére
Kifejezetten rühellem, mikor utólag állítják újra és újra a játékot, a nitro fizikát is többször változtatták már, most az autókat herélik újra. Megy a kínlódás csak a valós problémát nem látják.
(#1126) Edge: platina meg van, Paganival ugrottam bele. Legend kemény lesz.
(#1127) Sztrego: inkább nézz topjátékosoktól videókat.
-
Danny365
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Következő update-ben a top speeden kívül mindenben javítják a Paganit, úgyhogy lehet még jó autó belőle.
-
Mezcal
addikt
Multiban mi a jó taktika? Farolgatás nélkül menni, vagy közben farolgatni is néha a nitroért?
-
Edge
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
platináig ellehet evickélni vele a 2 körös multi miatt a topspeeddel le lehet nyomni a pininfarinas ellenfeleket, legendre már kevés lesz, de most sztem platinával is beérem, nekem nem fekszenek amiket lehet választani multiban most.
-
Danny365
őstag
Akkor te sem voltak különösen szerencsés. Nekem az az 5 event pakk egyet sem adott, a 10-es pakkok is leginkább 3 és 6-ot adtak... még soft launchból volt már valahogy 20 BP-m, így az segített valamennyit azért.
Az autó nem rossz, de így még gyenge. Nagyon fel se fejlesztettem, meg nem is tervezem, csak ki akartam szedni azt a 3 epic importot.
-
Edge
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ok thx ment az inv

-
Ferenczi Áko
addikt
Player name: Csordi
Player ID: 8c00c
Reputation level: 29
Garage level: Max -
Edge
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ok, nem gond, jöhet az id.
-
Ferenczi Áko
addikt
Uraim, úgy alakult, hogy találtam egy hasonlóan erős csapatot, ahol nincsenek kritériumok a pontgyűjtést illetően, így oda csatlakoztam.. Nincs baj természetesen a szabály rendszeretekkel, de nem biztos, hogy mindig tudnám hozni a szintet..Van viszont egy haverom aki többet játszik mint én és eredményesebb is, őt tudnám ajánlani magam helyett, ha gondoljátok..
-
Edge
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Csináltam helyet, nem tudlak invelni amíg egy klubban bentvagy

-
Danny365
őstag
Én 3 csillagnal megálltam, így is 5 ezer kreditbe fajt ez is. Maradt még 5k, ez jó lesz majd másra.
-
calamites
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ha előbb nem én este elintézem. Nem telefonon játszom.
-
calamites
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Szerintem beveszünk. Ha még a jelenlegi helyen van remény valami díjra, akkor azt várd meg, mert nálunk valószínűleg már nem lesz.
-
plejik
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Előbb ki kell lépned.
-
Joccc07
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen, fel. Csinálunk helyet és kész is.
plejik: Igen, ezt elfelejtettem írni.
De a Hell multit jobban szeretem. -
Amur
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Jelentkezési feltételek:
Ha jelentkezni szeretnél légyszi jelezd a topikban a következő módon:
player name, player ID, reputation level, garage level.
idéztem az összefoglalóból!
És ahogy a klubtárs írja, egy tálca sör neki.(én megelégszem egy redbull-al) -
plejik
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
1 tálca sör a beugró..

-
Joccc07
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Minden seasonben a minimum elvárt szint 3 nap után:
Rep lvl 20ig 1000 pont, 20 felett 1500
Multiban: határozatlan ideig gold és egész multi season idejére értendő, aki rep lvl 17 alatt van annak ezüst
(friss klubtagnak a csatlakozásától számítódik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor véletlen se költsem el black friday-s bluepriont packra ugye?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Láttam a shop-ban van olyan blueprint, amit csak azzal vehetek meg.

Várjunk még egy napot?

csak 3 man