- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #411 üzenetére
Ez érdekes, olyan mintha átvenné a játékot te meg bealudnál.
Két külön Steam account alatt van a két játék?
Én odáig sem jutok el hogy a listában lássuk egymás szerverét. Soha nem is láttuk.
Annál van valami trükk? Nem lenne gond ha működne mert így el kell indítani a single playert és ott konzolból átlépni -> dupla betöltés. -
Heller2
aktív tag
válasz
Vertigo18 #345 üzenetére
A Managarmr szelidítése melós? Napokban az "ő" mapján kalandoztam, kellett hóbagoly. Akkor ugrált ott egy kisebb szintű , gondoltam kéne egyet begogni
Csak mapot kellett váltanom, elfogyott az altató lövedék. Meg most a begyűjtött sárkány tojásokat keltetem, azok is igénylik a törődést. Csak a keltetés volt 8+ óra
-
qad
senior tag
válasz
Vertigo18 #345 üzenetére
Óóóóó hát nagy fába vágtad a fejszéd XD. Amúgy ha vég jétékot is szeretnéd látni akkor az a 11 rex az kevés lesz, legalábbis a jól kinemesített fajtából XD Attól függ milyen bossra mész 1 darab yutirannus és 16-17 rex. Aztán ha már a színeknél tartunk akkor akinek már van nemesített állata az már biztos nem lila-rózsaszín és ennek árnyalatait akarja látni D. Minden állatnál más és más színek érhetőek el. Most hogy a wywernt is lehet pároztatni már, az arany színű wyvern ritkaságnak számít.
Minden eventnél változtatnak az állatok elérhető szín kombinációján, az én egyedül a valentin napi event színeit hagyom ki. Ne kérdezd mert csak a karácsonyi event uv zöld és narancs kombinációját jegyeztem meg D. Közeleg a húsvéti event lehet rá készülni D
-
Heller2
aktív tag
válasz
Vertigo18 #330 üzenetére
Lényegében igen. A nyerget azért kell leszedni, mert az tárgynak számít és azt "leszedi" róla, csak a pucér állat megy át. Ha le van fagyasztva , akkor rajta lehet, de az inventoryja legyen üres. Azt kidobja a rendszer táska formájában. A cyro talán azért jobb mert gyorsabban hozzáférsz az állathoz a másik mapon. Néha elég agresszív az obeliszk környéke.
Elhajítod, már ülsz is az állatra és menekülsz
Rengeteg, rengeteg mód és lehetőség a dolgokra.
A tenyésztésről, meg a trükkjeiről még csak nem is beszéltünk. Van aki nagyon profi szinten űzi. Félelmetes lehetőségekkel. -
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #330 üzenetére
Én is így értettem. Sőt akkor még ez a cryopod sem kell. Azt nem értem hogy miért nem lehet nyerges állatot feltölteni ha az obeliszkbe meg tehetsz minden félét. Szóval igazából leszeded a nyerget és azt külön berakod, legalábbis én így értem.
Azt nem tudom mi az az RGB szoborhármas bent amit láttunk. Azt hittem hogy ilyent kell megszerezni a térképen és azzal visszamenni.Amúgy tegnap dolgom volt, nem tudtam játszani fiammal, egyedül tolta. Az étkezőben ültem és újságolta a szobából hogy megszelidített már 4 állatot az egyjátékos térképén. Aztán kb 2 perc múlva jön ki és elcsukló hangon meséli hogy odajött ez a csőrös hosszúkarmú dínó és megölte őt is meg mindegyik állatát.
Szóval kemény a játék, edzi a fiatalságot. -
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #321 üzenetére
Mi még csak Pteranodonon megyünk. Felszerelkeztün hogy befogjunk valami nagyobb madarat. Ez az Argentavis gondolom erősebb mint a Pteranodon. Tegnap este meg is döglött az amelyik velünk jön szállítónak. Két kisebb gyíkszerűség támadta meg, nem is találkoztam még ezekkel. Nagyobb volt mint a Dilophosaurus, ugyanúgy megmérgeztek, aztán csak annyit tudtam csinálni hogy néztem magam kívülről ahogy szétszedték a fémpáncélomat és megöltek engem, utána meg jött az értesítés hogy a Pteranodon is kinyúvadt.
Valami rosszul lehetett beállítva nála és nem védte meg magát. Fogtam a 66-osomat és beállítottam passzívról agresszívre, na az meg akkor elkezdett nekiállni és mindennek nekiment. Győztem leállítani. Most passzív/menekülésen áll.
Ez most amúgy az új csapat már, mert múltkor sikerült hármat is kinyírni mikor még nem tudtam hogy nem lehet befogni az alpha raptort. Beleeresztettem az összes nyilamat, utána meg pteranodonháton kezdtem el bele-belecsípni, csak épp egyszercsak elérte az egyik szállító pteranodont és nekiálltak letámadni. Persze megmakkant az összes.
Szóval a semleges meg ezért nem jó, mert akkor meg visszatámadnak amit nem mindig kellene -
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #317 üzenetére
Nem tudom, remélem nézegetik még az öreg motorosok a fórumot és kapsz rá választ mert engem is nagyon érdekel.
Pedig azt hittem hogy nagyjából összelőttünk mindent és értem is hogy működik a mentés, de akkor megint kezd fehér foltosodni
Nekem most ennyi van a fejemben: a saját gépemen lévő mentésre indítottam rá a local servert. Ebbe engedtem be a fiamat a másik gépről, ezért az én gépem elmenti az én karakteremet is és az övét is. Tudok így egyedül is játszani tovább, max addig az ő karaktere alszik míg vissza nem csatlakozik. Ő ha egyedül játszana az ő gépével akkor viszont az ő saját singleplayer mentését tölti be ami teljesen más szálon fut mint a közös játékunk.
Valószínűleg attól hogy local szerver és csak páran játszotok rajta ezt nem tudja a szerver és arra van felkészítve hogy elvegye az épületeket és a dínókat ha nem játszol X ideig. Egy alapból elég alacsonyan álló csúszkát tekertem ez miatt fel maxra.
De persze lehet hogy nálad tök más a helyzet és az áramszünet megbolondította. Meg más kérdés hogy lehet visszaszerezni őket.Ezt nézd mit találtam: [link]
Szerver crash miatt történhetett és a telepítési könyvtáradban van elvileg mentés a mentésrőlCsak vissza kell nevezni a fájlt.
Viszont ahogy nézem ez akár több napos is lehet. Lehet elkezdem manuálisan kimentegetni. -
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #315 üzenetére
Nem tudom hogy segít-e de a local nem dedikált szerver indításánál az advanced fülön találtam olyant hogy épület lebomlás meg talán dinó lebomlás, ezeket felhúztam max értékre.
Egyébként ha local servert indítottál, és csak simán elindítod singleplayerben akkor megvannak még a dinok? Vagy ilyenkor ott is elveszik?
Nem lenne jó belefutni ilyenbe főleg hogy fiammal csak napi fél órákat játszhatunk. -
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #301 üzenetére
Ok, tehát nem dedikált szervert kell csinálni, de akkor megmarad a ház amit építetek vagy szétbomlik X nap után?
Mi olyan rendes megmaradó mentést szeretnénk mint a single playerben, csak épp ketten nyomulnánk együtt, PVE módban. Nem is kell hogy kimenjen netre a szerver, jó lenne valahogy localban megoldani. -
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #279 üzenetére
Szia!
Én is behúztam anno EPIC-en ingyen, nagyon szereti fiam, én is kipróbáltam, frankó kis játék.
Most akciós a Steam-en és gondoltam 10 euroért behúzom hogy egyszerre tudjunk játszani egymással. Ha jól olvasom akkor ez teljesen megoldható.
Csak annyi a kérdésem hogy ha local coop-ot indítok akkor két teljesen alap karakterrel indulunk és ha kilépünk és lekapcsoljuk a szervert ugyanúgy elmentődik minden mint a single playerben és később tudjuk ketten folytatni?
Utána ha fiam folytatná a felfejlesztett karakterét akkor csak simán indítja a single playert és ott lesz minden ahol abbahagyta. Szóval nem akad össze a kettő, jól gondolom?
Köszi! -
qad
senior tag
válasz
Vertigo18 #296 üzenetére
A saját inventorydban. Amúgy még 1-2 gyorstipp ami nekem bevált. Első dolgom átállítani az alapértelmezett gombról azt a füttyszót amivel minden állatot magadhoz hívsz. Nincs annál idegesítőbb mint amikor a bázison szépen elrendezett állatokat véletlenül magadhoz hívod. A másik ilyen amikor eltűnik a HUD. Na azt a gombot is át szoktam állítani. Amúgy zóna/helyszín függően gyorsgombra teszem a nappali gamma világítást és az éjszakai gamma világítást. Így éjjel-nappal lehet dolgozni és nem kell tab gomb, parancs beírással törődni. Még további kényelmi szempont a tribe chat és a local chat gyorsgombra tevése.
-
qad
senior tag
válasz
Vertigo18 #290 üzenetére
Ark Status effects alatt kikeresheted, de amúgy az időt jelöli amíg 2x-es vagy a te esetedben a lila nyilak 4x-es tapasztalati pont szerzést biztosítanak a megadott ideig.
-
Heller2
aktív tag
válasz
Vertigo18 #273 üzenetére
Hogy is van....kihagytam most jó pár hónapot, elvette a kedvem, hogy nem léptem be x ideig és elég sok cuccom, állatom kuka..mindegy.
Ha egy szerverre léptek be, akkor meg lehet beszélni, hogy ki hol van, össze lehet futni, de aztán kell a tribe, hogy hozzáférjetek egymás cuccaihoz. Bérelt szervernél a "bérlő" engedélyezi és a másik be tud lépni ip alapján, aztán úgy is ott lesz a favoritok között a szerver.
Emlékeim szerint.....de tényleg régen volt, hogy "naprakész" voltam...
A két játék megvan gondolom, szóval mindketten rendelkeztek egy-egy verzióval..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest