-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
válasz
wollnerd #311 üzenetére
Dedikált szerver esetén szerintem erre nincs lehetőség. Az elméletileg ugyanaz mintha felmennétek egy public szerverre. Ha csak ketten játszotok erre a nem dedikált coop alkalmasabb szerintem. A dedikáltat légyegében az lenne hogy egy gépen fut a host, két másikról meg felléptek a szerverre.
Ha baromságot írok majd kijavítanak -
DiamondBack
senior tag
Mikor indítod a játékmenetet egy csomó dolgot be tudsz állítani, (gondolom ez bérelt szerver esetén is megvan) itt például az épületek bomlását is le lehet venni nullára, azaz egyáltalán nincs bomlás.
Ha non-dedicatedben maradtok akkor ezt mindenképpen érdemes beállítani:Ez a játékosok maximális távolságát határozza meg a Host-tól, azaz ha maxra állítod akkor bármilyen távolságra el tud menni tőled, egyéb esetben vissza-vissza dobálja a te irányodba a játék.
Ha nagyon nagy a baj és nagyon kellene a cucc ami ottmaradt az elhalálozás helyén, de nehezen megközelíthető, esetleg veszélyes odamenni akkor konzol: GCM segíthet.
-
DiamondBack
senior tag
Nekem és a fiamnak steames verzió van, epicest is behúztuk de ott nem tudtunk csatlakozni egymáshoz.
A coop úgy zajlik hogy én indítom a nem dedikált munkamenetet, a mentések az én gépemen vannak, Ő belép, és így tudunk játszani. Csak Ő külön anélkül nem tud azzal a mentéssel játszani ha én nem hostolok. az ha jól tudom csak szerverbérléssel megoldható. -
DiamondBack
senior tag
-
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack #246 üzenetére
Epicen továbbra se megy a non dedicated coop, át is tértünk steamre. Nesze neked ingyen gém
-
DiamondBack
senior tag
Kezdetnek bőven elég lesz ha keresünk egyet közösen, hétvégén összejöhetnénk ts-en vagy discordon, és nézünk egy olyant ami mindenkinek jó. Nekem megvan minden de az újszülöttnek minden új, épp csak belenéztem a mapokba. Nekem mostmég úgyis az alapok tanulása lenne terítéken
-
DiamondBack
senior tag
Mi hárman összejöhetnénk valahol, ha jól sejtem egyikünk se fiatal korosztály (én 35 vagyok, két gyerkőccel). Ha gondoljátok vegyetek fel steamen [link] . Van saját teamspeakem, ahol vagyunk egy páran csak az ismerősöket nem tudom rávenni hogy játszanak ARK-ot. Nekem az is jó ha kezdetnek hostolunk és ott elvagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest