-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Heller2
aktív tag
Igen, szerintem megéri 1-2-3 hónapra bérelni privátot, 3-4eFt ért. Annyi lehetőség van a játékban, hogy azt hivatalos szervereken, mapokon 1-2, vagy több fővel sem lehet viszonylag rövid idő alatt megélni. A bérelten kicsit játszani a szorzókkal, meg mindennel, és még élvezni is lehet a sikereket!
-
a2d2
addikt
Igen, meglepően könnyű volt. Ráadásul a kis szigetünkön volt ahol nincs ragadozó.
Kapott kb 15 kábítólövedéket és valóban csak bogyókat kellett neki adni, szerintem 20 perc alatt meg is volt.
Most azt néztem egy videóban hogy a Bracchio az erősebb, majd befogunk egy olyant is.Bevallom évek óta nem játszom monitoron 3D-s játékkal, csak ezt ingyen bedobta még nyáron Epic, aztán láttam hogy van rá VR támogatás is gondoltam felteszem most télen kipróbálni két kör Subnautica közben, fiam nagy dínó fan és elkezdett vele játszani és hiába játszhatatlan VR-ban, megfogott minket a sok lehetőség. Vártam hogy akcióban legyen, most megvettem neki Steam-re de szerencsére gond nélkül tudunk egymással játszani.
-
Trade88
tag
Én akkor eddig szerencsés voltam, mert megúsztam minden ilyen hibát és laggolást egy év alatt :) Sok helyen jó a közösség dc-vel, eddig egyszer volt rá példa, hogy szeró zárás lesz, 1 héttel elötte szóltak, pakoltunk át másikra és ennyi.
Ahogy mondod ízlések és pofonok. Nekem nincs 642000 órám farnolni és dinót szelidíteni meg brutál szerver laggol tolni, de megértem ha te tartasz ettől -
DiamondBack
senior tag
Kezdetnek bőven elég lesz ha keresünk egyet közösen, hétvégén összejöhetnénk ts-en vagy discordon, és nézünk egy olyant ami mindenkinek jó. Nekem megvan minden de az újszülöttnek minden új, épp csak belenéztem a mapokba. Nekem mostmég úgyis az alapok tanulása lenne terítéken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest