- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Őszintén szólva eddig csak kalandoztunk, bázist építettünk, igyekeztünk befogni minél nagyobb állatokat (Brontosaurus, T-rex), megpróbálkoztunk a Gigantosaurus-al is de kifogytunk kábítólövedékből.
A kérdésem hogy a játék lényege hogy ilyen artifactokat gyűjtsünk? Ez kell a Bossok megnyitásához majd?
Köszi! -
qad
senior tag
Most nem tudom mi a helyzet, de régebben úgy volt hogy max 2 órán belül születik újjá az artifact adag ami 2 darabból áll. Ha senki nem bántotta huzamosabb ideig akkor 2-5 percen belül mindkettőt le/fel tudod szedni és utána várni kell az első artifact újra teremtésére 20-45 percet és újabb 20-45 percet a második artifact újra teremtéséhez is. Az újra teremtési idő az artifact helyétől függ legalábbis valgueron, ahol rommá farmoltam őket. Az újra teremtési idő a loot boxora is vonatkozik amik az artifactok körül vannak, egyforma a respawn idejük.
-
Vertigo18
addikt
Én Extinction mapon játszom épp, ott viszonylag könnyű a Managarmr szelidítése. Annyi, hogy az Argentavist odébb kell tessékelni, nehogy rátámadjon. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy 105ös vagyok már. Így elég könnyen megy a kisebb szintűek. Igazából onnan hazavinni nehéz inkább.
Gondolom nem ezen a mapon játszol, ha sárkánytojásokat keltetsz. Én azt utálom a legjobban az Extinctionben, hogy egy csomó dolgot csak simán átvettek a Scorched Earthből, de csupán részben. Mondjuk van kaktusznedv és van homok is, a mozsárban megjelenik az agyag, de azt meg nem lehet megtanulni... Ugyanilyen a Tüskés sárkány is - egy másik példaként - van a mapon rengeteg, de nyerget csak a "Felperzselt földön" lehet megtanulni. akkor meg minek bele? -
wollnerd
aktív tag
225 GB... Atyaisten...
Ez nevetséges. (Azt hittem hogy csak a legújabb COD van így elszállva.
Utánanéztem mivel nekem csak az alapjáték van telepítve és pont csak az Island foglal 100 gb-ot.De akkor azok pályalisták amit a játék hostolásnál látok, a szigeten kívűl azok már mind DLC-k?!
Viszont! Olvastam erről: CompactGUI GitHub link
Ez a progi akár közel felére is csökkentheti a játék(mappa) méretét. És úgy olvastam hogy ez nem befolyásol semmit teljesítményben, betöltésben, játékélményben és a RAM-ot (?) használja (érdemes minél több, nekem 32 GB, a MSFS miatt)
Van valakinek személyes tapasztalata? -
a2d2
addikt
Keverem a szezont a fazonnal: most nézem hogy az Obelisk ez a nagy valami: [link]
Ide egyszer elrepült fiam, néztük mit lehetne csinálni, láttuk a színes kis szobrocskákat, de nem jöttünk rá semmire.
Én a dropokra gondoltam, ott kaptam tegnap valami cryopodhoz hasonló szerkezetet, majd megnézem.
Szóval akkor ez az Obelisk való arra hogy ide feltöltöd a cuccokat + cryopodban a lefagyasztott dínókat és utána töltesz be másik térképet, ahol az obeliszkből meg ki tudod nyerni amit máshol feltöltöttél.
Kezdem kapisgálni. -
a2d2
addikt
Ja, nézem mi ez a cryopod: [link]
Asszem nagyon az elején vagyunk még a játéknak
Ha jól értem akkor csinálsz ilyen cryopodot egyik betöltött térképen, belepakolsz dolgokat, utána kilépsz, és ugyanazzal a karakterrel és az inventoryjával tudsz indítani egy DLC térképet is? Mondjuk DLC-ből csak az ingyenesek vannak meg.Egyébként mintha tegnap valamelyik Obelsiknél pont ilyen cryopod tervrajzot kaptunk. Nem néztem meg de elég futurisztikusan nézett ki.
Ja és pont ilyen színes/tollas gépmadarat láttunk a fejünk felett repkedni a nagyszigeten mint ami 1 percnél van a videóban, ezért akartunk visszamenni felszerelkezve de addigra már nem volt ott. Ez simán altatható ugyanúgy mérgezett lövedékkel?
Jó hogy mondod hogy vannak főboss-ok, nem csak bolyongásból áll a játék. Elitet azért hagytam abba mert nem volt igazi cél/küldetés benne.
-
a2d2
addikt
Napi fél-max 1 órát tudjuk nyomni a fiammal esténként.
A jobb alsó kis szigeten van a főhadiszállásunk mert az tök nyugis.
(De mire oda eljutottunk a tutajjal az is elég meredek volt - a tutajon szállított állat nem élte túl az utazást)
Nekiindultunk 2 napja a nagy szigetre hogy befogjunk valami nagyobb repülő állatot.
Mire megszedtünk minden alapanyagot, elkészítettük a mérgezett nyilakat és töltényeket, kipakoltuk a felesleges dolgokat a Pteranodonokból, utána átrepültünk a fő szigetre és ott abba is kellett hagynunk az egészet, megpihentünk egy-egy sziklán. Tegnap innen folytattuk, mentünk kb fél km-t északnak erre elkaptak minket a vérengző kisdínók mert fiamnak muszáj volt megszelidítenie egy ilyen faltörős dínót (persze azt is egyből kinyírták). Szóval utána visszamentünk a kis szigetre rendezni a sorainkat, megjavítani a páncélokat, ....
Ma újra nekiindulunk, de még egy Pterandodont is be kellene még indulás előtt fogni a tegnap elesett helyére. Szóval kb véget nem érő felfedezés lesz ilyen tempóban ez nálunkAzt nem is tudtam mondjuk hogy lehet a szigetek között állatokat ide-oda vinni. Azt hittem hogy mindegyik DLC-n vadi új karaktert kell indítani.
-
Vertigo18
addikt
Nem, konkrétan egy kicsit komolyabb a probléma, mint eddig gondoltam. Egyébként nem lehetett a törzsben velem senki, egyedül játszom.
De minden egyes szekrény, minden egyes fal, minden hűtő, padló, lépcső nem az "enyém"... A nevem "Strucc", a felsorolt cuccok tulajdonosa a "Strucc törzs", de mégsem az enyém semmi. Olyan megoldást találtam, hogy beírom az "admincheat givetome" kódot, akkor az a dolog az enyém lesz, ami előtt állok, így visszaszereztem az összes állatomat egyesével, de nincs kedvem mindene gyes fal előtt most megint ezt eljátszani...
Egyébként a Strucc törzs egyedüli tagja vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged