- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
DiamondBack #354 üzenetére
Igen, de Brontosaurus sebességgel megyünk a sziget közepe felé a fiammal, napi max egy órát tudunk játszani, szóval akkor kb minden tisztáson neki kellene állni egy kőházat építeni, amivel viszont elmenne a fele játékidő. Amúgy most már majdnem odaértünk az egyik hegyhez aminek a tetején van obsidian, megjelentek a mamutok is és volt egy szépen elkülöníthető réteg a szintben ahol átváltott jégkockává a jobb alsó sarok. Szóval kicsit visszahúzódtunk, kiírtottuk a ragadozókat és nekiálltunk most egy kőháznak.
Itt lesz a második komolyabb bázisunk (az első a jobb alsó sarokban a ragadozómentes szigeten van), készítünk majd bundákat és innen könnyedén be tudjuk járni majd a szigetet pl Argentavis háton. -
wollnerd
aktív tag
válasz
DiamondBack #307 üzenetére
"Ha non-dedicatedben maradtok akkor ezt mindenképpen érdemes beállítani"
A dedikált szerver miben más, van előnye eztekintetben? Egy barátommal szeretnénk tolni az ARK-ot és ott felmerült az erre vonatkozó kérdés, nekem is. A játék kijelezheti e nekem vizuálisan is a jelenlegi pozícióját, messzebbről is? Ha elkószál, szeretném tudni h merre van, ha van rá mód. -
a2d2
addikt
válasz
DiamondBack #309 üzenetére
Na, kezdek megbarátkozni ezzel a hostolással.
Tényleg megőrzött minden beállítást, kipróbáltam, be sem kell írni a crossplay-t sem. Simán fiam a single játékból beírja hogy open lan_ip és már tudunk is játszani. Ha meg kilép akkor elalszik ott ahol van a karaktere.
Bevettem a törzsbe, így most tud mindent használni. Visszaszereztük a pteranodon csapatot ami ott körözött a lyuk felett ahova beesett és meghalt, kapott gyorsan még egy nyerget az egyikre, visszamentünk a kis szigetre hogy rendezzük a sorainkat.
Tényleg nagyon szuper lesz így ketten, igazi apa-fia élmény
Nem mellesleg sokkal könnyeb is lesz mert ha véletlenül egyikünk meghal akkor a másik oda tud menni ha tiszta a terep és vissza tudja szerezni az összes elhagyott felszerelést. Ez volt a singleplayerben a legdurvább rész, amikor fiam megkért hogy segítsek neki kicsit, én meg sikeresen eljutottam egy mocsárig ahol kinyírt valami, és emlékszem utána kb 10. próbálkozásra tudtam visszaszerezni az eredeti hullából a felszerelést - volt hogy egyszerre 4 zöld fény jelezte az előző próbálkozásaimat
Szóval így talán kevésbé lesz stresszes.Ja és a hostolásnál az advanced menüpont alatt van az épület és dínó lebomlás, ezeket is feltekertem maxra.
-
a2d2
addikt
válasz
DiamondBack #307 üzenetére
Igen, ezt olvastam itt és behúztam.
Mintha tényleg állítottam volna még pár csúszkánál nagyobb értéket, lehet tényleg épületek voltak. Az a gáz hogy ezt akkor minden egyes indításnál be kell állítgatni mostantól?
Ilyen csalásokat nem nagyon futtatnék ha lehet, nem szeretném hogy valahogy elkaszálódjon a single player karakter/világ. -
a2d2
addikt
válasz
DiamondBack #305 üzenetére
Köszi, ez nem volt nekem világos mi hova mentődik.
Azt észrevettük tegnap hogy ő nem tud újraéledni a főgépen régebben létrehozott ágyakban. Szóval úgy tűnik hogy minden tárgy a régi karakteré marad.
Abban reménykedtem viszont hogy a mentés lemegy mindkét gépre és ha egyedül játszik akkor fogja tudni folytatni az állást.
Ott hagyta abba a fiam a single playert hogy beesett egy lyukba véletlenül, egyik pteranodona meg ott lebegett a feje felett (persze nem a nyerges) és sehogy nem tudtunk kimenni ebből a lyukból. Most ezt az állást hostoltam tovább és kb elment fél óra hogy megkeressen mert ugyan jelezte hogy merre van a host karakter, de ez össze-visza ugrált valamiért (talán a lyuk miatt bugzott a dolog, nem tudom).
Közben meg kiszáradt a karakter, meghalt mielőtt odaért volna, újraéledtem egyik ágyban és elment még negyed óra hogy egyáltalán egymásra találjunk. Nála mutatta merre járok, de nálam nem mutatta a csatlakozott játékosok pozícióját.
Szóval vannak benne érdekességek. Majd ma este talán tudjuk folytatni. Azzal kezdünk hogy építünk neki is ágyakat a bázisokon.
Viszont mivel az én gépemen igazából full lokálban marad minden ezért gondolom nem fog szétbomlani a bázis amit a jobb alsó kis szigeten felhúztunk már régebben.
Mert ha fizetős netes szerverre mennénk fel mindketten akkor az szétbomlik ha jól olvastam. Meg gondolom a karakterem/dínók/épületek is maradnának a helyi gépen és mindent újra kellene kezdeni.Amúgy működik az Epic Hostolás + Steam csatlakozás, beírtam a konzolban hogy crossplay, talán ennyi kellett hozzá.
-
Hintalow
senior tag
válasz
DiamondBack #287 üzenetére
Hát kipróbálom, a gépem processzorban gyengébb (nekem is adatlapon), meglátjuk mit produkál
-
Vertigo18
addikt
válasz
DiamondBack #285 üzenetére
Lehet tudni konkrétumot a gépről?
-
Vertigo18
addikt
válasz
DiamondBack #280 üzenetére
Igen, az volt az, köszönöm még egyszer!
Esetleg az melyik, hogy végtelen távolságból lássam, hogy hol a másik játékos?
-
Vertigo18
addikt
válasz
DiamondBack #280 üzenetére
Megpróbálom, köszönöm szépen!
-
fcbarca
őstag
válasz
DiamondBack #255 üzenetére
megszeliditettem egy dinot,epitettem egy hazat,egy hét mulva beleptem,es azt irta megolt valami,most a hazat se talalom,se az összegyujtott cuccaimat. WTF ez a jatek?
-
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack #246 üzenetére
Epicen továbbra se megy a non dedicated coop, át is tértünk steamre. Nesze neked ingyen gém
-
qad
senior tag
válasz
DiamondBack #246 üzenetére
Tegnap enyhén túl voltak terhelve vagy leállt egyes szerverek működése. Legalábbis a hibajelentésekből ez derül ki. Itt tudjátok megnézni jelenteni. Server status1. Server status 2
-
qad
senior tag
válasz
DiamondBack #209 üzenetére
Így legyen! Várom hétvégén a jelentkezésedet, ha van kedved addig elkezdhetnél szervert túrni, mert nekem mind1, követlek ahova szeretnél menni.
-
purpledonkey
tag
válasz
DiamondBack #202 üzenetére
Helló!
Esetleg engem is érdekelne a játék, tavasz óta nem játszottam vele. -
qad
senior tag
válasz
DiamondBack #196 üzenetére
Ha kell társaság a választott szervereden akkor jelezd, szívesen vennék én is egy klán meghívást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest