Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Okés, de ha ezeket felhúzom maxra, akkor mi fog történni? Konkrétan lerombolódik az ÖSSZES házam, benne az összes gépem? Akkor már majdnem vissza a kőkorba, ha jól gondolom.
Minden dínó megvan, amit szelidítettem, csak a neve piros, alatta a visszaszámláló, meg hogy akkor lehet "birtokba venni" (nem tudom ez mi angolul, de biztos, hogy rosszul van fordítva, egyszer még amikor angolul játszottam Epicen, akkor volt ilyen, amikor szabadon engedtem egy dínót). Amikor közel megyek hozzá és használom a fenti cheatet, akkor lesz az enyém. Node minden falra, lépcsőre, stb. nem fogok odamenni és ezt használni, elmenne fél napom vele legalább.Azt elfelejtettem említeni, hogy ezek előtt áramszünet miatt állt le a gép, tehát nem szabályosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest