-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Persze. Anno még a fiammal játszottunk közösen, mindkét Steam accra meg lett véve a full pack.
Igen, az ÉN gépemen bealszik a "Vertigo" nevű, általam irányított karakter ÉS a kép teljesen elsötétül. Semmit nem is tudok csinálni.
Az Ő gépén meg megjelenik a "Vertigo" nevű karakter és azt irányítgatja. Viszont, amikor kilép a "szerveremből", akkor sem világosodik ki az én gépem képernyője és nem kapom vissza "Vertigo" irányítását, hanem be kell zárnom a Feladatkezelőben az Arkot...
-
Vertigo18
addikt
Sajnos nálam is probléma van a szerver készítéssel. Nem-dedikált munkamenetet indítok, elkezdődik a játék. Aztán mellettem a kislányom ugyanúgy steames Ark-kal megpróbál csatlakozni hozzám, kiválasztja a listáról az én szerveremet, erre az én gépemen elsötétül a képernyő és hallok egy nagy "nyögést", mint amikor be-narcoberry-zik, vagy méregtől elájul a karakter, nála meg megjelenik az én karakterem és tulajdonképpen az én játékomat játssza. Az én karakteremmel...
-
Heller2
aktív tag
El lehet szórakozni boss mellőzésével is. Én is, eventek alkalmával rámegyek a színes dínókra, van már annyi fölösleges állat, hogy csak az etetésük naponta. két naponta elvisz egy órát. (minden bázist melátogatva) .
A giga jó pofa, de a nyereghez talán 90+ szint kell, de lehet csak 80+ . Az én perverzióm a mapok közötti utazgatás, hogy mindenféle állatot beszerezzek. Aztán van amit kerülni kell, mert elég melós visszakerülni az" alap" mapra. Ilyan az Aberration, Genesis...idegesítőek
Bossra max az első , talán második szinten mennék rá, de annyira nem érdekel, meg sajnálnám az elveszett cuccaimat. Egyedül azért melósabb kicsit... -
Vertigo18
addikt
Lassan itt lesz az ideje a nehézséget felállítani 1.0-ra, ami azt jelenti, hogy 120-as lesz a max vadállat szint. Ezen lehet még csikarni +30-at, hogy bepipálod a Vulgaero szabályokat, vagy valami ilyen neve van, tehát 150-esek lehetnek így már a dínók.
Tehát keresel egy 150-es Argentavist (nem könnyű így sem), azt megpróbálod tamelni, perfect tame esetén kaphat +75 szintet kapásból. Ezt még lehet növelni, így 300 közeli állatkád lehet.
Aztán bemenni a barlangokba....
És amikor felkészültél, akkor jöhetnek a Bossok, hiszen az első Boss megölése ad csupán esélyt a Tek cuccok megszerzésére.
-
Heller2
aktív tag
Privat szervernél úgy van , hogy "difficultyoffset" és "overridedifficultyoffset", na ezek nálam 1, illetve 5 értéken vannak, ezzel lehet állítani, hogy milyen szintű dinók legyenek a mapon. Aztán a tamed dino csúszkák, hogy milyen hp-ja, damage-je legyen...kb 50-60e hp alatt nem is viszek senkit boss-szozni
-
Hintalow
senior tag
Nem, itt nincs "több különböző mentés" mint a normál játékokban, a single és a non dedicated lényegében ugyanaz a környezet.
Úgy tudom egy gépen egy sziget tárolódik, és csak a karakterek mozognak, attól függően, hogy mivel lépsz be.
Ha jól gondolom a "single player állásod" egy másik gépen ment eddig ugye? Az a környezet csak onnan érhető el.
Amit szeretnél az úgy oldható meg, hogy kimásolod a könyvtárat, ahol tárolja a mentést, és felülírod azzal, amivel játszani szeretnél. Sajnos kicsit macerás, de nincs más megoldás (figyelj, hogy mindegyik mentés meglegyen, mert ha az egyiket felülírod a másikkal, akkor bukó van) -
qad
senior tag
20 perc alatt? Mekkora szintű volt? Esetleg a szerver nem alap szintű?
Akinek esetleg kell tanács az írjon rám privátban. Adok TS3 címet és ott beszélhetünk, segíthetek szóban.
(#344) a2d2
Akkor jól sejtettem hogy kis szintű állatot fogtál be, mert írtad hogy fél órát- órát szoktatok játszani. Kersess egy lvl 150-hez közeli példányt, azzal már kimehetsz a nagy világba és a giganotosauruson kívül bármit le tudsz vele verni. A lángoló állatokat az alpha.-....... példányokat is kerülni kell DD
-
qad
senior tag
Uuuu de irigyellek hogy neked minden újdonság XD. Van olyan állat amire lehet platformot tenni és korlátozott építőanyag mennyiséggel lehet rá házat is építeni akár. Van olyan állat is aminek több személyes a nyerge, de egy játékos vezeti az állatot. Brontót a legegyszerűbb befogni, mert magától beszelídíthető, értem ez alatt hogy nem kell bele oltári mennyiségű kábítószer, csak sok bogyó és pár óra mire megszelídül. Meg természetesen vigyázni rá hogy az arra kóborló rex ne egye meg az eszméletlen állatot. D
-
Heller2
aktív tag
Podokat még nem tudok csinálni, oda kellenének a "tek" cuccok, ott még nem járok. Public szervern régen sem tudtam odáig jutni, csak a bérelten. Amik vannak, azt jártában-keltében, vásárláskor kapja az ember más playerektől Ezeket tölteni kell mert lemerülnek és akkor kuka. Pont ma kell majd kuncsorognom egy hűtőt hozzá, hogy fel legyenek töltve. Ezekbe egy szem állat fér nyereggel, de cuccok, kaja nélkül. Szeliditésnél is jól jön, mert ha kész az állat beleteszed és a zsebedben hazaviszed, nem kell a fél mapon keresztülkísérni egy dínót, ami elég kalandos szokott lenni. Az obeliszkeknél van több lehetőség, talán ark data néven van, oda lehet felszerelést feltölteni, így ezek elérhetőek más mapról is . De lehet állatot is feltölteni, de csak nyereg nélkül. És szintén innen lehet átutazni az elérhető mapokra. Rengeteg lehetőség van az ARK-ban , ezért ennyire szerethető, igazán leköti az embert.
A dropoknál meg jól jönnek a bleuprint-ek, mert akkor azokat nem kell pontokért kifejleszteni. Úgy sem elég minden fejlesztésre az elérhető pontok száma, szóval át kell gondolni, hogy mire van szükség. A boss fight-ig vezető út is melós, a barlangokból össze kell gyűjteni a trófeákat, többek között ezek kellenek majd, hogy "jogosult" legyen az ember, hogy lenyomhassa a főellenségeket.Gondolom a tek quetzal-t láttátok, elég melós, de kivitelezhető a szelidítés. Előnye, hogy platform is építhető rá, így többen is lehet utazni rajta
-
Heller2
aktív tag
Igen, az jó kis sziget. A fém miatt van ott egy tutajom, amin a fémfeldogozást rendeztem be. Ott olvasztom folyamatosan a fémet. Szerezzetek egy Argentavis-t, az jól terhelhető, sok cuccot elbír. A Ptera utazásra jó, sajnos hamar kimerül és keveset bír. Érdemes a drop-okat is nézegetni, főleg a piros, lila, sárga, ad jó cuccokat.
Én azt csinálom, hogy van egy kezdő szettem a mapok közti utazáshoz, azokat feltöltöm, cyryopodba beteszek valami repülő állatot, azt is feltöltöm, átutazok és rohanok mint egy őrült az adott obeliszkhez, hogy kiszedjem a cuccokat. Felszerelkezem és már lehet is bolyongani, ott is bázist létrehozni. -
Heller2
aktív tag
Nálatok is van az az érzés, hogy mennyi dolgod van a játékban? Ott fémet szedni, onnan követ, kell, fa, akkor jöhet craft. stb...azt sem tudom néha hová kapjak.
Én mondjuk utazgatok a mapok között, hogy beszerezzem a különféle állatokat, innen hóbaglyot, gacha-t, onnan sárkánytojást, rengeteg időt visz el.
Anno rengeteget nyomtam hivatalos szervereken pve módban, csomó állatot vettem rendes pénzért, aztán hagytam elveszni mindent. Jött a bérelt szerver, csak azért, hogy mindent ki tudjak próbálni, el tudjak érni egy boss harcot , meg ilyenek. Egyedül azért lassabban megy minden....nagyon rá tud kattani az ember... -
Vertigo18
addikt
Végignéztem a korábbi mentéseket és nagyon érdekes a dolog. A "baleset" előtti mentést visszahozva is ugyanaz a helyzet az állataimmal és az építményeimmel. Kiváncsiságból visszahoztam egy korábbi mentésemet, amikor egy 98as Argentavisom döglött meg és láss csodát: ott ül mellettem, de piros névvel... Meg se volt már az áramszünet idején. Mindegy is, visszacsináltam mindent az utolsó mentésig, aztán minden egyes dolgomra (építmény, dinó...) ráírtam a cheatet, remélem így marad...
-
Vertigo18
addikt
Okés, de ha ezeket felhúzom maxra, akkor mi fog történni? Konkrétan lerombolódik az ÖSSZES házam, benne az összes gépem? Akkor már majdnem vissza a kőkorba, ha jól gondolom.
Minden dínó megvan, amit szelidítettem, csak a neve piros, alatta a visszaszámláló, meg hogy akkor lehet "birtokba venni" (nem tudom ez mi angolul, de biztos, hogy rosszul van fordítva, egyszer még amikor angolul játszottam Epicen, akkor volt ilyen, amikor szabadon engedtem egy dínót). Amikor közel megyek hozzá és használom a fenti cheatet, akkor lesz az enyém. Node minden falra, lépcsőre, stb. nem fogok odamenni és ezt használni, elmenne fél napom vele legalább.Azt elfelejtettem említeni, hogy ezek előtt áramszünet miatt állt le a gép, tehát nem szabályosan.
-
DiamondBack
senior tag
Mikor indítod a játékmenetet egy csomó dolgot be tudsz állítani, (gondolom ez bérelt szerver esetén is megvan) itt például az épületek bomlását is le lehet venni nullára, azaz egyáltalán nincs bomlás.
Ha non-dedicatedben maradtok akkor ezt mindenképpen érdemes beállítani:Ez a játékosok maximális távolságát határozza meg a Host-tól, azaz ha maxra állítod akkor bármilyen távolságra el tud menni tőled, egyéb esetben vissza-vissza dobálja a te irányodba a játék.
Ha nagyon nagy a baj és nagyon kellene a cucc ami ottmaradt az elhalálozás helyén, de nehezen megközelíthető, esetleg veszélyes odamenni akkor konzol: GCM segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest