- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok,
Van egy szerverem (G-portal szolgáltató) és ha mondjuk van egy magas szintű karakter a the island-on, akkor azt hogy tudom átvinni mondjuk aberration-ra, ha az is megvan?
Ha jól értem a fentieket, akkor a kiinduló map-on kell egy obeliszknél elindítani a folyamatot, és a cél map-on pedig a "download survivort" kell kiválasztani?
-
Hintalow
senior tag
Nem, itt nincs "több különböző mentés" mint a normál játékokban, a single és a non dedicated lényegében ugyanaz a környezet.
Úgy tudom egy gépen egy sziget tárolódik, és csak a karakterek mozognak, attól függően, hogy mivel lépsz be.
Ha jól gondolom a "single player állásod" egy másik gépen ment eddig ugye? Az a környezet csak onnan érhető el.
Amit szeretnél az úgy oldható meg, hogy kimásolod a könyvtárat, ahol tárolja a mentést, és felülírod azzal, amivel játszani szeretnél. Sajnos kicsit macerás, de nincs más megoldás (figyelj, hogy mindegyik mentés meglegyen, mert ha az egyiket felülírod a másikkal, akkor bukó van) -
Hintalow
senior tag
válasz
DiamondBack #287 üzenetére
Hát kipróbálom, a gépem processzorban gyengébb (nekem is adatlapon), meglátjuk mit produkál
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Hol a legérdemesebb előfizetni szerverre? pc játszanánk, nem akarunk mások játékába belefolyni, csak családi körben (kisfiam+unokatesók) 3-4 fővel játszogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged