- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
+1
Igen, nálam is van. Lehet kombinálni is őket. ESPhome is tudja kezelni mindkettőt.
WLED elég sok frankó dolgot tud, szegmenseket lehet beállítani, van rengeteg gyári effekt, lehet pl. PC-ről vezérelni (ambilight, egyik első digitális led projectem volt). Több WLED-et lehet szinkronizálni, erről brutál YT videók vannak... néhányan nagyon dúúúván mindenre is pakolták. Jah, kimaradt, h WLED is tud RGBW-t is, meg a cool+warm white szalagot is vezérelni. + infó még, hogy nem kell megszeppenni, ha valamelyik az adott vassal nem működik. ESP8266 NodeMCU-val a 0.85-ig vissza kell menni, az kezeli. -
Őszinte leszek, azt hittem, a WLED az w mint WS. Az oldalukon az első mondatig olvastam:
A fast and feature-rich implementation of an ESP8266/ESP32 webserver to control NeoPixel (WS2812B, WS2811, SK6812) LEDs or also SPI based chipsets like the WS2801 and APA102!
Mindig tanulok itt valamit -
gyapo11
őstag
Nekem volt XP-m ssd-n, és nem volt trim, mert az oprendszer nem támogatta. Win7 már igen. Nem lehet, hogy a Raspberryn futó oprendszeren múlik a dolog?
Másrészt a trim csak az írást gyorsítja, inkább a wear levelinget kellene megoldani sd-re, és akkor annyit bír mint az ssd. -
Janos250
őstag
Ezen a panelon van egy 3.3 V-os fesz szab, ezért a csatlakozón 5V-os táp kell neki, és a led nem a fesz szab. után van bekötve.
Az újabb gyártásúra már nem is rakták be a ledet, símán üresen hagyták a helyét. Sokat nem tököltem vele, részleteket nem tudok, mert nem volt még rá időm, félre van téve jelenleg a megcsinálandók közé. -
krisztianAMG
senior tag
&happy555, &DrojDtroll
Köszi mindhármótoknak! Igazából nem voltak félelmeim, csak beírtam az eBay keresőjébe, hogy Arduino Mega, kerestem egy szimpatikus eladót/árat és megrendeltem. És csak utána vettem észre, hogy csak Arduino compatible.
Egyébként 10 nap alatt ideért, és egész jól is néz ki. Még van hátra néhány vizsga, aztán nekiesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!