Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Tankblock
üzenetére
Igaz, viszont smarthome rendszernek ott van a FHEM és társai. Biztosan egyszerűbb lenne előkészített alkalmazásokat bedrótozni, de még ha az elején bugos is lesz, szeretném magamnak megcsinálni. Így korlátlanul tudom fejleszteni és úgy ahogy nekem tetszik. Az én néha túlkomplikált logikámmal, néha fura megoldásokkal, de az én gondolatmenetem szerint megy.
A googlenak van profi megoldása, kommunikál az okos háztartási gépekkel stb, ilyen szintre valszeg sosem fogok eljutni, de kifizetni se nagyon "szeretném"

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold