Hirdetés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Tankblock #5395 üzenetére
Igaz, viszont smarthome rendszernek ott van a FHEM és társai. Biztosan egyszerűbb lenne előkészített alkalmazásokat bedrótozni, de még ha az elején bugos is lesz, szeretném magamnak megcsinálni. Így korlátlanul tudom fejleszteni és úgy ahogy nekem tetszik. Az én néha túlkomplikált logikámmal, néha fura megoldásokkal, de az én gondolatmenetem szerint megy.
A googlenak van profi megoldása, kommunikál az okos háztartási gépekkel stb, ilyen szintre valszeg sosem fogok eljutni, de kifizetni se nagyon "szeretném"
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Amazon
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- OpenWRT topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest