- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
agent_k #15855 üzenetére
Én egy ilyesmi 0.9V to 3.3V konvertert használok: [link] Ez azért is jó, mert ha 2.8V körülig használom az aksit, akkor még meg van a 3.3V, valamint 4.2V helyett is kisebb feszültséggel terheli.
#15852Tankblock
Nem mértem még meg soha, de ahhoz valami áramkör kellene, hogy monitorozza, addig meg nem mentem el. Gyári ESP32 adatlapot néztem csak. Közben most jut eszembe, ESP32 modult használok amihez terveztem egy egyszerűbb PCB-t, nem is a dev boardot, 2 éve csináltam, el is felejtettem már a részleteketViszont egyéb áramkörökhöz kínai kész paneleket vettem, azt már nem akartam magam megépíteni: TP4056, hőmérő modul, 0.9-3.3V konverter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest