- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
1: Az ő megoldása nem jó? Vagy neki nem termelődik akkora hő?
2: Már küldtem korábban, hogy rendeltem LM2596-os Buck konvertert, ha ezt használom mondjuk úgy, hogy a lehető legkevesebb feszültséggel az 5V fölötti adapter feszültségét (pl. ha találok otthon 5,5-6V-osat) korlátozom le 5V-ra, az megfelelő lenne? (Mondjuk ezt csak kívül tudnám használni, mert beépíteni nem tudom a táblába a maga 23mm-es vastagságával, úgyhogy szívesebben használnám a 4. pontot lejjebb)
3: Egyszerre (múltkor elszámoltam, mert akkor 8-at írtam) 10 led világítana a mátrix miatt, Te 16-tal számoltál, miért?
4: Ha mondjuk találok otthon kb. 5-5,5V-os tápot, azt sem érdemes használni az Arduino belső fesz.szabályzójával?
(#945) gyapo11: az finom, értem, köszi.
De ez csak akkor lehetséges, ha akkora táppal is használod a panelt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest