-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Persze, simán. Egyszerűbb beültetni egy tüskesort, mint kézzel beforrasztani azokat az oldallábakat. Na meg így megvan minden alkatrész, ami kell a működéshez. Nem kell baszakodni usb porttal, meg a QFN tokozású USB-Serial konverterrel. (Ezt reflow nélkül konkrétan fel se lehet rakni. Talán esetleg gázzal?) Meg ott van az a rakás kondi és ellenállás, ledek, reset gomb, LDO, FET-ek, stb. Mit nyerek vele? Sok szopást. Azon kívül max egy letisztultabb arculatot. Ugyanannyi helyet foglal a PCB-n a hozzá járó alkatrészek miatt, ha meg shield formátumban használom, akkor tudok pakolni egyéb dolgokat a tüskesorok közé is.
Majd ha lesz reflow kemencém, akkor elgondolkodok rajta. De addig hobbi szinten meg szerintem teljesen felesleges miniatürizálni. Ez már ipari kategória, amihez ipari eszközök kellenek.
SSOP-24 chip-et se élveztem beforrasztani, abból is nagyobbat vettem volna ha van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
SSOP-24 chip-et se élveztem beforrasztani, abból is nagyobbat vettem volna ha van. 
ekkold