- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Előre is, de ne haragudjatok hogy úgy írok hogy még nem próbáltam ki amit javasoltatok, de sajnos visszajöttem koliba, és se ellenállás, se forrasztó vagy fölös vezeték
Viszont.. AMire jutottam a mikrofonnal kapcsolatban, igazatok volt, analógon semmi az ég világon nem jön át, viszont a dig outot a0-ra kötve máris csoda, mégegyszer kihangsúlyozom se ellenállás, se átkötés semmi.
viszont a probléma hogy a jeltartomány nem az igazi. igazság szerint ha a hangszóró amiből jö na zene 1 centi távolságban van a mikrofontól ráfoghatjuk hogy működik, de amint egy centinél messzebb kerül szintén semmi.
természetesen amint lesz rá lehetőségem kipróbálo mamiket javasoltatok, de szinte biztos vagyok benne hogy amihez nekem kell ahhoz valami vezetékes kompatibilítást kell kitalálnom, esetleg valaki tud 3,5 jack kábeles modult arduino nanohoz ami a zene hangerejére növeli a jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- KEF R7 META Hangfal eladó
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged