- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Magisk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Előre is, de ne haragudjatok hogy úgy írok hogy még nem próbáltam ki amit javasoltatok, de sajnos visszajöttem koliba, és se ellenállás, se forrasztó vagy fölös vezeték
Viszont.. AMire jutottam a mikrofonnal kapcsolatban, igazatok volt, analógon semmi az ég világon nem jön át, viszont a dig outot a0-ra kötve máris csoda, mégegyszer kihangsúlyozom se ellenállás, se átkötés semmi.
viszont a probléma hogy a jeltartomány nem az igazi. igazság szerint ha a hangszóró amiből jö na zene 1 centi távolságban van a mikrofontól ráfoghatjuk hogy működik, de amint egy centinél messzebb kerül szintén semmi.
természetesen amint lesz rá lehetőségem kipróbálo mamiket javasoltatok, de szinte biztos vagyok benne hogy amihez nekem kell ahhoz valami vezetékes kompatibilítást kell kitalálnom, esetleg valaki tud 3,5 jack kábeles modult arduino nanohoz ami a zene hangerejére növeli a jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest