Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Alapvetően értem amit írsz, és köszi szépen hogy segítesz. Biztos valami olyat rontok el, amire nem gondolunk. Érdekesség, hogy egy másik számítógépen is próbálkoztam, és azon is ugyanaz a jelenség. Most frissítettem az IDE -t a legújabbra ( 1.8.5 ), de nem változott semmi.
Alapvetően EZEN leírás alapján próbálkozom, ami 3 oldalból áll, az elsőn ott egy link hogy honnan tölthető le a DCF library, Gondolom az itt levő dolgok konzisztensek egymással, vagyis a példaprogramoknak amik a leírás 3. oldalán vannak és a hivatkozott DCF könyvtáraknak passzolniuk kellene ( annak ellenére, hogy a DCF library dátuma 2012 -es ). Nálam érdekes módon nem passzolnak.
Szerintem ott mehetek el az erdőbe amit a #8124 -ben írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- AMD Ryzen 5 9600X box, közel 3 év garival !!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Update 11.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold