- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én korábban ESP8266-ból a "fehér panelesből" forrasztottam be néhányat, azokat ma is használtam egy mérésnél, nem volt velük gond. Amikor már kezdtek terjedni, akkor már nem érte meg forrasztgatni, akkor kész Wemosokat vettem, de "üzemszerűen" a régi fehér panelosokat használom, mert azokkal van összerakva a mérés. Viszont ezeket egyfolytában huzamosabb ideig nem használtam még. Ami folyamatosan jár hónapok óta, az ESP32 DOIT panelon. Ez egy telnet szerver, ez hónapok óta jár, csak áramszünet esetén nem. A valamelyik internetes állomásról elküldött adatokat ismétli minden egyes bejelentkezett állomásra. Nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged