Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11
üzenetére
Nem pont ezekre gondoltam, hanem ha valakinek van egy ilyen eszköze, akkor gondolom nem feltétlenül csak házon belülről akarja kapcsolgatni, hanem esetleg távolról is interneten keresztül. És egyik példában sem láttam a legkisebb jelét sem bármilyen http hitelesítésnek, vagy jelszavas azonosításnak. Az IoT rendszerek legnagyobb rákfenéje, hogy nem törődnek túl sokat a biztonsággal. Én egy redőnyzáró automatikát sem kötnék a netre úgy, hogy nincs benne semmi védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold