- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Igen, mint írtam, bocs, nem Te vagy a hunyó, hanem az oldal.
Azóta már többször próbáltam több gépen ezt az oldalt. Az esetek 90 százalékában valóban az az oldal jön be,
de kb. tíz százalékban átirányít mindenféle mocsok oldalakra, amik ilyesmiket kérnek, mint küldjek emeltdíjas SMS-t, regisztráljak "ingyen" de a bankkártyám, bankszámlám hozzáférési adatait kéri, stb.Tehát mégegyszer bocs.
A programodhoz érdemileg nemigen tudok hozzászólni, szerintem működni kéne.
Ugye nem az van, hogy az alap dolgokból véletlen elfelejtettél valamit:
- föld a SIM900 és arduino között összekötve?
- a SIM900 tápja ugye elbír 2A-e rántást? Igen, gyári leírás ide, vagy oda, kell neki erős táp!
- én még annyit próbálnék, hogy az idézőjeleken belül kihagynám a szóközöket
- biztos ugye, hogy az Rx a Tx-hez van kötve és fordítva (mivel egy halom SIM900-as panel van, a lábszámok nekem semmit nem mondanak, hacsak nem arduino shieldről van szó)
- tápok ugye mindenütt rendben vannak?
- a kapcsolódást jelző led (be van kötve?) mit jelez? Kapcsolódott, vagy nem?
- adnék sima AT-t, és figyelném serial monitoron, hogy válaszol-e rá (sikerült-e az autobaudrate szinkronizáció) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest