- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Ma kaptam meg én is a csomagot, én csak 2db-ot rendeltem, hogy legyen itthon ilyen is. Most már bánom, hogy nem sokkal többet... Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy tud ez ennyire olcsó lenni?!? Itthon csak a hozzá adott, beforrasztandó tüskesor, vagy ad abszurdum, a bélelt boríték, amiben utazott, csak az többe került volna.
Az ingyen postáról nem is beszélve...Mellesleg ha ezt ilyen piciben meg lehet csinálni, ch340 chipestől, feszszabályzóstól , mindenestől, miért nem eleve ilyennek találták ki? Minek kellett az a nagy nyák?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az ingyen postáról nem is beszélve...
ekkold